Setari Cookie-uri

Pantofi de seara precum Cenusareasa? Iata cateva modele!

Cred ca fiecare dintre noi s-a visat la un moment dat Cenusareasa. Sa fie asteptata la palat de caleasca trasa de doi cai albi, sa imbrace superba rochie de printesa si sa isi gaseasca printul dupa ce acesta ii aduce pantoful pierdut.

Nu te pot ajuta sa ai parte de acest scenariu de basm, cel putin nu prin intermediul internetului, insa te pot ajuta sa gasesti perechea de pantofi de seara care sa te transforme intr-o Cenusareasa din zilele noastre. Pantofii de Cenusareasa sunt stralucitori, au toc subtire si se prezinta in culori vibrante. Fie ca intentionezi sau nu sa iti pierzi unul dintre pantofi, tu alege-i pe cei mai confortabili, pentru ca pana sa pierzi pantofiorul, trebuie sa dansezi ca sa te remarce printul si sa alergi pe scari inainte ca vraja sa se rupa.

Am ales pentru tine trei modele de pantofi stiletto si trei modele de sandale cu toc si pietre aplicate. Vezi care se potriveste cel mai bine cu rochia pe care o vei imbraca.

Pantofi de seara deosebiti

Ca sa fii o Cenusareasa in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa imbraci o rochie lunga cu crinolina, sa porti pantofi stiletto si sa nu iti lipseasca tiara de pe cap.

Citește și:

Nu te baza pe faptul ca rochia este lunga pana in pamant si nu ti se vor remarca pantofii, pentru ca pe ringul de dans sau cand vei defila prin fata celorlalti, iti vei ridica usor rochia, picioarele iti vor fi dezgolite, iar privirile curiosilor vor fi atintite asupra pantofilor tai.

Pantofii de seara pe care eu ii recomand sunt stiletto, cu varf ascutit si toc subtire, in culori metalice sau cu particule stralucitoare. Fii o aparitie rupta din basm, opteaza pentru o culoare indrazneata precum bleu stralucitor sau roz metalic.

Pantofi cu toc

Pantofi stiletto cu varf ascutit Pantofi Love Moschino Pantofi aurii stralucitori

Sandale cu toc si pietre

Nu toate Cenusaresele se simt confortabil in pantofi stiletto, asa ca m-am gandit sa pun in prezentare si cateva modele de sandale cu toc. Sandale cu toc deosebite, demne pentru o Cenusareasa din 2017.

Citește și:

Ca sa iti pierzi o sanda si sa o gaseasca printul, va trebui sa te opresti pentru cateva secunde si o pozitionezi tu strategic, pentru ca de la sine nu o sa se intample. Sau poate ca nu vrei sa te gaseasca niciun print, ci doar vrei sa fii admirata de toti si sa fii o aparitie de neuitat.

Pentru asta ai nevoie de o pereche de sandale cu toc si detalii decorative. Au tocul de 10 cm, inchidere cu fermoar si pietre decorative pe bareta de sus. Arata splendind in picioarele finute ale unei femei si se potrivesc atat la o rochie lunga, cat si la una midi sau chiar mini.

Sandale cu toc

Sandale cu detalii decorative Sandale negre cu detalii decorative Sandale cu toc subtire

Tine minte: "Cenusareasa este dovada ca o pereche de pantofi iti poate schimba viata."

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By SidlikS

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.