Setari Cookie-uri

Șorturile pe sub haine transparente arată atât de chic!

Frenezia transparențelor, care i-au fascinat pe designeri în sezonul cald, continuă și în sezonul rece. Da, atât de mult le-au plăcut creatorilor de modă materialele diafane, subțiri, vaporoase, prin care se întrevede pielea, încât le-au propus și pentru toamna-iarna acestui an.

Desigur, când spui vară te aștepți să vezi pe stradă texturi transparente, rochii vaporoase, pantaloni scurți! Desigur când spui toamnă sau iarnă nu te gândești că una dintre combinațiile must-have ale sezonului este reprezentată de pantaloni scurți și haine prin care se vede, purtate pe deasupra. Și totuși, trendurile actuale contrazic sau modifică paradigma, prezentând multe ținute cu șorturi pe sub haine transparente.

De altfel, întregul sezon rece actual este o schimbare de paradigmă. Asistăm la senzualitate confortabilă. Asistăm la materiale specifice verii, introduse alături de stofe, blană, piele și tricotaje.

haine transparente de purtat cu pantaloni scurți pe sub Vezi mai multe tipuri

Asistăm la bocanci și hot pants. Asistăm la texturi de seară, prețioase precum paietele, broderiile, brocartul, dantela, catifeaua sau pielea, purtate ziua, casual, sport, ba chiar și la ținute office. Iar mixul de haine transparențe cu pantaloni scurți este cu siguranță apogeul acestor juxtapuneri surprinzătoare, care redefinesc actualitatea, care modifică patternuri bine înrădăcinate de gândire.

Citește și:

Azi vorbim despre femei curajoase pentru femei curajoase. Astăzi vorbim despre cum poți purta haine transparente cu hot pants acum, în toamna și în iarna lui 2018-2019! Iată cum au propus designerii asortarea de șorturi pe sub haine transparente.


Contraste interesante: alege mixul de texturi și contrastul transparent/opac

Contrastul acesta de texturi precum și contrastul de stiluri i-a provocat pe creatorii de modă să reinventeze moda așa cum o știam sau o estimam, ori am fi putut-o prevedea vreodată. Mat/lucios și transparent/opac sunt două jocuri de texturi și țesături pe care casele de modă au mizat acum. Și sunt atâtea stiluri din care putem selecta haine transparente cu pantaloni scurți.

haine transparente de purtat peste ținută

Alege haine transparente de purtat deasupra ținutei

Futurismul se îmbină cu actualul sau cu liniile vechi, victoriene, volanele flutură în vânt, la fel și voalurile fine, diafane, eterice. Gothicul și Grunge-ul primesc o latură romantică, suavă, ultra-feminină, atât de senzuală. Nimic nu se compara cu alăturarea aceasta de haine transparente cu hot pants! Te poți inspira de la Alexander Wang ce a propus rochii scurte din voal, cu volane, pliseuri și fronseuri, alături de șort cu talie înaltă, retro și stiletto.

Citește și:

Găsești șorturi pe sub haine transparente și la Valentino, într-un stil cu patină vintage, cu rochii din tricotaje fine, subțiri, translucide, prin care se întrevede pielea. La Valentino rochiile acestea lungi, cu mâneci și volane multe la tiv, în stil victorian au broderii florale și sunt completate de hot pants cu tivul dantelat și botine. Același stil victorian apare și la Elie Saab, unde rochiile transparente cu voal tip plasă și volane multe, cu guler înalt pe gât și mâneci lungi cu volane drept manșete (ți-am spus că e fascinație pentru Era Victoriană!) au pantaloni scurți pe dedesubt.

La Balmain am văzut șorturi pe sub pantaloni lungi transparenți, totul completat de bluze cu aplicații strălucitoare și materiale irizante, în stil futurist. Iar la Giambattista Valli în loc de jupă găsim pantaloni scurți nude, ca dublură a rochiei din voal fin, prin care s-ar vedea totul de n-ar mai fi și volane din loc în loc. Totul asezonat cu cizme negre, lungi, peste coapsă, în stil Dominatrix. Adevărat contrast! Uh-la-la, s-a făcut cald aici?

Citește și:

Poartă șorturi pe sub haine transparente în toamna ce vine

De altfel, obișnuiește-te cu astfel de replici dacă alegi să porți șorturi pe sub haine transparente. Cu siguranță cea mai întâlnită formă de salut adresată ție va fi tocmai aceasta: ”S-a făcut cald aici sau așa fierbinte ești tu?” Nu te lăsa descurajată, totuși! Sigur că dacă vei purta haine transparente cu pantaloni scurți vei atrage și răutăți, dar vei atrage și priviri de apreciere. Îți garantez că aceia care îți vor spune că e prea mult se simt eclipsați de tine!

Dar tocmai despre asta e vorba acum! Moda e manifest al prezentului dintotdeauna. Iar acum, când femeia actuală e suficient de curajoasă și de vulnerabil în același timp, încât să poarte haine transparente cu hot pants, acum se schimbă mentalități. Și cei care nu vor să se schimbe nu au decât să rămână în trecut!

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, șorturi pe sub haine transparente, haine transparente cu pantaloni scurți, haine transparente cu hot pants

Blugi scurți cu broderie

Pantaloni scurți cu texturi diverse


Dacă vrei să vezi exact dimensiunea acestui manifest al modei, despre care spuneam mai sus, îți mai propun o colecție pe care să o cauți, unde designerii au mers la esență, dacă vrei, nu au mai folosit metafore sau falduri misterioase de voal.

Nu e vorba de șorturi pe sub haine transparente dar e vorba de rochie și pantaloni. Și de faptul că femeia prezentului poartă și rochie fuchsia stridentă, cu decolteu și franjuri lungi, dar și pantaloni lungi! La McQueen găsești această combinație și, crede-mă este exact simbolul Evei acum!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.