Setari Cookie-uri

Pantaloni trei sferturi: 4 propuneri pentru vara asta

Nu mi-au placut niciodata atat de mult pantalonii trei sferturi cum imi plac vara asta. Sunt de vina modelele.

Toata copilaria mea am purtat pantaloni trei sferturi. Pentru ca eram mult prea slaba, refuzam sa imi arat picioarele si inclusiv vara le acopeream cat puteam.

Pantalonii scurti ieseau din peisaj, fustele la fel, doar pantalonii trei sferturi ramaneau consolarea mea, chiar daca nici acestia nu veneau extraordinar de bine pe "betele" mele.

Acum ca m-am mai implinit din punct de vedere al greutatii si altfel stau hainele pe mine, imi permit sa port diferite modele de pantaloni trei sferturi, inclusiv pe cei tip culottes.

Pantalonii tip culottes, pantalonii trei sferturi vaporosi (fusta-pantalon), casual sau office sunt modele pe care ar trebui sa le introduci si tu in outfit-urile tale de vara. Iata cum:

Pantaloni trei sferturi office

Din pacate pentru unele dintre noi, fie vara, fie iarna, tinuta vestimentara pentru la locul de munca isi pastreaza stilul: office.

Citește și:

Ca sa eviti disconfortul cauzat de caldura (folosesc persoana a 2-a pentru ca ma numar printre norocoasele carora nu li se impune o tinuta la birou), recomand pantalonii office trei sferturi.

Sunt albi, ca sa nu atraga caldura, si sunt larguti, ca sa nu sufoce pielea picioarelor.

Se potrivesc de minune cu orice model de camasa, cu pantofi casual sau eleganti.

Pantaloni trei sferturi office

Aici gasesti mai multi pantaloni trei sferturi office

Pantaloni trei sferturi vaporosi

Daca-s vaporosi, inseamna ca-s perfecti.

Pantalonii trei sferturi din material fluid iti vor asigura o zi racoroasa in care nici nu vei simti ca porti ceva pe tine.

Se potrivesc tinerelor elegante, obisnuite sa surprinda cu vestimentatiile alese.

Daca totusi ti se par mult prea eleganti pentru gusturile tale, poti sa ii asortezi cu o pereche de sandale cu talpa joasa sau unele cu platforma subtire.

Citește și:

In partea de sus pune un top clasic cu bretele subtiri sau chiar un body.

Pantaloni trei sferturi de vara

Vezi mai multe modele de pantaloni trei sferturi

Pantaloni trei sferturi casual

Nu e nimic rau in a-ti dori sa te simti comod si sa renunti o perioada la hainele care-i lasa pe cei din jurul tau cu gura cascata.

Uneori imi doresc doar sa pun repede niste haine pe mine, sa-mi strang parul in coada, sa nu ma mai machiez si sa ies din casa simtindu-ma extraordinar de bine in pielea mea.

Pentru astfel de momente avem pantalonii trei sferturi casual, pe care ii punem in aceeasi combinatie cu o pereche de espadrile si un tricou.

Pantaloni trei sferturi

Gaseste modelul care ti se potriveste

Pantaloni trei sferturi cu crapatura

Pantalonii trei sferturi cu crapatari laterale vin in ajutorul tau indiferent de stilul pe care vrei sa-l adopti.

Asa cum este prezentat in imaginea alaturata, se potrivesc intr-un outfit casual, combinati cu o pereche de pantofi sport si orice tip de bluza.

Citește și:

Lasand deoparte pantofii sport, pantalonii trei sferturi cu crapaturi laterale sunt gata sa te insoteasca la eveniment imediat ce ai pus in picioare stiletto sau sandalute cu toc.

Pantaloni trei sferturi

Alege perechea de pantaloni trei sferturi preferata


Sa nu crezi ca mi-a fost usor sa ies din casa imbracata in pantaloni trei sferturi tip culottes si un top scurt. M-au salvat tenisii, care m-au ajutat sa ma simt confortabil.

Sfatul meu sincer: poarta-i pentru ca o sa-ti placa maxim! Oricare dintre modelele prezentate de mine mai sus sau cele pe care ti s-a pus pata.

Sursa Foto Front page: Shutterstock/By HighKey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.