Setari Cookie-uri

Pantofii cu tocul decorativ: cum sa iti transformi tinuta office, casual sau de ocazie

Primavara/vara 2017 este sezonul in care incaltamintea e la rang de arta. Este sezonul in care se poarta sandalele cu toc inalt, pantofii cu tocul inalt si gros, platformele inalte, aplicatiile decorative precum franjurii sau volanele.

Este sezonul in care curelele si baretele se prind pe glezna sau urca pe gamba. Sezonul in care se poarta si cataramele mari dar si inchiderile cu curele din satin, catifea sau piele.

Si pentru ca ti-am povestit in materialele anterioare despre sandalele cu toc, despre incaltamintea cu tocul gros, despre pantofii cu volane, astazi, ma focusez pe un alt element in tendinte cand vine vorba de pantofi in acest sezon.

Astazi gasim cele mai cool modele de pantofi cu tocul decorativ si povestim despre cum se poarta asa incat sa transforme total tinuta office, look-ul casual sau stilul elegant, de ocazie! Pantofii cu tocul decorativ se impart in doua categorii in acest sezon. O categorie se refera la forma si o alta la aplicatii, pattern-uri si imprimeuri.

Pantofii cu toc cu imprimeu si aplicatii

Poate cei mai interesanti pantofi in primavara-vara 2017 sunt pantofii cu toc inalt si aplicatii sau cu motive imprimate. Spun asta pentru ca, priviti din fata, pot fi o pereche de pantofi cu toc si atat! Insa, surpriza chic se afla la spate! Au poate acelasi efect ca rochiile cu spatele gol!

Citește și:

La Charlotte Olympia am vazut sandale cu platforma si toc inalt si gros. Aurii, aceste sandale erau deja statement, insa, tocul ascundea si o decoratiune reliefata, aproape de o sculptura amintind de Carmen Miranda.

La Fendi am gasit pantofi cu tocul gros cu imprimeu in dungi. La Dolce & Gabbana am gasit o adevarata bijuterie pe tocul gros al sandalelor nude cu volane: motive florale realizate din pietre si cristale stralucitoare.

La Alexander McQueen m-au cucerit botinele cu toc inalt si gros cu broderie florala pe intreaga suprafata. Iar la Gucci am intalnit cu adevarat pantofii stiletto-surpriza. Mai exact stiletto din fata dar cu toc gros, patratos. Si mai mult, acest model de pantofi cu toc au avut perle mari aplicate pe laterale.

Au fost si multe colectii de moda in care incaltamintea a epatat cu ajutorul pantofilor cu toc decorativ, cu o textura spectaculoasa, diferita de restul calapodului.

Citește și:

La Trussardi am gasit pantofii de dama luciosi, cu bot patratos si toc gros din lemn. La Elie Saab sandalele retro Mary Jane peep-toe au avut tocul din plexiglas transparent, cu motive cu stelute. Iar la Louis Vuitton atat calcaiul cat si tocul gros al botinelor rosii au fost realizate din piele de imita sarpele, verde.

Pantofii cu toc cu imprimeu si aplicatii

Transforma-ti tinuta office, casual sau de party cu acesti pantofi

Pantofii cu tocul intr-o forma deosebita

Pantofii cu tocul decorativ ce au iesit in evidenta datorita formei au fost un alt motiv pentru care pot afirma ca la capitolul accesorii, primavara-vara m-a impresionat!

Desigur ca se poarta si in acest sezon pantofii cu toc inalt si subtire, de tip stiletto. Desigur ca raman in tendinte si pantofii cu toc inalt si gros, sau sandalele cu toc ori modelele de platforme, dar pentru indraznete se poarta si formele diferite de “clasic”.

Citește și:

La Maison Margiela botinele cu platforma au si toc subtire la baza si mai lat catre varf. La Prada, sandalele cu kitten heel au in loc de toc ceea ce pare un cui sau un surub. La Saint Laurent tocul este insusi logo-ul.

La Trussardi sau Prabal Gurung am gasit pantofi si sandale metalice cu toc din lemn, intr-o forma sculpturala. Iar la Kenzo pantofii din catifea cu tocul decorativ capata o alta valenta cand tocul e inlocuit de forma unui arc turcoaz.

Este evident ca o pereche de pantofi cu toc decorativ poate fi exact accesoriul care sa iti transforme tinuta! Un costum office cu sacou si fusta arata ca esti o tipa ce tine la eticheta si la dress-code.

Esti o profesionista. Insa, daca alegi sa asortezi o pereche de pantofi cu toc decorativ, cu pietre sau cu un imprimeu, arati ca esti o iubitoare a frumosului, o femeie cu imaginatie, cu chef de joaca, o tipa inteligenta!

Citește și:

Pantofii cu tocul intr-o forma deosebita

Fii diferita cu incaltaminte cu toc deosebit

Gandeste-te cat de bine ar arata jeansii tai pana deasupra gleznei, cu un T-shirt comun si sandale cu toc inalt acoperit de snake-skin sau de broderii florale! Sau cat de bine ar da o pereche de sandale cu toc intr-o forma diferita la o rochie neagra, de seara!

Sursa foto front pageandersphoto / Shutterstock.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.