Setari Cookie-uri

Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine – o perie rotativă pentru orice zi!

Plouă și e brrr! Ba avem zăpadă în straturi la început de martie… noi mai știm? Imediat iese soarele iar însă – noi să rămânem încrezătoare! Că dacă plouă, să fie cu soare măcar, să iasă curcubeul! Totuși, oricum ne-ar fi ziua (începând de dimineață, se știe, cu cafea bună), noi trebuie să ne asigurăm că arătăm impecabil din cap până în picioare.

Ne trebuie un aliat de nădejde, indiferent cum se arată ziua începând de la prima oară când ne ridicăm din pat. Ca să răzbatem frumoase de la prima oră, de la cel mai mic, și aparent nesemnificativ, firicel de păr din cap.

Și ca să ne asigurăm că a noastră coafură rezistă, chiar și în cea mai dură zi, trecând cu brio orice test al zilei, ar trebui să ne bazăm pe un produs bun de hairstyling, unul care să poată face față oricărei provocări. Și, în fapt, să nu fie provocare, ci… coafură impecabilă! Căci mereu contează ce se vede la final, rezultatul, nu truda din spate!

Însă trecând peste partea aceasta, nici nu ar trebui să fie cu trudă sau provocări, căci un aparat minune de coafat știe el să rezolve totul de la sine! Fără eforturi… Și acesta are echivalent pe cinste în varianta de perie rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine.

Citește și:

Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine pentru coafuri ca la salon în fiecare zi

Acum poate vă întrebați de ce neapărat am ales să vorbim de peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine. Dar pentru a ne bucura de un păr strălucitor și plin de volum și mobilitate, indiferent de tipul de coafură sau aranjare, e cazul să avem în atenție un astfel de aparat. Fiindcă părul nostru trebuie să arate zilnic ca și cum am fi fost la salon. Deși, hei, acesta trebuie să rămână secretul nostru: cu peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine aduci coaforul la tine acasă, doar pentru tine! ;)

Nu degeaba această perie rotativă de la Rowenta a mai fost supranumită „bagheta magică”. Te scoate din orice încurcătură, oricât de tare te-ai grăbi. Asta pentru că te ajută să câștigi timp prețios, fiindcă usucă și totodată coafează, grație distribuției uniforme a aerului cald pe toată suprafața firului de păr.

Citește și:

Vezi preț și detalii

Așază șuvița de păr pe perie, alege una dintre cele două setări de viteză și temperatură și creează bucle romantice sau întoarce-l ușor la vârfuri. Poți chiar să îți întinzi părul cu ajutorul acestei perii rotative Rowenta. Totodată, va păstra volumul părului și îi va conferi un aspect natural și feminin, nu ca la părul întins cu placa, prea drept. Totodată, nu arde firul de păr, din contra, îl protejează. Nu uita! La sfârșitul sesiunii, fixează coafura cu fluxul de aer rece.

Puternică, asigură o uscare eficientă și rapidă chiar și în cazul părului lung, iar datorită rotației automate și a celor două setări de viteză și temperatură, precum și a sistemului optimizat de distribuție uniformă a aerului cald pe toată suprafața firului de păr, părul este uscat și coafat perfect și profesionist, ca la salon.

Citește și:

Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine împiedică electrizarea părului și efectul frizzy al acestuia

Cel mai tare lucru însă la peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine este că cei doi generatori de ioni (care emit cu până la 40 de ori mai mulți ioni) și învelișul ceramic tip Cashmere Keratin împiedică electrizarea și efectul de păr rebel, lăsându-l mătăsos, suplu și neted, de la rădăcină până la vârfuri. Pentru că, doh, câte dintre noi nu ne confruntăm cu problema părului care se electrizează?

Pentru ca părul tău să arate senzațional de fiecare dată, cele două perii – cu diametru de 50 mm pentru păr lung și de 40 mm diametru pentru păr mediu sau breton- te ajută să îl coafezi rapid și eficient în funcție de lungimea sa.

Citește și:

Cu peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine, ai mai multe variante de coafare rapidă și cu maximă eficiență, rezistentă.

Vezi mai multe detalii

Cum să obții maximum pentru părul tău cu peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

Șuvița de păr se înfășoară automat în jurul periei printr-o mișcare lină, fiind uscată și stilizată în același timp, pentru un rezultat profesional. Este o perie rotativă puternică (are o putere de 1000W), perfectă pentru un look sofisticat și complet, deși ușor și rapid de realizat chiar și pentru un păr lung.

Această perie prezintă un buton pentru schimbarea sensului de rotație (stânga/dreapta) pentru uscarea și coafarea vârfurilor în funcție de preferințe (ondulare la exterior sau spre interior). Dacă ai mai avut o perie rotativă (nu neapărat de la Rowenta), știi despre ce vorbim.

Citește și:

Aparatul de coafat tip perie rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine prezintă 2 setări adaptabile de viteză și temperatură, precum și flux de aer rece pentru a fixa coafura la sfârșitul sesiunii de uscare.

Cele 2 protecții pentru perii mențin periile în condiții optime pentru eficiență constantă timp îndelungat si pentru o depozitare convenabilă. Astfel, prelungești durata de viață a periei rotative.

Peria rotativă se poate utiliza pe păr uscat sau umed. Este comodă în utilizare, este prevăzută cu un inel de agățare pentru o depozitare optimă atunci când nu o utilizezi, în baie sau lângă masa ta de toaletă. Se alimentează la rețea printr-un cablu extrem de lung, de 1,8 metri, așadar poți să o pui în priză din camera și să te coafezi cu ea în fața oglinzii din baie. Îți oferă astfel confort , indiferent de alegere.

Citește și:

Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine este ergonomică, ușor de folosit și de depozitat. O poți lua cu încredere după tine și în valiza de călătorie, chiar în bagajul de mână. E perfectă și dacă nu vrei neapărat să te coafezi, ci, în vacanță, fără să-i mai aplici vreuna din cele două perii, o poți utiliza ca simplu uscător. Chiar și prietenul sau soțul tău o poate utiliza astfel pe post de uscător de păr. Oricând! Mai ales că usucă rapid părul și îl lasă strălucitor și plin de farmec!

Vezi detalii și preț

Cu un design simpatic și elegant, modern, ultraviolet (o nuanță de mov aleasă drept culoarea anului 2018 deja), peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine, prevăzută cu 2 capete de perii interschimbabile, în funcție de lungimea părului, este perfectă pentru hairstylingul tău de zi cu zi.

Iar dacă până acum nu a reușit să te convingă îndeajuns, stai să vezi prețul – este disponibilă în ofertă la reducere considerabilă de aproape 50% (verifică aici prețul actual)! Ei, ce zici? Acum aduci coaforul la tine acasă? Rowenta te ajută din plin! Și cu atât de puțin din partea ta.

Sursă foto: Rowenta

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.