Setari Cookie-uri

Pantofi cu bareta pentru primavara: alege incaltaminte retro

Cand eram copil si pantofii cu bareta erau pe toate drumurile si automat erau prezenti in picioarele tuturor, nu ma declaram fan al acestor accesorii. Acum, insa, pot spune ca acest gen de incaltaminte in stil retro este exact pe gustul meu.

Si nici nu mi-am gasit deloc cel mai lesne de ales sezon! Se poarta multe modele de pantofi cu bareta pentru primavara. Se poarta in calapod de pantofi cu tocul gros, in pantofi cu toc kitten sau in pantofi cu tocul inalt, subtire, tip stiletto.

Practic, orice tip de pantof in trendurile de primavara-vara 2018 este prezent si in varianta cu bareta. Fie ca este vorba de cureaua subtire, fie ca vorbim despre cureaua lata, cu catarama fina sau cu catarama pretioasa, masiva, tip bijuterie, modelele de pantofi retro cu bareta sunt la moda in sezonul cald ce vine.

Alege pantofi cu bareta pentru primavara

Inspirati din modele de incaltaminte in stil retro, pantofii cu curea sunt atat de eleganti incat pot transforma orice tinuta! Si daca sezonul acesta s-au purtat pantofii cu botul rotund, in primavara-vara, calapodul este predominant pe varf ascutit si patratos.

Citește și:

Alegand astfel de linii, modelele de pantofi cu bareta pentru primavara vor iesi categoric in evidenta. De altfel, eu iti propun sa porti incaltaminte in stil retro atat la tinute casual, neaparat de seara, cat si la tinute office, pentru un plus de rafinament.

Se poarta si pantofii cu tocul gros si bareta

Inca de sezonul trecut s-au purtat modele de pantofi cu tocul gros. Cu atat mai mult daca au tocul inalt si gros. Insa, poti alege pantofi cu bareta pentru primavara, si daca au tocul mic si patratos. Este cu siguranta sezonul in care sa experimentezi cu modele de pantofi retro cu bareta.

Mai ales cand alegi incaltaminte in stil retro ce aminteste de pantofii de dans. Atat de senzuali, de sexy si de atragatori, acesti pantofi vor adauga un plus de mister tinutei tale, chiar daca alegi calapodul confortabil, cu toc micut.

Citește și:

Alege pantofi cu bareta si toc kitten

Cu siguranta este sezonul in care se poarta pantofi cu toc kitten, mai ceva ca in oricare alt sezon. Multi designeri au creat astfel de pantofi cu bareta pentru primavara.

Acesti pantofi retro cu bareta devin cu atat mai interesanti cu cat sunt decorati cu multe aplicatii pretioase, stralucitoare, masive. Insa, poti purta pantofi cu toc kitten si in varianta basic, fara multe ornamente, atata timp cat au curea.

Pretty in #MiuMiuAutomne17 points 💛 📷 @brunowerzinski

A post shared by Miu Miu (@miumiu) on

Si pentru ca sunt sigura ca vei alege sa porti macar un model de pantofi cu bareta pentru primavara, am ales cateva tipuri din magazinele online. Pantofi cu tocul gros, perfecti la tinuta casual, cu jeans sau fuste si rochii retro. Pantofi cu toc kitten la tinute office sau business-style. Pantofi retro cu bareta si tocuri inalte, pentru tinutele de seara.

Citește și:

Modele de pantofi cu bareta pentru primavara

Concluzia este: alege sa porti incaltaminte in stil retro! Pentru un plus de sarm. Ca sa te simti ca divele anilor ’50 sau ’60, ca sa te simti ca frumoasele femei ale anilor ’20! Alege sa porti pantofi cu bareta pentru primavara pentru ca nicio alta incaltaminte nu te va face mai rafinata si mai chic!

Sursa foto front page – Stella De Smit/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.