Setari Cookie-uri

Cele mai chic modele de pantaloni scurti: vezi ce se poarta la vara!

Despre vara numai de bine! Poate as avea ceva de obiectat totusi: prea se mai lasa asteptata! Dar lasa ca se revanseaza cand vine vorba de tendintele de primavara-vara 2017. Uh-la-la! Dragilor, daca pana acum am mai scapat cum am mai scapat, va anunt in timp ce scriu si pedalez la bicicleta stationara ca de aici inainte n-avem cum sa scapam fara piele la vedere!

Primavara-vara 2017 este un sezon sexy. Se poarta rochiile lungi cu slituri adanci pana sus pe coapse. Se poarta decolteurile in V pana spre abdomen sau cele lasate pe umeri. Se poarta bustierele a la anii ’80. Si se mai poarta pantalonii scurti. De toate felurile. Hot pants sa fie!

Ei, nu chiar de toate felurile, ca deh, fiece sezon cu preferintele lui. Oricum, iti spun mai jos care sunt cele mai chic modele de pantaloni scurti. Tu doar citeste si pedaleaza!

Pantaloni scurti cu imprimeu

Am ales in aceasta selectie cele mai emblematice imprimeuri pentru primavara-vara 2017. Nu lasa sa treaca vara aceasta fara sa porti pantalonii scurti cu imprimeu floral. Se poarta florile mici, feminine si daca mai exista si broderii sau aplicatii florale, si mai bine.

Cele mai chic modele de pantaloni scurti cu print le-am gasit in colectia Dolce & Gabbana. Cu talie inalta, extrem de “decoltati” si in combinatie cu T-shirt alb, in stilul anilor ’80 si accesorii si bijuterii masive, pretioase.

Citește și:

Si daca tot am amintit de perioada disco, nu exista primavara-vara 2017 fara pantaloni scurti din moda anilor ’80. Am ales pantalonii cu imprimeu cu inghetata pentru ca mi s-au parut cei mai reprezentativi pentru un stil apropiat de kitsch. Clar, poarta-i cu sandale cu platforme sau cu toc si multe curele pe glezne si cu tricouri colorate. Sau cu bluze cu volane la umeri!

Daca adori stilul elegant, retro ce aminteste de anii ’20 sau te trimit cu gandul la feminitatea anilor ’60, alege pantalonii scurti cu imprimeu retro. Frumusetea acestui model cu motive vegetale este ca se potrivesc si cu o camasa lejera si espadrile sport dar si cu sandale cu toc si o bluza eleganta.

Pantaloni scurti cu imprimeu

Si mai multe imprimeuri aici

Pantaloni scurti tip lenjerie intima

N-ai cum sa nu-i iubesti. Si el n-are cum sa nu te iubeasca in pantalonii scurti ce amintesc de lenjeria intima!

Citește și:

Se poarta modelele ce amintesc de furouri si neglijeuri sexy din satin. Se poarta boxerii largi din dantela. Si se mai poarta boxerii si pantalonii scurti tip sort, ce amintesc de-a dreptul de piesele de underwear.

Mare atentie insa! Designerii nu au propus aceste modele cu vulgaritate. Poate cu o mica frivolitate, cat sa atate ochiul.

Deci nu purta pantalonii scurti sexy cu pantofi cu toc inalt si maiouri mulate si decoltate. Mai degraba mixeaza-le in combinatii sport-casual: cu pantofi sport, adidasi, jachete Bomber, hanorace, sandale cu sosete.

Pantaloni scurti cu dantela si satin tip lenjerie intima

Fii sexy cu pantaloni scurti cu dantela si satin

Denim hot pants

Sezon cald fara pantaloni scurti din denim nu exista. Ce se poarta in primavara-vara 2017 in materie de hot pants din jeans? Tine minte cateva caracteristici: talia inalta, croiala larga, lejera (a la anii ’90) si scurtimea.

Citește și:

Se poarta denim hot pants cu model prespalat. Daca ai curaj, combina-i cu tricou alb, geaca de blugi si pantofi cu toc.

Se poarta pantalonii scurti din denim cu imprimeuri stil graffiti. Sau cu insigne. Sau aplicatii. Stilul urban nu se lasa mai prejos. Poarta acest gen de shorts cu bluze flamboiante, cu volane mari. Si cu cercei pe masura. Bling-bling sa fie! Alege pantofi-sport, platforme sau sandale cu toc intr-o culoare tare!

Jeansii scurti cu rupturi raman in trend. Dar la fel de bine sunt si pantalonii scurti din denim cu aplicatii si broderii florale. Poarta-i cu piese basic – tricou, o camasa alba, clasica, cu tenisi sau pantofi fara toc. Si adauga alte piese vestimentare, accesorii sau bijuterii cu broderii si aplicatii florale. Se poarta florile in multe buchete!

Denim hot pants

Mai multe modele de blugi scurti

Pantaloni scurti sport

Pantalonii scurti tip training. Pantalonii scurti tip colanti de fitness. Pantalonii scurti ce amintesc de pistele de atletism!

Citește și:

Da, pantalonii scurti sport sunt in tendinte pentru vara 2017. Mai ales daca au un ceva care sa nu-i faca tocmai de mers la sala sau la jogging.

Un imprimeu chic. Sau poate aplicatii. Ori de ce nu, decupaje sau insertii de materiale transparente – tulle, voal, dantela. Si, daca nu au, si sunt pantaloni scurti din bumbac, asorteaza-i tu cu sex-appeal!

Adauga o bustiera sau un tricou scurt, cu vedere la abdomen (da, da, pedaleaza!), o jacheta din denim si sandale cu toc inalt si gros.

Pantaloni scurti sport

Vezi si mai multi pantaloni scurti sport

Pantaloni scurti cu talie inalta

Stii ca iti spuneam mai sus ca atunci cand vine vorba de modele de pantaloni scurti pentru vara aceasta ai face bine sa alegi croiala cu talia inalta?

Ei bine, talia ridicata, retro, este una dintre caracteristicile de baza cand vine vorba de hot pants. Si de ce n-ar fi cand contrastul dintre scurtime pantalonilor si inaltimea taliei este atat de provocator?

Citește și:

Ce modele de pantaloni scurti cu talia inalta sa alegi? Opteaza fie pentru texturi pretioase, de seara, precum satinul sau voalul, fie pentru imprimeuri puternice, in culori tari.

In ceea ce priveste asortarea faimosilor high waisted hot pants, echilibrul e cuvantul cheie. In primul rand, combina-i cel mai adesean cu tocuri inalte. Vei creea impresia de talie subtire, soldurile ample si picioare lungi. Adica vei fi un Pin-up girl veritabila! In rest, mergi pe topuri clasice, neutre, elegante.

Pantaloni scurti cu talie inalta

Cele mai sexy modele de pantaloni scurti retro

Concluzia mea cand vine vorba de pantalonii scurti pentru vara aceasta? E clar ca n-are voie sa-ti lipseasca curajul! Ca lectiile de stil, iata! Le ai la tine! A, da, si inca ceva: pe-da-lea-za!

Sursa foto front page – Solominphoto/Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.