Setari Cookie-uri

Parfumuri potrivite la nuntă: ce arome să porți când ești mireasă

Urmează acea zi? Cea mai frumoasă zi din viața ta? Dacă urmează să te  căsătorești și ai nevoie de ceva ajutor să-ți alegi parfumul potrivit pentru ziua nunții, consideră-ne domnișoarele tale de onoare, care s-au ocupat de asta! Astăzi vorbim despre 5 parfumuri potrivite la nuntă, și ce le face să te prindă, să îți fie compatibile.

Nu este atât de simplu să găsești parfumuri potrivite pentru mirese. Și, înainte să spui că vei purta parfumul tău obișnuit, dă-mi voie să îți descriu o poveste. Trebuie să alegi alte parfumuri de purtat când ești mireasă pentru că amintirile olfactive vor scrie alături de cele vizuale povestea nunții voastre. Poți fie purta acel parfum câteva luni după eveniment, să te simți mireasă mai mult timp, fie să-l folosești la evenimente speciale.

Și pentru că anumite detalii legate de nunțile moderne pot fi stresante, am alcătuit un fel de ghid ce te va ajuta să știi ce parfum să alegi la nuntă. Aromele sunt conectate cu amintirile, așa că este necesar să alegi exact parfumul pe care îl vei iubi și peste ani, care îți vor aduce în minte și în suflet acea zi.

Citește și:

Și, deși ai zice că notele florale trebuie să domine alegerile tale de parfumuri potrivite la nuntă, am căutat și alternative cu arome de flori dar și alegeri ceva mai îndrăznețe, mai interesante.

Sfaturi pentru a ști ce parfum să alegi la nuntă

Pentru că este cea mai importantă zi din viața ta, pentru că trebuie să fii cea mai frumoasă, pentru că nu doar că trebuie să fii cea mai frumoasă, pentru că sigur îți vei dori să miroși irezistibil, am adunat la un loc câteva sfaturi ce te vor ajuta să alegi unul sau două parfumuri de purtat când ești mireasă.

Tradițional, notele florale, delicate și ușoare, neîncărcate, feminine, fără a fi aglomerate, sunt parfumuri potrivite la nuntă. Sunt ideale pentru a completa emoțiile și romantismul acelei zile. Extra truc: notele florale precum trandafiriii, violetele sau aromele fructate precum portocalele sau lămâile ajută să domolești emoțiile și stresul. Dar mai sunt și alte alternative!

Citește și:

parfum Dior J'adore L'absolu potrivt pentru mirese

Parfum Dior J’Adore L’Absolu

Parfum potrivit pentru mirese prețioase, glamour: Jimmy Choo cu note floral-fructate

Note fructate, bogate, profunzimi lemnoase adunate într-un parfum seducător, incitant, frumos. Un parfum ce sugerează un simț misterios de încredere și sexualitate. Așa aș descrie parfumul Jimmy Choo pentru femei. Accentele subtile feminine de parfumuri floral-fructate te vor transforma într-o divă.

Tonurile de vârf au mandarine proaspete, cele medii sunt orhideele iar cele de bază sunt lemnoase, deci un amalgam de simțuri.

parfum de femei Jimmy Choo potrivit pentru mirese

Alege parfumul Jimmy Choo ca mireasă

Parfumurile ideale pentru miresele de vară

Dragă mireasă de vară, Jean Paul Gaultier Classique este o sugestie perfectă! Clasic dar îndrăzneț. Ideal pentru sezonul cald, cu florale de portocală, vanilie și parfum, cu note dulci, deci!

Citește și:

O mireasă romantică, senzuală, fructat-florală, ideal pentru femeia cu încredere în sine, femeia elegantă, rafinată.

Parfum Jean Paul Gaultier Classique

Iată ce parfum să alegi la nuntă iarna

Care sunt acele parfumuri potrivite la nuntă dacă ești mireasă iarna? Eu aș zice că Viktor & Rolf Bonbon Couture este o variantă perfectă. O variantă bogată, profundă, caldă, cu note de bază de santal, patchouli, tutun alb și vanilie, completate de bote de mijloc de caramel, flori de portocal și iasomie, cu note de vârf fresh de citrice și piersică.

Părerea mea este că această mireasmă eclectică și prețioasă, orientală este suficient de pasională cât să compenseze frigul.

parfum Daisy de Marc Jacobs potrivit pentru mirese

Parfum Daisy de Marc Jacobs de purtat când ești mireasă

Sper că sugestiile mele de parfumuri potrivite la nuntă te-au inspirat! Și dacă încă nu știi ce parfum să alegi la nuntă, nu uita sfatul meu: testează mai multe variante, poartă-le câteva ore să le vezi cu adevărat, cu totul, și dacă un anumit parfum ți-a plăcut, caută alte sugestii pe baza notelor preferate.

Citește și:

Sunt mult parfumuri potrivite pentru mirese naturale sau romantice, glamour sau sofisticate, însă gama recomandată se învârte în jurul notelor florale, fructate și orientale. Mai departe de aici, tu alegi exact din gama de parfumuri de purtat când ești mireasă, exact ce ți se potrivește!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.