Setari Cookie-uri

Pe cine avantajează pantalonii ”clopot” cu volane evazate?

Pentru că se poartă mult aceste piese vestimentare, pentru că vor continua să fie la modă și în sezonul cald ce urmează, astăzi vorbim despre pe cine avantajează pantalonii cu volane?

Sunt piese must-have în sezonul ce vin și sunt la modă și acum. Sunt feminini, îndrăzneți, senzuali și confortabili. Dar oare cui i se potrivesc pantalonii cu volane evazate? Tu poți purta pantaloni cu volane evazate, stil clopot pentru silueta ta? Și dacă da, cum ai putea să îi asortezi, pentru a-ți flata corpul și a nu-ți scoate defectele în evidență?

Vom vorbi despre toate acestea pentru că, deși sunt piese vestimentare de dorit în garderoba ta acum și mai ales în sezonul cald viitor, nu sunt tocmai ușor de purtat. Nici pentru orice tipologie, dacă nu știi cum, nici alături de orice fel de haine sau accesorii, căci sunt piese relativ dominante, care captează atenția privitorului, deci ai zice că nu au nevoie de ”competiție”. Așadar, pe cine avantajează pantalonii cu volane? Păi hai să vedem!

Citește și:

fuste elegante cu volane

Descoperă fuste elegante cu volane aici

Pe cine avantajează pantalonii cu volane evazate, ample, stil clopot?

Înainte de a trece exact la subiect, înainte de a trece în revistă trucurile de styling care te vor ajuta să porți pantaloni cu volane evazate stil clopot pentru silueta ta, trebuie să vorbim și despre felul în care designerii i-au propus și i-au asortat. În colecțiile actuale, de iarnă, găsești inspirație la McQueen care a propus pantaloni la dungă cu evazare și șliț și la Son Jung Wan care a propus pantaloni in satin, mulați, cu volan clopot și lărgime evazată amplă, cu inserții de broderie florală aplicată.

Desigur, volanele sunt detalii șic pe orice piesă vestimentară și acum, în sezonul rece dar și de la primăvară. Înainte să vorbim despre cui i se potrivesc pantalonii cu volane evazate, îți mai spun că sugestii de prezentare găsești la Rodarte (pantaloni scurți multe straturi de volane), Proenza Schouler (pantaloni lungi cu volan la tiv, asortați cu rochii cu volan) și mă refer aici la colecțiile de primăvară-vară. Și pentru că am abordat și trendurile puțin, te invit să descoperi pe cine avantajează pantalonii cu volane, mai jos!

Citește și:

modele de pantaloni cu volane evazate, stil clopot

Alege modele de pantaloni cu volane evazate, stil clopot

Sunt piese-cheie în acest sezon dar pot fi purtați indiferent de siluetă?

Pantalonii cu volan îmbină perfect linia androgină, de femeie puternică, cu detaliile fluide, feminine, romantice, ușor frivole, amintind de Flamenco. Așa că arată de-a dreptul spectaculos și sunt, fără doar și poate piese dominante, din punct de vedere vizual. Adesea, sunt realizați din materiale interesante sau au imprimeuri vizibile, evidențiate, fapt ce îi face și mai ușor de reperat. Și pentru că au volane la tiv (mai mici sau mai mari) tind să dezechilibreze siluetele care au anumite particularități, căci defecte nu prea-mi vine a zice!

Consider că nimeni nu e greșit sau defectuos dar mai consider că hainele trebuie să ni se potrivească tipologiei și personalității, căci altfel, se creează acolo o ”ruptură” în Forță #hehe. Așadar, am căutat în magazinele online modele de pantaloni cu volan evazate stil clopot pentru silueta ta (oricare ar fi ea, îți garantez!) și iată ce am găsit. Citește pe cine avantajează pantalonii cu volane mici și mari:

Citește și:
  1. Pe cine avantajează pantalonii cu volane mici, ușor fronsate la tiv? Așa cum sunt cei trie sferturi, negri, cei cu buline sau cei din țesătură cadrilată? Ei bine, aceste volănașe sunt mici și delicate, deci, orice tipologie îi poate purta fără probleme! Se asortează perfect cu topuri mulate, pulovere maxi, bluze largi, tricouri, cămăși, chiar topuri cu umerii accentuați! Aceștia pot fi purtați și cu tocuri dar și cu flats - sandale, ghete.
  2. Cui i se potrivesc pantalonii cu volane evazate, pe bie, prinse pe ”tibie”, de la genunchi în jos (cum sunt cei negri și bleumarin, mai eleganți)? Sunt perfecți și aceștia la orice tipologie corporală și pot transforma total ținuta office! Asortează-i cu încălțăminte elegantă, prețioasă, chiar,. Cu maiouri, bluze-furou sau cămăși!
  3. Și acum, să trecem la artileria grea! Pe cine avantajează pantalonii cu volane mari, ample, adesea în straturi? Dacă ne referim la pantalonii lungi, cu multe straturi cu volane (cei negri purtați cu bustieră, de exemplu) nu i-as recomanda minionelor. De altfel, femeile micuțe de statură ar trebui să evite acest gen de pantaloni întrucât ei pot” scurta” vizual silueta. Dacă sunt din material fluid, purtați cu tocuri și cu volane nu prea ample, fie! Pot fi purtați și de minione.
  4. Cui in se potrivesc pantalonii cu volane evazate ample, asimetrice, precum sunt cei gri, roșii sau negri din satin? Se potrivesc siluetelor pară cu cămăși basic sau maiouri și siluetelor măr cu bluze cu umerii accentuați!

cui i se potrivesc pantalonii cu volane evazate, pantaloni cu volane evazate stil clopot pentru silueta ta

Citește și:

De altfel, dacă porți pantaloni cu volane evazate, stil clopot pentru silueta ta nu prea au cum să dea greș, ci dimpotrivă, să echilibreze situația, vizual! Așadar, la întrebarea pe cine avantajează pantalonii cu volane răspunsul este: ”pe oricine”, cu amendamentul că trebuie asortați deștept.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.