Setari Cookie-uri

90 de ani de Mickey Mouse: 5 piese super drăgălașe cu care îl sărbătorim!

Mickey Mouse rămâne unul dintre cele mai cunoscute personaje din seriile animate Walt Disney, unul care inspiră chiar și la 90 de ani de la apariție. Iată câteva piese fashion sau pentru casă, care să îți dea o stare de bine!

Au trecut nouă decenii de când omenirea a făcut cunoștință cu Mickey Mouse și avem, mulți dintre noi, diverse amintiri strânse din fața televizorului când așteptam să vedem ce șotii mai face micul șoricel. Creat din imaginația lui Walt Disney, schițat cu inspirație și susținut de popularitatea lui, personajul a rămas un simbol pentru diverse generații.

Pentru că nu am vrut să lăsăm aniversarea de 90 de ani a lui Mickey Mouse să treacă fără ecouri, ne-am gândit că acest eveniment este ideal pentru a sărbători cu modă aniversarea. Așa se face că am selectat câteva item-uri exclusive și personalizate cu îndrăgitul erou animat.

Piesele se potrivesc drept cadou pentru cineva care adoră personajul Mickey Mouse, pentru copiii care abia îl descoperă sau chiar pentru tine, dacă te încântă jovialitatea lui. Așadar, iată mai jos câteva recomandări cu stil - pregătită pentru cumpărături cu tematică?

Citește și:

Draperie cu imprimeu figurină Mickey Mouse pentru camera copilului

Cine spune că Mickey Mouse este doar pentru copii? Avem lucruri de decorațiune interioară care contrazice acest crez.

Drept urmare credem cu tărie ca o draperie cu Mickey Mouse se potrivește atât în camera de zi, cât și în dormitorul copiilor sau al celor pentru adulți. Fundalul galben va lumina încăperea, iar pe fundal se observă discret figurine amuzante. Semiopacă, perdeaua nu permite luminii să pătrundă prea mult, având sistem de prindere cu bucle textile.

Vezi detalii preț

Lenjerie de pat Mickey Mouse cu inspirație romantică

Alege o lenjerie de pat cu imprimeu Mickey Mouse pentru a conferi încăperii tale o notă de distracție, dar și una boemă și romantică în același timp, înveselind de fiecare dată.

Citește și:

Setul de lenjerie de pat include un cearșaf de pilotă, 1 cearșaf de pat cu elastic și două fețe de pernă. Practic tot ce ai nevoie pentru o seară în doi sau doar pentru tine, când nu vrei să împărți patul cu nimeni. Este un set modern și colorat tres beau!

lenjerie de pat cu Mickey Mouse

Află detalii lenjerie de pat

Tricou sau hanorac cu imprimeu Mickey Mouse - piese cu stil

Pentru cele mai îndrăznețe dintre voi, cărora nu le păsă de reguli și de norme, de etichete, puteți purta oricând și oriunde haine cu Mickey Mouse. Noi am găsit două piese tinerești.

Că optezi pentru un tricou sau pentru un hanorac, oricare se potrivește ca piesă principală într-o ținută contemporană și veselă. Nouă ne-au plăcut pentru că denotă o notă adolescentină și că imprimeurile sunt mărite, vizibile. Așa cum ar trebui când vrei să te lauzi cu ceva care îți place.

Citește și:

tricou MIckey Mouse

Hanorac cu imprimeu Mickey Mouse Tricou cu imprimeu Mickey Mouse

Rochie chic cu model animat Mickey Mouse ideală pentru plimbări

Eh și acum e-acum - am găsit o rochie cu model Mickey Mouse. Dar recunoaștem că e ceva mai pretențioasă la purtare și nu chiar pentru oricine.

Spuneam asta, în primul rând, pentru că este un model slim, bodycon, strâmt cu detalii evidente. Fundalul este negru, mânecile lungi, iar la gât se remarcă un decolteu larg. Nu se potrivește neapărat la petreceri, dar la o ieșire în oraș e musai de purtat - va conferi un efect cool de subțiere a siluetei.

rochie mickey mouse

Urmărește preț rochie

Care era personajul tău animat preferat? Dacă și ție îți place Mickey Mouse, învață să defilezi în lucrurile care te inspiră și care te fac să te simți grozav!

Citește și:

Sursa foto Front Main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.