Setari Cookie-uri

Pantofii rosii: cum ii porti

Pantofii rosii se potrivesc de minune cu o rochie bodycon si o fusta midi in pliuri, insa reusesc sa dea un alt aspect unei perechi clasice de blugi.

Daca esti o Victoria Beckham a Romaniei, e clar ca ai acasa un mic-mare dressing cu piese vestimentare moderne din toate stilurile, dar si un perete cu rafturi de sus pana jos pe care stau perfect aliniate cele mai frumoase perechi de incaltaminte.

Pantofi, sandale, balerini, adidasi, tenisi, platforme, botine, ghete, cizme... pe toate o sa le gasesti in colectia fashionistelor. Nu un model din fiecare, ci cat mai multe.

In categoria pantofi intra pantofii casual, pantofii office, pantofii eleganti, pantofii cu toc si pantofii cu talpa joasa. Toti de firma si de o calitate impecabila, pentru ca o fashionista pune mare pret pe pantofi. Si dintre toate aceste perechi se vor remarca pantofii rosii.

Pantofii rosii sunt un must have in orice sezon. Sunt cei care iti vor transforma orice tinuta banala intr-una eleganta. Si nu doar ca transforma tinuta, insa te vor pune pe tine in centrul atentiei. Adu-ti aminte doar de povestea Vrajitorului Oz si ce puteri prindea Dorothy cu ajutorul pantofiorii ei rosii.

Citește și:

In continuare iti las doua situatii in care poti purta pantofii rosii. Te provoc, insa, sa iti lasi imaginatia sa "o ia razna" si sa creeze alte outfit-uri care te vor scoate din anonimat.

Pantofi rosii: stil sexy-casual

Asta e stilul meu preferat in care reusesc sa ma simt excelent de fiecare data - stilul sexy-casual.

E suficient sa pun pe mine perechea de blugi preferata (skinny, intotdeauna, tu poti sa incerci varianta boyfriend), un maiou din satin cu decolteu discret si in picioare o pereche de pantofi stiletto rosii si outfit-ul meu este gata.

Iti recomand sa te imbraci asa daca job-ul iti permite, atunci cand iesi in oras cu fetele sau la o intalnire romantica.

Pantofi rosii - outfit sexy casual

Pantofi rosii stiletto din piele intoarsa

Pantofi rosii: outfit elegant

Nu e greu sa obtii un outfit elegant cand ai o pereche de pantofi rosii. Aproape ca orice ai pune pe tine capata instant eleganta si rafinament.

Citește și:

In cazul de fata, se ia o pereche de pantofi rosii cu bareta pe glezna si i se adauga o rochie midi, albastra, tip trenci sau kimono.

Ce tip de outfit obtinem? Unul elegant la care apelezi cand vrei sa impresionezi la o intalnire de afaceri sau atunci cand esti invitata la un eveniment de socializare.

Pantofi rosii - outfit elegant

Pantofi rosii cu bareta pe glezna


Stiu ca pantofii cu toc nu sunt cei mai confortabili pantofi, insa tine minte ce spunea Christian Louboutin: "Nu mi-ar placea ca cineva sa se uite la pantofii mei si sa spuna: 'O, Doamne, arata atat de confortabili'!".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.