Setari Cookie-uri

Paltoanele cu motiv leopard: must-have al iernii 

O mai ții minte pe Peggy Bundy, regina animal-print-ului, în toate combinațiile și motivele posibile? De acolo,în acel gen kitschy, începe să te gândești la cum ar fi fost Peggy Bundy în versiunea sofisticată, ladylike, rafinată. Acum că îți imaginezi, ai îneleg exact poziționbarea animal-print-ului din sezonul acesta. Azi, facem o oprire la modelle de paltoane cu motiv leopard!

Spuneam că dacă vorbim despre animal-print în iarna asta vorbim despre sofisticare, eleganță,feminitate, prețios, Glamour, sexualitate dar mai spuneam că prin preajmă trece și hotarul cu kitschy, epatant, ușor frivol, dacă nu cumva vulgar, ostentativ, dacă nu cumva ”țipător”. Practic, cheia este, dacă alegi să porți paltoane cu motiv leopard să alegi obții această balanță.

Acel ”dacă alegi să porți paltoane cu imprimeu leopard” nu este întâmplător. Este un mare ”dacă” căci acest gen de piesă vestimentară, eminamente dominantă prin ”întindere” și mai ales prin pattern nu e ușor de purtat. E nevoie de o femeie puternică pe dedesubt, nu așa oricum! Dacă ți-e frică să porți paltoane cu model animal print, dacă ”nu le simți”, nu insista. E nevoie de postură cu vervă și de mișcări de felină la atac! Te bagi? Dacă da, descoperă ce au avut designerii de spus la capitolul paltoane cu motiv leopard în acest sezon.

Citește și:

Mizează pe aceste piese must-have în această iarnă: alege paltoane cu motiv leopard!

Nun am zis degeaba paltoane cu motiv leopard. Sigur, se poartă multe tipuri de paltoane cu model animal print, dar motivul leopard este favoritul designerilor caselor de modă acum, în 2019. Designerii au petrecut ceva timp la tv, pe National Geographic, sau poate au petrecut vacanțele în savană, ori poate văzând Married with Children #haha. Oricare ar fi sursa de inspirație a lor, viața animalelor sălbatice și mai ales ”hainele” purtate de ele i-au atras pe designeri.

S-au propus zebre, tigri, dungi și picățele, toate eliminând prin toți porii sexualitate, putere, independență, dorința de a fi în centrul atenției, fără scuze, fără timiditate. Și mai mult, designerii nu au propus doar paltoane cu imprimeu leopard ori zebră. Nu, nu! Au propus pattern-ul animal print din cap până în picioare! Unde găsești inspirație pentru a purta animal-print în toată ținuta? La Dolce & Gabbana, Max Mara, Ashley Williams, Balenciaga, Victoria Beckham, Bottega Veneta, Tom Ford, Roberto Cavalli, Michael Kors, Proenza Schouler! Aici găsești atât paltoane cu motiv leopard, zebră sau tigru cât li haine și accesorii ”în ton”.

Citește și:

paltoane cu motiv leopard

Alege paltoane cu motiv leopard de aici

În nuanțe clasice dar și în culori neon, stridente, amintind de anii 80: animal-print-ul acestui an e WOW!

Instinctul animal e super-sexy în acest sezon! Și când zic instinct animal mă refer la sexualul, eroticul, vulgarul, îndrăznețul, puternicul animal-print. Dacă ar fi să vorbesc doar despre paltoane cu motiv leopard, ți-aș spune că designerii l-au propus cam așa:

  1. Paltoane cu motiv leopard, în tonurile lui cunoscute, adică în gamă de marouri, nude, nisipiu
  2. Paltoane cu model animal print în nuanțe intense, neon

Și unele și altele pornesc din frenezia cu care creatorii de modă s-aui inspirat din moda anilor 80. Și tonurile ”clasice” și culorile acide, neon, stridente. Dar hai să le abordăm pe fiecare, amintind pe alocuri și texturile care i-au fascinat pe designeri.

Citește și:

Așadar, se poartă paltoane cu imprimeu leopard, din blană plusată, cu lungime midi la Max Mara, Aici el a fost asortat cu bluză, fustă și pantaloni, plus sandale-botină animal-print. Tot paltoane cu model animal print găsești și la Bottega Veneta, de data aceasta pornind de blana tigrilor, cu inserții de piele și materiale lucioase la rever și manșete. La Cavalli, paltoanele stil trenci au fost colorate alb-negru-gri-bej-argintiu cu animal-print, iar la Michael Kors găsești, poate cele mai sexy și versatile paltoane cu motiv leopard. Pornind de la croiala clasică de pardesiu sau trenci, totalmente leopard! Pentru variante colorate cu roșu intens, îți recomand colecția Tom Ford!

Paltoane animal print colorate intens

Fie că alegi midi, maxi, din blană sau piele, din material textil sau catifea, paltoanele cu motiv leopard trebuie să fi completate de alte pattern-uri și cel mai adesea tot de animal-print. Respectând paleta cromatică de la Mama Natură sau folosind mai degrabă tonuri intense, colorate, în care animal-print-ul este reinventat, anything goes!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.