Setari Cookie-uri

12 pantaloni cu imprimeu în carouri în tendințele actuale

Pantalonii în carouri sunt mai căutați ca niciodată! Un trend care părea uitat a revenit în forță și s-a impus drept unul dintre cele mai populare stiluri pe care doamnele și domnișoarele le adoptă, îndiferent de anotimp. În 2019, pantalonii în carouri sunt un pariu câștigat, chiar și de cele mai pretențioase dintre noi.

Pantalonii cu imprimeuri în carouri s-au impus drept o ținută clasică de-a lungul timpului și astăzi, în vremuri moderne, ni se reconfirmă că nu se vor demoda, ci că se potrivesc oricărui stil. Ținând cont și de modul în care tendințele cândva clasice revin pe scenele de modă, cu atât mai încrezătoare suntem în ceea ce se traduce prin tartan - carourile.

Un model cu rădăcini scoțiene - gândește-te la el ca la kiltul bărbaților - tartanul ne este super cunoscut - înseamnă intersectarea de linii orizontale și verticale prin benzi colorate cât mai variate. Iar frumusețea constă uneori tocmai în estetica încrucișării nuanțelor. La începuturi se fabricau în lână, dar acum industria modei s-a extins și materialele sunt cât mai variate.

Citește și:

Răutăcioșii ar asocia imprimeurile astea în carouri cu niște pături, dar nouă ni se par o scuză să arăți grozav. Plus că te bucuri și de câteva avantaje smart: îți simplici look-ul, oferi o armonie corporală, se potrivesc oricui și oricând, se asortează cu ușurință și se combină cu accesorii felurite. Dar mai ales îmbraci ceva emblematic și ușor de stilizat, un model icon grozav. Nu ne crezi? Iată mai jos câteva exemple:

Pantaloni bufanți în carouri verzi cu bleumarin, cu panglică în talie, de la Medicine

Citește și:

Pantalonii bufanți sunt cunoscuți și drept pantalonii banană - strâmți pe picior și ușor lărgiți în partea de sus, la solduri. Cu un impact vizual grozav, aceștia maschează eventuale imperfecțiuni și te fac să te simți încrezătoare.

Ți-am mai propus pantaloni bufanți cu cordon în talie aici!

Dacă optezi pentru niște pantaloni bufanți în carouri, noi am găsit un model cu panglică în talie, în combinațiile de culori verde cu bleumarin. Confecționați din material ornamentat, dispun de buzunare oblice, talie înaltă și încrețituri decorative pentru un efect grozav.

Vezi preț pantaloni bufanți

Pantaloni groși de iarnă din lână în carouri United Colors of Benetton

Pentru că iarna ai nevoie să porți ceva care să îți țină de cald, o pereche de pantaloni din lână ar fi ideală pentru sezonul rece. United Colors of Benetton are în colecție o pereche de pantaloni în carouri, extrem de practici - sunt în croială evazată și rezultatul combinațiilor de culori dintre maro și oranj.

Citește și:

Lungimea este lungă, talia medie (cu o bandă elastică în partea de sus), aceștia se potrivesc pentru plimbările în oraș, dar se pot purta și ca ținută office. Se văd foarte bine și cu niște botine, dar și cu pantofi sport, în funcție de preferințele fiecăruia.

Vezi preț pantaloni

Pantaloni groși de iarnă ți-am mai propus și aici!

Pantaloni crop în carouri colorate Medicine

Medicine propune celor mai îndrăznețe dintre domnișoare o pereche de leggings casual: pantaloni crop în carouri colorate. Modelul Shimmering Fantasy este mai bun de purtat toamna, pentru că lasă gleznele dezgolite având o lungime medie.

Cu model care se calcă la dungă, aceștia sunt niște pantaloni capri mai degrabă eleganți - încheierea se face cu fermoar și cârlig, dispun de buzunare oblice și mix-uri clasice de culori roșu-negru care să se potrivească cu orice: topuri, bluzițe, jachete.

Citește și:

Vezi preț pantaloni Medicine

Pantaloni office la dungă în carouri de la NEXT

Pentru doamnele cărora li se impun un dress-code la locul de muncă, am găsit o pereche de pantaloni office la dungă în carouri de la Next. Sunt un model, dacă vreți, chino - corespondenții celor bărbătești pentru ținutele feminine.

Nouă ni se par o alternativă mai galantă la jeanșii care nu sunt tocmai versatili când avem nevoie. Seamănă cumva cu un costum militar, dar carourile ne duc cu gândul la ceva rafinat - croială amplă, designul ușor evazat conferă o anumită apariție.

Vezi preț pantaloni office

Pantaloni stil colanți în carouri cu benzi laterale Koton

Colanți cu model în carouri și segmente laterale contrastante - sunt perfecți pentru sesiunile sportive de acasă sau de la sală, când știi că oricum trebuie să arăți cât mai bine și pusă pe treabă. Dacă tot nu ești adepta exercițiilor fizice, măcar să te simți bine.

Citește și:

Mulați pe corp, acești pantaloni strâmți au un imprimeu în tonuri de gri, sunt confecționați din material sintetic și talia medie, croiala fiind regular fit. Ca detalii se remarcă segmentele laterale contrastante tip model crop - cool.

Vezi preț colanți carouri

Pantaloni largi stil palazzo în carouri

Pantalonii oversize palazzo au fost în vogă în urmă cu câteva decenii, prin anii ‘60-’70. Au devenit foarte “îmbrăcați” de prin anii ‘30 când starurile acelor vremuri, nume ca Greta Garbo sau Marlene Dietrich îi promovau.

Se remarcă prin lărgime extremă, semănând cu niște fuste-pantalon. Pantaloni largi stil palazzo în carouri ni s-au părut potriviți ca recomandare pentru că au un fason lejer, model cu striații și ne trimit cu gândul la vremuri de odinioară când să te impui nu aveai nevoie decât de atitudinea potrivită.

Citește și:

Vezi preț pantaloni palazzo

Pantaloni stil culottes în carouri gri de la Zee Lane

Pantalonii culottes au devenit în scurt timp preferați de bloggerițe și fashioniste. Au o lungime variabilă, dar se remarcă prin forma literei A - largi la bază și ușor strâmți sus, cu talie înaltă. La origini, cumva, au fost asociați cu ținutele bărbătești primind o resuscitare prin epoca victoriană.

Dacă îți plac, am găsit de la Zee Lane Denim o pereche de pantaloni culottes în carouri, cu un cordon larg în talie. Se pot integra cu ușurință în orice tip de ținută - dacă sunt și în carouri, cu atât mai bine. Nuanțele multicolore și croiala amplă îi recomandă,

Vezi preț pantaloni carouri culottes

Pantaloni largi cu față în carouri alb-negru

Dacă ați vrea ceva atipic, să știți că există niște pantaloni din colecția Trendyol, un model confecționat din țesătură ornamentată în carouri alb-negru.

Prevăzut cu fason drept și cu o bandă largă elastică în talie, modelul este unul cu striații. Nouă ne-au plăcut pentru că vin cu o abordare originală din suita de pantaloni cu carouri: au un pattern doar în partea din față, în spate fiind doar negri - simpli și de efect.

Vezi preț pantaloni carouri alb-negru

Pantaloni conici crop cu volan pe tiv, în carouri gri

Pantaloni conici cu volan la terminație - uite ceva mai atipic. Este vorba tot despre o pereche de pantaloni în carouri, dar unii ceva mai copilărești, care ne trimit cu gândul la exprimarea feminității într-un stil cât mai jovial.

Nouă ne-au plăcut pentru că ne fac să ne gândim la un design tineresc, la o pereche de pantaloni care ne reamintesc de uniformele de școală. Credem că se potrivesc atât cu niște pantofi stiletto, cât și cu niște botine cu toc gros. Cu siguranță că te vor face remarcată.

Vezi preț pantaloni cu volane

Pantaloni conici în carouri cu curea retro textilă, de la NEXT

Love it - pantaloni conici cu model în carouri și curea lată! Această ținută se pliază atât stilului casual, cât și celui office. Fiind mai strâmți pe corp, îți pun în evidență formele și îți lasă libertate să faci mix and match cool pentru o bluză cât mai faină.

Combinațiile de culori gri în carouri ni se par unele făcute cu gust, iar lungimea trei sferturi cu atât mai de efect. Credem că ar fi cazul să renunțăm să neglijăm un astfel de model și să îl luăm în considerare cât mai mult, cât mai des.

Vezi preț pantaloni cu curea retro

Pantaloni stil joggers în carouri gri Zee Lane

Pantalonii în carouri Glen de la Zee Lane ne-au atras atenția pentru detaliile din partea de jos, unde au la tiv niște catarame ornamentale. Acestea conferă un model tare interesant pentru cele mai interesante combinații pentru ținute potrivite unei croieli relaxed fit.

Pentru că niciodată nu ai suficiente perechi de pantaloni în garderobă, cei stil joggers se pot dovedi soluția salvatoare atunci când ești în criză de timp și de idei și trebuie să ajungi undeva unde s-a impus un dress code care înseamnă atât rebeliune, cât și eleganță.

Uite cum să porți pantalonii stil joggers cu încălțăminte cu toc!

Vezi preț pantaloni joggers

Pantaloni galbeni cu carouri negre și talie înaltă Zee Lane

Dacă ați văzut drama romantică “Me Before You”, vă amintiți cu siguranță de discuția amuzantă dintre Will și Lou, care îi povestește despre bumble-bee thights. Ei bine, pantalonii galbeni cu carouri negre sunt versiunea acelor dresuri amuzante, dar cu un ton ceva mai serios. Până la urmă nu am vrea să împrumuți imaginația colorată a personajului interpretat cu atâta patos de Emilia Clarke.

Modelul geometric în carouri și lungimea crop ni se pare cu atât mai chic pentru că nu te lasă să te ascunzi într-un colțișor, ci mai degrabă te trimite sub lumina reflectoarelor.

Vezi pret pantaloni galbeni in carouri

Pantalonii în carouri se poartă, în primul rând, pentru că sunt ceva care se asociază ușor cu simplitatea dar și cu originalitatea. Mare atenție la ce fel de combinații faci pentru că nu ai vrea să dai impresia că ai îmbrăcat niște pijamale.

Dar nici nu-ți limita opțiunile: gândește-te că readuci în atenție ceva care cândva era considerat nobiliar - printurile clasice în carouri.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.