Setari Cookie-uri

Cum sa organizezi o nunta in stil Boho

Da, visez la o nunta in stil boho. Ma visez o mireasa cu coronita din flori pe cap si bucle lejere, intr-o rochie alba care cade libera pe trupul meu si cu un decor desprins din basme, amenajat in aer liber.

Si chiar de-ar fi sa nu gasesc un spatiu deschis, o sa imi creez locusorul meu de vis intr-un cort sau in orice alta incapere cu patru pereti si ferestre mari. Ce stiu sigur este ca o sa fie pe placul inimii mele.

Sa organizezi o nunta in stil boho poate fi atat costisitor, dar si low buget, depinde doar de cat timp esti dispusa sa investesti in cautari. Ar fi bine sa iti formezi o mica echipa (1-2 prietene) cu care sa pornesti in aceasta aventura si sa programati zile exacte pe care sa le dedicati cautarilor.

Sfatul meu sincer: incepeti cu magazinele online. Sunt mult mai multe sanse sa gasesti absolut toate decoratiunile la care te gandesti sau nu.

Decorul pentru nunta boho inseamna lumanari multe, flori naturale si mai multe (buchete, ghirlande), tesaturi naturale (matase, panza, catifea, sifon) pahare, farfurii si tacamuri vintage, felinare, instalatii, ramurele de copaci infasurate in panglici si un coltisor pentru poze cu antichitati.

Citește și:

Nunta Boho

Rochia de mireasa

Mireasa boho este un exemplu de eleganta, feminitate si romantism.

Rochia ei, nu neaparat alba, inseamna libertate si naturalete si este, in cele mai multe cazuri, confectionata din dantela, voal si alte materiale fluide, pe alocuri cu detalii florale.

In detaliu, trebuie sa existe un echilibru intre rochie si intreg decorul de la eveniment.

Rochii de mireasa boho

Rochie maxi cu volane Rochie maxi cu maneci cu volane

Buchetele de flori

Spuneam ca o nunta boema nu exista fara invazia de flori naturale. Flori in par, flori pe tort, flori pe mese, flori pe jos, flori puse in borcanase sau in becuri si atarnate de ramurile copacilor, de garduri, flori in buchete mici si mari si lista poate continua.

Buchetul miresei este intotdeauna cel mai frumos, indiferent de stil.

Cat despre buchetul miresei boeme, acesta este format din flori de camp, flori colorate sau, de ce nu, flori uscate (mai ales daca este o nunta toamna).

Citește și:

Buchete de nunta

Buchet de mireasa Aranjament in cupa Aranjament vintage

Bijuterii pentru mireasa

Bijuteriile miresei sunt multe sau deloc. Sunt masive (cercei statement, bratari multiple si inele cu pietre) si multicolore. Rar se intampla sa vezi mireasa boho care sa nu poarte coronita pe cap, fie ea din flori naturale sau nu.

Parul miresei este facut bucle lejere, se impleteste intr-o coada sau se realizeaza un coc tot din bucle lejere. Si se pune coronita.

Bentite cu flori

Bentita metalica Bentita cu flori si sfoara

Nu uita de mire! Da-i viitorului tau sot un costum atipic, cu vesta in loc de sacou sau sacoul sa si-l tina descheiat, pantofi sau ghete maro, o palarie - daca e genul, un ceas, curea la vedere sau bretele si pune-i flori in piept.

Sursa Foto: Shutterstock/Profotosession, Dmitry Sheremeta

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.