Setari Cookie-uri

Pantaloni colorati de vara ideali pe timp de canicula

Stiu ca pe timp de canicula se poarta pantalonii cei mai scurti si cei mai vaporosi, dar astazi m-am decis sa le acord atentie si celor lungi sau trei sferturi, dar in tonuri viu colorate.

Asta pentru ca nu toate ne permitem sa mergem la locul de munca in pantaloni scurti. Sunt unele job-uri care impun o tinuta office alcatuita din fusta creion si camasa sau pantaloni la dunga si camasa. Sau poate este doar stilul vestimentar de zi cu zi.

Ideea e ca daca tu citesti acum aceste randuri, fapt ce ma bucura enorm, inseamna ca esti interesata de subiect si ca te afli in cautarea unei perechi de pantaloni colorati pe care sa ii introduci in outfit-urile tale. Asa ca iti las recomandarile mele:

Pantaloni culotte galbeni

Cum spuneam... pantalonii culotte sunt vedeta anului 2017. Daca iarna ti-e mai greu sa ii imbraci din cauza temperaturilor scazute, vara este un anotimp potrivit.

Cele 35 de grade nu se vor simti la fel de puternic cand porti pantaloni culotte, asa cum s-ar simti daca ai purta o pereche de blugi skinny.

Opteaza pentru un model intr-o nuanta colorata, care respinge caldura.

Citește și:

Pantaloni culotte

Vezi alte modele de pantaloni culotte

Pantaloni cu model geometric

Pantalonii roz cu model geometric sunt deopotriva casual si eleganti.

Ca sa obtii o tinuta feminina, combina-i cu balerini si o bluza pe umeri, iar daca vrei sa te simti si mai confortabil de atat, poti sa ii asortezi cu o pereche de tenisi si un maiou.

Cauta-i pe cei confectionati din materiale subtiri.

Pantaloni colorati de vara

Modele diferite de pantaloni multicolori

Pantaloni culotte cu design sport

Pantalonii culotte cu design sport sunt singurii pe care ii imbraci atunci cand mergi la un eveniment si iti pui in picioare incaltaminte cu toc.

De asemenea, poti sa mergi mai departe si sa accesorizezi tinuta cu o sapca si un maiou largut + geanta tip saculet.

Pantaloni culotte cu design sport

Gaseste un model care ti se potriveste

Pantaloni drepti turcoaz

Daca job-ul tau implica multe intalniri cu oameni din diferite domenii, iar asta mai inseamna si ca trebuie sa afisezi o imagine impecabila, poti sa pastrezi camasa alba si pantofii office, in timp ce pantalonii drepti clasici vor fi intr-o nuanta cat mai colorata.

Citește și:

O sa faci impresie buna si daca porti pantaloni drepti turcoaz, plus de asta, o sa simtiti o energie pozitiva si o stare de bine pe toata perioada intalnirii.

Pantaloni office turcoaz

Mai multe modele colorate de pantaloni drepti


Ce ai spune daca ai alege culoarea pantalonilor in functie de starea pe care ai vrea sa ti-o ofere? Verde pentru energie, albastru pentru calm, rosu pentru pasiune.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By DenisFilm

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.