Setari Cookie-uri

Pantaloni office cu imprimeu: cum sa te imbraci chic la job

Indrazneste sa porti altceva la birou! Indrazneste sa scoti monotonia din tinuta ta office! Alege o pereche de pantaloni office cu imprimeu in figuri geometrice, abstract ori floral, si vei fi cea mai chic!

Atentie! Urmatorul material nu se adreseaza decat femeilor curajoase! Femeilor care, desi au un dress-code la job, reusesc sa strecoare o funda, o bulina, o pereche de pantofi colorati sau niste cercei candelabru cu pietre. Femeilor care stiu sa respecte o tinuta impusa la birou, dar stiu si sa gaseasca “amendamente” vestimentare. Si asta pentru ca azi, am ales sa vorbesc despre pantalonii office cu imprimeu!

Draga mea, te anunt ca daca ai tresarit cand ai vazut pantaloni office, imprimeuri alaturate, nu e cazul nici sa dai bir cu fugitii, nici sa te crezi vreo revoltata impotriva sistemului. Fie, poate doar o mica rebela!

Asadar, daca si tu esti o mica rebela cand vine vorba de tinutele vestimentare purtate la birou, randurile urmatoare sunt pentru tine! Cu flori, cu dungi si cu buline! Stiu ca rimeaza, si mai stiu ca azi vorbim despre tinutele curajoase cu pantaloni office cu print sau motive geometrice ori florale.

Citește și:

Pantalonii office cu imprimeu in dungi

Printurile cu dungi se poarta in primavara-vara 2017! Fie ca vorbim despre dungile verticale, orizontale sau oblice. Fie ca vorbim despre dungile subtiri sau groase. Desigur, poti alege camasi de dama cu dungi, sau bluze cu imprimeu in dungi ori poate fuste midi cu imprimeu, insa o pereche de pantaloni office cu imprimeu in dungi e o alegere chic in acest sezon!

Si asta pentru ca se poarta pantalonii departe de a fi “clasici” – si cand vine vorba de croiala si cand vine vorba de culori si imprimeuri! Alege un model de pantaloni cu print in dungi, cu croiala ampla, largi, amintind de palazzo pants, si neaparat cu talie inalta! Si daca esti fashionista adevarata, alege niste dungi ce ies in evidenta, eventual in toate directiile!

Pantaloni office in dungi

Pantaloni Medicine cu dungi albe Pantaloni in dungi bleumarin cu albastru Palazzo pants cu print in dungi

Citește și:

Pantaloni office cu buline pentru indraznete

Desigur, dungile au fost un pretext. Au fost o introducere! Daca pantalonii cu dungi s-au mai purtat si se poarta cu usurinta la job, ce spui de pantalonii office cu imprimeu cu buline?

Si nu vorbim aici de dragalasele Polka Dots, micute si albe eventual pe un fundal bleumarin! Desi se poarta si ele! Vorbim de bulinele robuste, “mai rotunde”, mari. Pentru un stil de efect, pantalonii office cu buline se poarta cu bluza sau camasa alba si pantofi colorati cu toc ori pantofi Oxford din piele lacuita.

Pantaloni eleganti cu buline

Pantaloni office albi cu buline Pantaloni office cu buline Pantaloni largi cu print Polka Dots

Pantalonii office cu motive florale

Primavara-vara 2017 este un sezon al florilor. Se poarta imprimeurile florale aproape de redarea naturala. Se poarta motive grafice, stilizate, cu simboluri florale. Si se poarta printul cu flori abstract. Se poarta florile mici, Boho, dar se poarta si amestecurile cu flori mari, tip Jungle print, cu elemente vegetale, de-a dreptul “galagioase”.

Citește și:

Nu te vom sfatui sa porti imprimeul vegetal exotic tip jungla la birou. Insa, te vom sfatui sa alegi o pereche de pantaloni office cu imprimeu floral retro, ce imbina multe elemente. De preferat, opteaza pentru modele in culori neutre, sa nu fie prea mult.

Alege un model tip culottes, in ceea ce priveste croiala! In rest, opteaza pentru haine neutre, in non-culori si neaparat pantofi nude, machiaj natural, cu un mic accent de culoare, eventual o bijuterie-statement.

Pantaloni-culottes cu imprimeu floral

Pantaloni albi culottes cu imprimeu floral Pantaloni bleumarin cu imprimeu floral Pantaloni eleganti cu flori

Indrazneste sa porti altceva la birou! Indrazneste sa scoti monotonia din tinuta ta office! Alege o pereche de pantaloni office cu imprimeu in geometric, abstract ori floral si vei fi cea mai chic!

Sursa foto front pageShutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.