Setari Cookie-uri

Ondulatorul de gene: de la clasic la modern

Ondulatorul de gene este salvarea femeilor care-si doresc gene lungi si dese si a celor care nu au apelat inca la genele false, fie ele cu banda adeziva sau aplicate fir cu fir.

Eu sunt una dintre acestea si recunosc ca rar termin sa ma dau cu mascara si sunt multumita de rezultat. In primul rand pentru ca niciodata nu reusesc sa ma fac la fel de bine la ambii ochi si in al doilea rand pentru ca nu mi s-a intamplat de prea multe ori sa obtin genele alea lungi si intoarse.

Cand eram in liceu ma lasam pe mana colegelor, care mi-au facut cunostinta cu ondulatorul de gene. La vremea respectiva nu mi-am cumparat unul pentru ca mi se parea atat de greu de folosit, doar ca timpul a trecut, ele nu au mai fost langa mine, asa ca a trebuit sa ma descurc singura. Si cum sa reusesc altfel decat intorcandu-ma la miraculosul ondulator de gene pe care, fie ca am vrut sau nu, am invatat sa il manuiesc.

Ondulatorul de gene pe care il foloseam atunci era de fapt un cleste, care aveam impresia uneori ca o sa ma lase fara gene si o sa imi rupa pleoapa. Deh.. eram mica.

Citește și:

Cleste pentru gene

Vezi mai multe accesorii pentru gene

Astazi, clestele de gene a luat alta infatisare, este mai "performant" si mai usor de utlizat.

Daca metalul din care era confectionat clestele clasic imi dadea fiori, acum am gasit si varianta din plastic, care-mi garanteaza ca nu o sa-mi traga si nu o sa-mi ciupeasca genele.

Cum se utilizeaza ondulatorul de gene

Daca nu ai folosit pana acum ondulatorul de gene si te intrebi cum se foloseste, afla ca nu este deloc complicat. Pur si simplu se pozitioneaza genele superioare pe banda ondulatorului si se apasa usor pe acesta timp de 5-10 secunde.

Rezultatul? Gene ondulate si definite care scot in evidenta frumusetea ochiului. Pentru rezultate si mai fabuloase, se aplica un strat de mascara dupa ondulare.

Ondulator gene

Ondulator de gene Touch Beauty

Despre aparatul de intors gene din imaginea de mai jos se spune ca e rapid, usor si nedureros.

Citește și:

Este electric si se foloseste apasand butonul On/Off, se asteapta circa 15-20 de secunde pana se incalzeste, se piaptana genele cu miscari ascendente si se pastreaza aparatul in pozitie pana ce genele se curbeaza. Nimic mai simplu, nu?!

Ondulator gene

Aparat de intors gene DomoClip


Cat despre machiaj.. alege-l pe cel care se potriveste cu nuanta ochilor tai, dar si cu tenul si culoarea parului. Si tine minte ca orice machiaj, orice coafura si orice outfit este pus in valoare de un zambet venit din suflet. Esti frumoasa oricum!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Vikacita

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.