Setari Cookie-uri

Periute de dinti electrice: top cele mai apreciate online

Pentru un periaj profi si sanatos, foloseste periuta de dinti electrica. Aceasta asigura pana la sase moduri diferite de periaj: curatare zilnica, ingrijirea gingiilor, dinti sensibili, albire, curatare profunda si curatarea limbii.

Avem grija de parul nostru, de ten, de piele, sa fie cat mai fina, de greutate, dar cel mai important este sa avem grija de sanatatea organismului si de sanatatea danturii.

Pentru o respiratie proaspata, pentru gingii sanatoase si o dantura alba, sunt recomandate doua minute de periaj in profunzime, dar si o periuta de dinti super buna. Iar mai buna decat o periuta de dinti electrica nu exista.

Asa ca m-am gandit sa fac o noua selectie de periute de dinti electrice pe care le poti achizitiona la preturi reduse si de care te poti folosi pe termen lung.

Periute de dinti electrice Oral-B

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality D12-513 3D White este recomandata de medicii dentisti din intreaga lume. Aceasta ofera albire, curatare superioara si indepartarea placii bacteriene. Capul de periuta se adapteaza pentru o curatare individuala a fiecarui dinte pentru a sparge placa bacteriana si pentru a indeparta cu blandete petele.

Citește și:

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality 3D White are 7600 oscilatii/min. Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Plus Cross Action ofera curatare 2D, are peste 76.000 de miscari de oscilatie pe minut si este reincarcabila. Capatul de periaj inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 2D oscileaza si se roteste pentru a indeparta mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala.

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Plus Cross Action are un cronometru integrat in maner pentru a asigura timpul de periaj recomandat de medicii dentisti. Periuta electrica ORAL-B Advance Power DB4010, cu 9600 rotatii/minut, imbunatateste sanatatea gingivala si curata inclusiv in locurile greu accesibile unei periute manuale. Periuta este compatibila cu capetele de periaj Oral-B Precision Clean, Oral-B Dual Clean, Oral-B FlossAction, Oral-B 3D White.

Citește și:

Periute electrice Oral B

Periuta electrica 3D White Periuta electrica curatare 2D Periuta electrica Advance Power

Periute de dinti electrice in top

Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000 are sase programe, patru capete si vine la pachet cu trusa de calatorie cu suport pentru smartphone. Capatul de periaj 3D White ajuta la indepartarea petelor prin cupa de lustruire si promite dinti mai albi din prima zi de folosire. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, periuta electrica se conecteaza la aplicatia Oral-B de pe telefon pentru a-ti oferi feedback in timp real despre procesul de curatare.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare FlexCare+ HX6972/10 are 31.000 miscari de curatare/minut, imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamani, ajuta la albirea dintiilor si asigura o curatare superioara. Periuta are cinci moduri de curatare: curatare, sensibil, masaj, reimprospatare si ingrijirea gingiilor si doua capete: un cap de periere standard ProResults pentru o curatare generala si un cap de periere compact ProResults pentru o curatare de precizie.

Citește și:

Periuta de dinti electrica sonica Dr. Mayer GTS2050UV este prevazuta cu sterilizator si este reincarcabila. Tehnologia sonica avansata produce o actiune de curatare puternica, dinamica. Este dovedit clinic ca este mai eficienta in reducerea placii decat o periuta de dinti manuala sau cu oscilatii, ajutand la pastrarea dintilor mai puternici si mai sanatosi.

Periute de dinti electrice

Periuta electrica Oral-B Periuta electrica Philips Sonicare Periuta electrica sonica

Tot mai multi dentisti recomanda folosirea periutelor electrice pentru a evita greselile frecvente de periere care pot cauza probleme dentare. O periuta de dinti indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta clasica, lasand dintii albi si sanatosi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Lucky Business

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.