Setari Cookie-uri

5 obiecte de home&deco la super ofertă de început de an pe Vivre!

Dacă îți place să faci cumpărături online, să știi că la Vivre poți găsi tot ce ai nevoie pentru casă și grădină. Cu diverse propuneri calitative și estetice, din stiluri diferite pentru indoor și outdoor, se organizează o campanie cu reduceri de până la 60% pe platformă și tu poți să cumperi multe dintre lucrurile pe care ți le-ai dorit. Doar că la prețuri mai mici.

Ne place să credem că de-a lungul timpului, de când facem schimb de recomandări, am ajuns să ne cunoaștem. Motiv pentru care ne încăpățânăm să credem că ții cont de ce îți spunem și deja, cel mai probabil, ai ajuns să vizitezi Vivre și să îți faci o listă cu wishlist. Până la urmă, aici ai o paletă diversificată de produse home&deco.

Te anunțăm că acum, la început de an se desfășoară o campanie cu reduceri care ajung până la 60% pentru mai multe obiecte selectate. Ca să te convingem, noi am strâns câteva care ne-au atras atenția și îți mai spunem că reprezintă un procent infim din tot ceea ce ai putea găsi pentru cumpărături.

Piese de mobilier Indian Hub la reducere la Vivre

Citește și:

O secțiune specială dedicată pieselor de mobilier este dedicată celor de la Indian Hub. În această colecție sunt incluse piese din lemn masiv (mango, salcâm, polisandru) care reproduc arta indiană a meșteșugarilor.

Cu diverse detalii specifice artizanatului asiatic, acest tip de mobilier este unul etnic, versatil, cu un design care se potrivește în aproape fiecare încăpere - fie ea cu tematică industrială sau clasică. Poți găsi comode, bufet, măsuțe de televizor sau de cafea, biblioteci, cufere pentru depozitare, tabureți și scaune.

Vezi mai multe detalii

Lenjerii de pat la ofertă pe Vivre

La Vivre te bucuri de o gamă diversă de textile și țesături pentru casă. Cele pentru dormitor sunt cât mai colorate și cu modele sau imprimeuri care invită la relaxare și la odihnă. Fie că sunt romantice, florale, moderne, orientale sau monocrome, sigur vei găsi ceva care să se potrivească încăperii unde îți reîncarci bateriile.

Citește și:

Noi am pariat pe seturi de lenjerii de pat cât mai frumos cromatice, din materiale moi care să aducă beneficii somnului tău. Înainte de a te decide vreunui așternut, consultă lista ca să găsești ceva ce îți va plăcea și în care ai încredere pentru o stare de bine.

Vezi modele lenjerii de pat

Corpuri de iluminat în ofertele online Vivre

Din categoria corpuri de iluminat, la Vivre găsești mai multe: de tavan și de perete (lustre, candelabre, plafoniere, aplice, spoturi), de masă și de podea (veioze, lampadare), dar și diverse pentru exterior (lămpi solare, aplice).

Ca stiluri, noi am optat pentru câteva exemple care să acopere mai multe cerințe - clasic, country și rustic, modern, contemporan, shabby și romantic. Este lesne de înțeles să completăm că pentru fiecare există ramificații care înseamnă și alte culori și alte dimensiuni.

Citește și:

Vezi corpuri de iluminat

Covoare în modele diverse potrivite pentru fiecare cameră la Vivre

Dacă ai făcut recent o reamenajare și ai nevoie de un ultim retus care să îți completeze camera așa cum ai visat, cel mai probabil ai nevoie de un covor sau de o mochetă. Din fericire, Vivre aplică reduceri și la această categorie.

Indispensabil în orică casă, un covor contribuie la crearea unei atmosfere intime și primitoare, definind personalitatea proprietarului - rustice, klimm, clasice, imitație de blană, colorate - sigur știi deja ce ai nevoie.

Vezi modele covoare

Produse pentru dining și bucătărie: ce să alegi de la Vivre

Nu trebuie să fii maestru într-ale gătitului, ca să ai o bucătărie utilată cu diverse accesorii. Până la urmă, așa înveți, exersând. Și ce metodă mai bună, dacă nu să îți completezi tot mai mult și mai mult bucătăria, cu diverse produse de gătit și servit?

Citește și:

De la tigăi, prosoape, căni, seturi de pahare, boluri, vase și forme de copt, farfurii, cratițe, suporturi de vase, dispensere băuturi, râșnițe, tacâmuri, fructiere, cești și farfurioare, fețe de masă, traverse de masă - găsești de toate pentru oricine. Poate chiar poți face niște cadouri inspirate cuiva căruia îi place să stea în bucătărie.

Vezi mai multe detalii

Alte categorii pe care credem că trebuie să le vizitezi de pe Vivre - vei fi surprinsă să vezi gama de promoții și de articole - și la care s-au aplicat discounturi mai sunt cele pentru decorațiuni (vaze, rame foto, suporturi lumânări), lifestyle (aici găsești trollere, genți de călătorii, încălțăminte, haine, cosmetice), canapele-fotolii-scaune, grădină și outdoor (mobilier, ghivece, ustensile, accesorii), universul copiilor (tot ce ai nevoie pentru camera celor mici).

Citește și:

Indiferent ce ai alege, ține cont să fie ceva care să te încânte pe tine și nu te gândi să îți impresionezi vizitatorii. Până la urmă îți este permis să ai oaza ta de relaxare așa cum îți dorești.

sursa foto Fron Main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.