Setari Cookie-uri

Pantaloni lungi și vaporosi de vara: 5 modele sub 100 lei

Pantalonii lungi si vaporosi sunt o alegere inspirata in zilele toride de vara.

Fac ce fac si tot la pantaloni trag. Deja nu mai este vorba de un defect pe care vreau sa il ascund, ci este un stil.

Pantalonii ma reprezinta si imediat ce am acceptat sa-i port si pe cei confectionati din alte materiale in afara de denim, am invatat sa nu mai judec ca nu sunt feminina si eleganta.

Eram oarecum suparata pe mine si pe incapatanarea mea de a purta blugi chiar daca afara temperaturile ma lesinau.

Oricat as fi iubit blugii, incepusem sa nu ma mai simt atragatoare in ei. Isi pierdusera farmecul. Asa ca mi-am indreptat atentia spre alte modele de pantaloni: pantaloni colorati si cu imprimeuri, pantaloni evazati si tip culottes, salopete si chiar pantaloni vaporosi.

Pantaloni vaporosi pentru o vara incendiara

Pentru vara asta iti recomand sa dai o sansa pantalonilor vaporosi. Pantaloni din matase, satin, voal, cu imprimeuri sau, de ce nu, transparenti (se poarta!).

Citește și:

Se poarta in general cu topuri tot din materiale fluide, cu bretele subtiri sau oversize, care lasa umerii dezgoliti. In picioare esti libera sa porti ce-ti pofteste inima, de la sandale cu talpa joasa la platforme si espadrile.

Pantalonii vaporosi sunt eleganti, desi se trag din stilul boho/hippie. E suficient sa combinam o pereche de pantaloni vaporosi albi cu un top cu bretele subtiri, un sacou cambrat si o pereche de sandale si ia nastere un outfit smart casual.

Pantaloni lungi vaporosi

Pantaloni Zee Lane Pantaloni cu fusta Pantaloni transparenti

Pantaloni vaporosi de vara sub 100 lei

Recunosc ca prefer sa mai astept o perioada pana sa-mi cumpar o piesa vestimentara in tendinte pentru simplul fapt ca in mintea mea aceasta costa mai mult decat mi-as permite.

O conceptie proasta, pentru ca magazinele online ne pun la dispozitie sute de modele in tendinte la preturi pentru toate buzunarele.

Citește și:

Inclusiv pantalonii lungi si vaporosi se gasesc la preturi mici, unele modele chiar sub 100 lei.

Cei prezentati de mine in colajele din material sunt doat cateva exemple.

Pantaloni vaporosi de vara

Pantaloni cu imprimeu multicolor Pantaloni albi din vascoza

Ai in plan sa mergi vara asta la unul dintre marile festivaluri din Romania?

Lasa-ma sa-ti dau o idee de outfit care nu te va costa mult: pantaloni vaporosi cu imprimeu elefanti (vezi colajul de mai sus) + bluza tip bustiera + palarie + sandale cu platforma mica.

Si nu-ti face griji ca nu te avantajeaza! Daca cauti cu atentie si rabdare o sa gasesti fix modelul care parca a fost croit pentru tine.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Cosmin Coita

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.