Setari Cookie-uri

Paltonul cu guler de blană adaugă un plus de sofisticare 

În iarna aceasta designerii s-au întrecut în a crea cele mai tari modele de pardesiuri și paltoane. Care mai de care mai interesante, din texturi și țesături de efect, cu elemente de croială spectaculoase sau cu inserții prețioase, ”altfel”. Unul dintre preferatele mele este paltonul cu guler de blană, pe care îl ador pentru versatilitate și sofisticarea neostentativă.

Paltonul cu guler de blană a cunoscut multe interpretări și fațete în iarna aceasta. De la paltoane de blană în întregime la modele de jachete și pardesiuri cu inserții din această textură prețioasă, luxoasă, toate se poartă!

Cât despre lungimi și croială, să fim noi sănătoase și să avem bugetul cât mai mare să ne alegem din toate liniile create de marii designeri. Se poartă paltoane cu gulere prețioase cu lungime maxi, până în pământ, dar și scurte până la talie sau șold. Se poartă modelele cambrate, feminine, senzuale, dar și acelea de inspirație monahală.

Dar hai mai bine să vedem din exemple ce și cum se poartă când vine vorba de paltonul cu guler de blană.

Mizează pe texturile de efect, ce fură privirea! Alege inserțiile strălucitoare sau prețioase

Spuneam că se poartă și paltoane din blană în întregime. Și spuneam că se poartă linia monahală, lungă și largă. Ei bine, Giabattista Valli îmbină ambele trenduri. Aici paltonul lung din blană este asortat cu rochii lungi, tot monahale.

Citește și:

paltoane cu guler din blană

Vezi paltoane cu guler din blană aici

De la maxi și extra-oversize trecem la variante mai ușor de purtat în zona urbană, de zi cu zi. Paltonul cu guler de blană, scurt sau midi, este o opțiune perfectă de purtat zilnic, la birou, casual, sporty-șic sau la ținute de seară, căci este suficient de prețios și sofisticat cât să completeze outfit-uri prețioase, dar suficient de effortless și neostentativ cât să meargă, la o adică, și cu blugi și bocanci!

La acest capitol, dacă vorbim despre paltoane cu gulere prețioase din blană și lungime versatilă, îți spun de colecțiile Chloe, Louis Vuitton sau Coach, unde poți găsi inspirație. Aici paltonul cu guler de blană a fost din piele, piele întoarsă, sau feluri diferite de blană, având aspect de cojocel pufos și cozy de iarnă.

Citește și:

    Cât despre asortarea sa, la Chloe, el s-a purtat cu rochii fluide, vaporoase, la Vuitton cu pulovere a la anii 70 și pantaloni din paiete iar la Coach cu fuste cu pattern etnic și accesorii nomad-style.

    Paltonul cu guler de blană transformă total ținuta ta: adu accente luxury în piesele effortless!

    Variante de paltoane cu gulere prețioase a propus și Tom Ford. Aici paltonul cu guler de blană este croit în rest din piele, fiind completat cu multe inserții din blană, atât cu textură plușată, pufoasă, cât și cu aspect de merinos, cu fir lung, creț.

    De la variante mai sexy și mai Dominatrix, trecem la variante casual, mai sofisticate, ladylike și ușor retro, amintind de moda englezească, mai degrabă. Aici amintesc ca sursă de inspirație colecția semnată Fendi, unde am văzut paltoane cu gulere prețioase din blană fină. Aici blana a completat stofa cadrilată, în stil britanic.

    paltoane din blană

    Alege paltoane din blană de aici

    O altă variantă de observat și din care te poți inspira este aceea de paltoane din blană creață, purtate peste geci matlasate, alături de fuste din stofe groase și cizme din piele, așa cum a propus Roksanda. Căci, după cum vezi, variațiune există! La fel și versatilitate, dacă judeci după asortările făcute de stiliștii caselor de modă, pe podium.

    Paltonul cu guler de blană este ideal în orice combinație vestimentară. Este suficient de sofisticat și de prețios, de feminin și de atrăgător, încât să fie asortat cu ținute office sau business, rochii de cocktail sau de seară. Pe de altă parte, dacă alegi paltoane cu gulere prețioase, ele pot fi purtate chiar și cu pantofi sport, bocanci army, stiletto, pantaloni de training sau fuste plisate, vaporoase, strălucitoare, de ce nu?

    cojoc cu blăniță Vezi sugestii de cojocele cu blăniță!

    Ideea de bază e simplă: paltonul cu guler de blană este piesa vestimentară ideală pentru femeia actuală. Îmbină perfect eleganța și rafinamentul cu detaliile effortless și elementele relaxart, casual.

    Sursa foto front page – Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.