Setari Cookie-uri

Ce ai nevoie pentru o limonada pe cinste

Cand viata iti da lamai, fa o limonada! Nu e doar o vorba aruncata-n vant sau o actiune fireasca, este un sfat bun de urmat in viata.

Ca sa te bucuri de o limonada pe cinste in zilele caniculare ai nevoie de... lamai, bineinteles. De lamai suculente, de apa rece, de menta racoritoare si de miere, dar si de-un strop de optimism ca sa iasa cum trebuie.

Exista varianta sa storci lamai direct cu mana in pahar, dar ce rost ar avea sa te complici?! Un storcator manual de citrice este usor de utilizat, usor de curatat si te ajuta mult mai bine sa storci lamaia si impiedica samburii sa ajunga in pahar.

Storcatoare manuale pentru citrice

Eu sunt pro storcatoare manuale pentru citrice. Nu-mi place sa ma complic cu aparatele care se baga in priza, care sunt zogomotase si apoi trebuie sa le desfac in cinci bucati ca sa le spal. Ca si in cazul hainelor... imi place simplitatea.

Acasa am stocatorul clasic pentru lamai, dar mi-a sarit in ochi sticla cu storcator, care mi-ar fi de mare folos la locul de munca si oriunde m-as afla si as simti nevoia sa ma racoresc.

Citește și:

Am fost dependenta de o anumita bautura racoritoare cu acid, era singura care imi potolea setea si poftele, dar din momentul in care organismul mi-a cedat pentru ca nu consumam apa deloc, am prins gustul ceaiului, al sucurilor facute in casa si al limonadei.

Limonada este, fara doar si poate, preferata mea. Este singura care-mi da senzatia ca beau sanatate atunci cand o savurez, de aceea imi place sa o beau pe cea facuta de mine acasa.

Storcatoare de fructe

Presa citrice Sticla cu cap de stoarcere

Storcatoare de citrice cu sita din inox

Un alt storcator care mi-a atras atentia este cel pentru feliile de lamaie. Avandu-l pe el, cu siguranta nu mi-ar mai fi lene sa imi pun lamaie in ceai atunci cand sunt bolnava.

Cat despre storcatorul din fonta, cu sita din inox, este extrem de solid si de stabil, iar asta il face usor de utilizat de catre persoanele cu mai putina forta in maini. Adica eu.

Citește și:

Iar daca vara, cand pica curentul mai des din cauza aparatelor de aer conditionat pornite, ai nevoie urgenta de o limonada racoritoare, acest model de storcator iti vine in ajutor in orice moment, pentru ca nu depinde de curent electric.

Storcator de citrice

Storcator manual citrice Storcator inox felii de lamaie

Acestea fiind spuse, fa din limonada bautura preferata a ta, a familiei si a prietenilor! Sa nu existe zi de munca sau zi de petrecere fara limonada pe masa.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Evgeny Karandaev

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.