Setari Cookie-uri

O vara in tonuri nude

"Impresioneaza prin simplitate si naturalete" - asta a fost si continua sa fie motto-ul meu legat de frumusete.

Poate si pentru faptul ca nu am reusit nici pana la 30 de ani sa ma machiez ca o profesionista, sau pentru ca, din lipsa de incredere, am ales mereu sa ma imbrac simplu si comod, dar in general admir o alta prezenta feminina care stie sa se faca placuta fara sa apeleze la fond de ten si mult machiaj, la gene false si alte trucuri.

Asa se face ca trusa mea de machiaj contine foarte multe tonuri nude. Am si rujuri in nuante puternice (rosu, mov, visina putreda), insa cel mai bine ma simt atunci cand buzele mele sunt date doar cu un balsam de buze sau un luciu de buze natural.

Ah, si unghiile... pana sa fac o pasiune pentru unghiile negre, fara sa exagerez, toate ojele mele erau in tonuri de bej, crem si maro.

Machiaj nude in toiul verii

Desi sustin cat pot de mult purtarea culorilor vii, mai ales primavara si vara, sezonul in care ne aflam in momentul de fata il asociez intotdeauna si cu tonurile nude.

Citește și:

Asta pentru ca un chip bronzat nu mai are nevoie sa fie acoperit de fond de ten si de culorile fardurilor, ci este suficienta atingerea unui blush bronzant si cea a unui luciu de buze nude pentru ca machiajul sa fie perfect.

Eu iti recomand paleta de farduri Nude Tude. Contine 12 nuante ce pot fi folosite in combinatii fabuloase atat ca fard de pleoape, cat si ca eyeliner.

O alta recomandare de incredere este si luciul de buze Supershine Reflex (nuanta 4), care mie imi aduce instant zambetul pe buze.

Farduri nude

Paleta de farduri nude Lac de unghii nude

Luciu de buze nude stralucitor Pudra bronzanta

Tonuri nude in tinutele de vara

La fel de bine mi se pare ca da o rochie sau un top nude pe o piele bronzata. Se creeaza acea iluzie de naked si cine sta prost cu vederea s-ar putea sa faca un mic atac de cord cand o sa te vada de la departare. Dar mie tot imi place si as purta-o de dimineata pana seara.

Citește și:

La capitolul incaltaminte, am doua preferinte: negru sau bej/crem/maro - nude. Sunt nuantele care fac dintr-o pereche de sandale, de cizme, de pantofi si chiar de adidasi sa fie casual si eleganta in acelasi timp.

Sa ai o mica grija, totusi, atunci cand vrei sa porti pantaloni nude.

Tonuri nude

Sandale de piele nude cu toc gros Rochie tip furou din catifea bej

Chiar daca surorile Kardashian adora sa isi faca aparitia in salopete mulate sau colanti nude si sa ii lase pe toti cu gurile cascate, n-as spune ca este o recomandare inspirata pentru outfit-urile de zi cu zi. Dar daca-ti doresti mult, poti sa incerci pantalonii nude scurti, vaporosi, tip office si tip culottes.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.