Setari Cookie-uri

Pantalonii mulati tip colanti: de ce sa ii alegi in cat mai multe tinute

Ar fi timpul sa introduci si tu in outfit-urile tale pantalonii tip colanti. Crede-ma cand iti spun ca te vor ajuta sa dai nastere unora dintre cele mai cool tinute de pana acum. Pantalonii mulati sunt ideali pentru orice fel de tinuta.

Imi place sa port pantaloni mulati tip colanti dintr-un motiv anume, singurul care conteaza pentru mine: materialul din care sunt confectionati este mai putin rigid decat denimul, ceea ce inseamna ca-s mai usor de purtat si de suportat. Daca dupa o zi in care am stat imbracata in blugi abia astept sa ajung acasa ca sa ma dezbrac, atunci cand port pantaloni tip colanti ma simt mult mai libera. Pantalonii mulati tip colanti sunt recomandati in orice anotimp, chiar si vara, daca alegi o pereche dintr-un material subtire.

Pantaloni mulati din velur

Pantalonii tip colanti din velur sunt preferatii mei. Imi place materialul si imi place culoarea (mustar), si-mi mai place ca sunt usor de introdus in tinute de strada.

Sunt genul ala de pantaloni pe care ii imbraci si cand mergi la birou, dar si cand iesi in oras cu prietenele. Poarta-i cu ghete (cu talpa joasa sau tocuri), helanca neagra, cardigan si palarie.

Citește și:

Pantaloni mulati tip colanti

Vezi pret

Pantaloni mulati cu buzunare

Pentru un look demn de o zi petrecuta la birou ne stau la dispozitie si pantalonii mulati negri cu buzunare. Nimeni nu isi va da seama ca se trag din categoria "colanti".

As putea spune ca sunt cei mai eleganti dintre toti, negrul fiind de la sine o culoare care denota eleganta. Poarta-i cu ghete negre, cu un body sexy sau camasa oversize.

Pantaloni mulati tip colanti cu buzunare

Vezi produsul

Pantaloni tip colanti verzi

Stii ca-s de parere ca ar trebui sa purtam mai multa culoare, asta pentru ca avem nevoie de culoare care sa ne induca o stare de bine si sa ne energizeze. Cei mai "optimisti" pantaloni mi s-au parut pantalonii tip colanti verzi. Sunt deosebiti si ar trebui sa ii pui pe lista aia cu piese vestimentare must have.

Ii poti introduce in tinute casual, purtandu-i cu pantofi sport, dar si tinute smart casual, fiind potriviti in combinatie cu incaltamintea cu platforma sau tocuri.

Citește și:

Pantaloni tip colanti verzi

Vezi in magazin

Pantaloni tip colanti galbeni

Galbenul este si el o culoare pozitiva care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de primavara-vara. Asa ca am cautat si am gasit o pereche de pantaloni tip colanti galbeni. Asorteaza-i la bluze albe, negre, gri sau cu imprimeu in dungi alb-negru.

Daca te consideri indrazneata, o sa iti placa ideea de outfit galben din cap pana in picioare. Cum ar fi sa aduci lumina si caldura in viata fiecarei persoane pe langa care treci?

Pantaloni skinny galbeni

Vezi in magazin

Pantaloni din denim albi

Pantalonii albi, pe cat de misto mi se par, pe atat de pretentiosi ii vad. Sa porti pantaloni albi, mai ales o pereche care imita perfect colantii, trebuie sa ai o silueta de invidiat.

Pe langa asta, trebuie sa porti bluze care iti acopera posteriorul, chiar daca numai tu stii cat te-ai chinuit la sala ca sa ai cu ce te mandri. Opteaza in principiu pe bluze lejere, supradimensionate: camasi, pulovere, tricouri.

Citește și:

Pantaloni tip colanti albi

Vezi pret

Pantaloni skinny cu fermoare

O alta pereche de pantaloni tip colanti sunt si pantalonii cu dunga in relief pe picior. Dar sunt tot niste pantaloni cu care nu dai gres daca alegi sa ii porti cand iesi din casa.

Clar nu este o pereche de pantaloni pe care sa o iei cu tine la sala de fitness, ceea ce ii face ideali pentru celelalte momente din viata ta.

Cum pana acum nu mi-a fost dat sa gasesc o pereche de colanti in nuanta pantalonilor din imagine, iti pot garanta ca nici de ei nu o sa isi dea nimeni seama ca fac parte din categoria "colanti".

Pantaloni skinny kaki

Vezi produsul


Tendintele de primavara-vara 2018 spun ca se poarta fusta/rochia peste pantaloni. Ei bine, pantalonii mulati tip colanti sunt cei mai in masura sa completeze acest trend.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Atdigi

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.