Setari Cookie-uri

Pantalonii din catifea sunt adorabili pentru orice tinuta!

O haina din catifea are capacitatea de a te face sa te simti mai puternica, mai atragatoare, mai misterioasa si mai femeie. Nu te priva de la aceasta fericire.

Eu as purta catifea in fiecare zi. Azi un top cu bretele subtiri, maine pantaloni evazati, saptamana viitoare o jacheta, alta data o bluza cu umerii goi si tot asa.

Catifeaua este un material aparte, un material care te poarta pe culmi inalte de la prima atingere, un material care te intriga si te incita. Este perfect pentru sezonul rece, fiind de cele mai multe ori intalnit in culori de toamna: verde inchis, albastru, roz prafuit.

Prin urmare, iata ce perechi de pantaloni din catifea poti purta toamna asta:

Pantaloni sport din catifea

Pot fi pantalonii din catifea sport? Pot. Mai mult, arata absolut minunat in combinatie cu o pereche de pantofi sport si tricou. Nu, nu ii combina cu camasa apretata alba, in schimb poti sa ii duci in zona eleganta asortandu-i la o pereche de sandale cu toc.

Dat fiind faptul ca ne aflam in sezonul rece, putem completa outfit-ul cu o jacheta sport sau jacheta bomber.

Citește și:

Pantaloni din catifea

Vezi si alte modele de pantaloni sport

Pantaloni skinny din catifea

Daca sunt skinny, pantalonii din catifea pot fi purtati cu sandale cu toc. Li se poate adauga un body sau un top cu bretele subtiri si se obtine astfel un outfit elegant cu care sa te prezinti la un eveniment sau pe ringul de dans din club.

Incearca sa gasesti o jacheta tot din catifea care sa te incalzeasca cand te plimbi in aer liber.

Pantaloni skinny din catifea

Pantaloni skinny casual

Pantaloni eleganti din catifea

Cei mai potriviti in tinutele elegante sunt pantalonii din catifea cu croiala larga. Mulati in partea de sus si largi de la genunchi in jos. Ar arata divin in acelasi ansamblu cu o bluza cu umerii goi sau cu spatele gol, palarie pe cap si incaltaminte cu platforma in picioare. Eleganta, provocatoare, dar si misterioasa - acestea sunt etichetele care ti se vor pune dupa ce vei aparea imbracata asa.

Citește și:

Pantaloni eleganti din catifea

Modele diferite de pantaloni din catifea

Pantaloni casual din catifea

Cu toate ca ma duc cu gandul la femeile casnice, pantalonii din catifea cu croi lejer imi plac mult. Sunt genul de pantaloni in care te imbraci cand mergi la salonul de cosmetica sau atunci cand mergi la magazinul de la colt sa iti cumperi o Cola si ceva dulce.

Nu, nu sugerez ca sunt pantaloni de casa, dar pe cele mai multe tipe le-am vazut purtandu-i in aceste situatii. Unele dintre voi sunt sigura ca vor vrea sa ii imbrace chiar si la evenimente, deci poti apela cu incredere la ei in orice moment.

Pantaloni din catifea

Alege perechea de pantaloni care ti se potriveste


Astia-s pantalonii din catifea. Pantaloni frumosi si lejeri, eleganti si sport, pantaloni cu care te poti afisa in orice moment al zilei in orice loc iti doresti. Te vor ajuta sa ai mereu acel ceva care sa te scoata din anonimat.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Marie Appert

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.