Setari Cookie-uri

Pelerine de ploaie colorate: ideale de ținut toamna departe! 

Cine spune că sezonul ploios e mohorât și gri? Designerii ce au trasat trendurile pentru pelerine de ploaie colorate sigur nu au această părere. Și pentru că niciodată nu e prea multă veselie sau primăvară în sufletele noastre, azi vorbim despre ce modele de pelerine și jachete impermeabile se poartă în zilele ce, odată, demult, erau gri! Am adunat pentru tine, eterna primăvăratică, o mulțime de pelerine de ploaie în culori tari! Frunzărește modelele acestea de fost balonzaid și sari prin bălți de bucurie!

Că toamna se numără bobocii, picăturile de ploaie și zilele până când vine vara iar știm. Dar acum mai știu eu un remediu: să numeri pelerinele colorate zărite pe stradă! Acele pelerine de ploaie colorate, îmbulinate sau în tonuri de bomboane, oricum, acele pelerine ce îți aduc câte un zâmbet pe buze, chiar și atunci când picăturile de apă se scurg torențial din umbrele.

Și crede-mă că se vor purta multe pelerine de ploaie în culori tari. Multe cu imprimeuri! Multe simpatice, ludice, cu poftă de joacă sau de înghețată! Sunt confortabile, amuzante, șic, urbane, cool, țin de cald și de uscat și sunt must-have în trendurile toamnei. Hai să îți spun pe îndelete ce modele de pelerine se poartă!

Pelerine colorate de ploaie: poartă modele practice, confortabile, călduroase, dar șic!

În primul rând, înainte de a mă lua febra scrisului și a împărtășirii de informații, trebuie să-ți spun că ai liber la combinații cât mai trăsnite de pelerine colorate de ploaie cu geci Parka, voluminoase, haine de blană, pulovere maxi, sweatere oversize și multe alte straturi pe care tu îndrăznești să le combini!

Citește și:

pelerine de ploaie în culori tari

Alege pelerine colorate de ploaie ASOS de aici

Stilul de layering este printre favoritele creatorilor de modă pentru acest sezon, așa că pe lângă ce modele de pelerine se poartă, inspiră-te de la Chanel, Balenciaga, Maison Margiela sau Prada și ca să vezi ce înseamnă mai exact asortarea în straturi de texturi, lungimi și culori diferite! Senzația este, dacă vrei, de pom împodobit eclectic, dar este cel mai frumos pom și cel mai șic, îți garantez! #hihi

Revenind la ce modele de pelerine în culori tari să alegi, îți spun că poți miza pe fâș mat – cel mai adesea reprezentat în colecții – dar și pe fâș lucios. Se poartă gama de albastru – de la electric, la cobalt, la bleu, navy, Prusia și ultramarin. Se poartă și gama de roșu – mai ales roșu pur, mac, dar și burgundy și roșu vermillon.

Citește și:

Se poartă galben, oranj, verde (cât și cum îți palce) dar și tente stridente ce amintesc de tonurile acide ale anilor 80: violet, cyclamen, fuchsia. Extra trick: se poartă multe modele de pelerine colorate de ploaie, cu imprimeuri și patternuri haioase ludice, amuzante (Polka Dots, floral, animăluțe, dungi, carouri).

Ce modele de pelerine impermeabile de ploaie au propus casele de modă pentru acest sezon

Trebuie să menționez, că pe lângă multele modele de pelerine de ploaie în culori tari, designerii au creat și trenciuri de ploaie din plastic sau PVC transparent dar și modele de pelerine cu aspect metalic, și efect de curcubeu, în lumină. Vezi inspirație la Calvin Klein, Area sau Sies Marjan. Și, dacă vreodată în acest sezon vrei o variantă mai elegantă, dar la fel de Pop Of Color, alege pe lângă pelerine colorate de ploaie și trenciurile din vinilin lucios în tonuri neon, electrice a la Miu Miu sau Marni!

Citește și:

    jachete de ploaie impermeabile Asos

    Vezi modele de jachete impermeabile de ploaie pe ASOS

    Și, pentru că am trecut în zona de pelerine, pentru zilele când nu plouă și nu ai nevoie de pelerine colorate de ploaie, poți merge pe vibe-ul victorian, ușor vintage, atât de prețios, opulent și urban totuși în sezonul acesta. Spun asta căci designerii au propus multe cape și pelerine, fie cu pattern de caftan, fie din catifea, stofă de lână, paiete ori mătase cu imprimeu de eșarfă.

    Este clar că asistăm la o toamnă colorată, nu-i așa? Ai văzut deci ce modele de pelerine se poartă, și dacă vrei un look prețios Baroc, și dacă iei cizmele sau ghetele de cauciuc și iei bălțile la pas! Tu ce pelerine colorate de ploaie alegi să porți?

    (Toate pelerinele de ploaie si jachetele impermeabile sugerate mai sus pot fi comandate din magazinul online internațional ASOS, cu livrare și în România. Nu este nevoie să achiți taxe vamale suplimentare, deoarece sunt livrate în și din spațiul european.)

    Citește și:

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.