Setari Cookie-uri

6 parfumuri de nisa la preturi accesibile

Celebrul Christian Dior spunea: "Parfumul unei femei spune despre ea mai multe decat proba grafologica". In cazul asta, este clar ca trebuie sa punem mai mult accent pe licoarea frumos mirositoare decat am facut-o pana acum.

Sunt sigura ca si tie iti plac parfumurile la fel de mult cum imi plac mie. Iar cand spun ca iti plac la fel de mult nu ma refer ca trebuie sa detii o colectie de cel putin cinci parfumuri, ci este suficient sa ai doua (unul de zi cu zi, celalalt pentru evenimentele speciale) si sa nu iesi din casa fara sa mirosi frumos. Parfumul este ceea ce te face pe tine sa ramai in amintirea celorlalti si sa revii ca o naluca ori de cate ori acestora li se pare ca simt parfumul tau.

Din pacate, parfumurile nu sunt cele mai ieftine produse, motiv pentru care tindem sa tragem si mai bine de un an de zile de un parfum. Dar daca nu mai avem rabdare si ne dorim neaparat un parfum nou, sau vrem sa facem unul cadou cuiva, atunci trebuie sa pornim in cautarea lui in magazinele online. Aici avem sanse mari sa gasim aproape in orice moment parfumurile de nisa la preturi accesibile. Eu m-am interesat si am gasit urmatoarele oferte:

Citește și:

Alien by Mugler, Lady Million by Paco Rabanne, Wish by Chopard la preturi accesibile

Alien by Thierry Mugler este parfumul femeilor invaluite in mister, care starnesc curiozitatea si se joaca cu imaginatia. Este un parfum Oriental Lemnos creat de Dominique Ropion si Laurent Bruyere, si lansat in 2005. Nota de varf este iasomie, note de mijloc - note lemnoase si ambra ca nota de baza.

Lady Million by Paco Rabanne este parfumul femeilor elegante si discrete, senzuale si fermecatoare. Parfumul este o combinatie incantatoare de flori si fructe, data de esenta dulce si delicata de miere si acorduri de flori de portocal, alaturi de tonurile de patchouli si esentele puternice de zmeura si gardenie.

Wish by Chopard reprezinta dorinta oricarei femei, fiind un parfum de lux senzual. Notele misterioase de violete se combina cu senzualitatea si delicatetea esentelor de trandafir si prospetimea salcamului.

Citește și:

Parfumuri la preturi accesibile

Parfum Alien by Mugler Lady Million by Paco Rabanne Wish by Chopard

Parfumuri Guess, Versace si Calvin Klein la preturi mici

Seductive de la Guess este un parfum floral-oriental-lemnos. Femeia care il poarta este indrazneata, datorita notelor de bergamota, coacaze si para crocanta, intriganta cu floarea de portocal, iasomie si iris, si voluptuoasa cu notele de tamaie oliban, vanilie, lemn de casmir.

Lansat in 2016, CK 2 by Calvin Klein este un parfum urban, proaspat, cu aroma unisex si note atipice precum wasabi, frunze de violete si pietris. Este un parfum destinat noii generatii, cunoscuta ca "Millennials".

Crystal Noir de la Versace este un parfum Oriental Floral lansat in 2004. Primele note sunt tonuri proaspete, de portocale, urmate de note de gardenie si bujor, toate aceste elemente combinandu-se armonios cu notele lemnoase.

Citește și:

Parfumuri originale la preturi accesibile

Parfum Guess Parfum Calvin Klein Parfum Versace

La final te las sa citesti un citat clasic al filosofului si matematicianului Charles S. Peirce:

"Parfumul preferat al unei doamne mi se pare ca este oarecum in concordanta cu fiinta sa spirituala. Daca ea nu foloseste nici unul, natura sa va fi lipsita de parfum.

Daca foloseste parfumul de violete, va avea ea insasi aceeasi finete si delicatete. Am cunoscut doua femei care foloseau parfumul de trandafir. Una era o artista, fata batrana, o grande dame, cealalta era o femeie tanara, casatorita, foarte galagioasa si foarte iritanta. In mod ciudat insa, ele semanau. In ceea ce le priveste pe cele care folosesc parfumul de heliotrop, de frangipan etc., atat cat stiu despre ele, imi este de ajuns.

Neindoios, exista o asemanare subtila intre parfum si impresia pe care mi-o fac despre natura unei femei.".

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By FabrikaSimf

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.