Setari Cookie-uri

Top 7 piese de mobilier, textile și decor la reducere de Black Sale!

Azi s-a dat startul campaniei de Black Sale cu reduceri la piese de mobilier și decor la Vivre.ro - cel mai mare magazin online de home&deco din țară! Iată topul celor mai bine vândute produse la reducere ca de Black Friday.

Azi s-a dat startul celei mai mari campanii de reduceri din ultimele luni: BLACK SALE la Vivre - un fel de Black Friday cu cele mai bune prețuri la piese de mobilier și decor. Reducerile se vor ține bine, cu până la 65% la articolele selectate, din categoriile: mobilier, decorațiuni, textile pentru casă, din zona de dining și bucătărie, dar și din categoriile de Lifestyle și Kids.

Uite mai jos un top al celor mai bine vândute produse de mobilă și decor la reducere pe Vivre în cadrul campaniei Black Sale - un eveniment de promoții la fel de important ca reduceri precum Black Friday.

Scaun minimalist matlasat cu nasturi Button Charles - disponibil în trei culori la preț special

Cu o înălțime de șezut de 45 cm și o masă maximă suportată de 120 kg, acest scaun este creat în stil minimalist, cu nasturi / butoni, fiind matlasat cu un material de piele ecologică, imitând foarte bine ideea de fotoliu de piele modern.

Citește și:

Picioarele sunt din lemn de fag, iar structura sa este din oțel, cu umplutură de spumă, confortabil și plăcut foarte mult ca design. Scaunul necesită asamblare și este disponibil în trei culori diferite: alb, gri și negru. Dimensiunile sale sunt unele potrivite: lungime 45 cm/ latime 40 cm/ inaltime 84 cm.

scaun minimalist modern din piele ecologică și lemn de fag la reducere de Black Friday pe Vivre

Vezi mai multe detalii și preț

Scaunul acesta în stil minimalist din lemn și piele ecologică este foarte rezistent și potrivit în sufragerii și livinguri moderne, minimaliste sau în stil (Loft) industrial sau scandinav, chiar eclectice. Unde mai pui că acum este disponibil, la reducere de Black Sale, la un preț foarte bun, puțin peste 150 lei!

Cuier stil Shabby Chic Garden

Un cuier discret drăguț, alb, metalic, cu finisaj și aspect antichizat, ca de patină, în stil Shabby Chic, vintage, se încadrează în orice cameră cu decor stil retro, simpatic și chic. De altfel, e potrivit chiar și pentru o bucătărie sau baie, de agățat atât pe perete, cât și pe ușă, unde pot fi agățate, să le ai mereu la îndemână, prosopele și alte textile utile.

Citește și:

Dar merge de minune și pentru un hol micuț, într-un loc / colț discret. Este din fier, tip forjat, prevăzut cu 5 agățători. Dimensiuni: lungime 30 cm/latime 4 cm/inaltime 18 cm.

Vezi detalii și preț pentru acest cuier

Măsuță Florence în stil minimalist cu Shabby Chic

O asemenea măsuță în design minimalist cu elemente Shabby Chic, din MDF s-ar potrivi de minune ca masă de cafea într-un living sau în colțul tău de lectură.

Cu trei picioare cu aspect de lemn de fag și un top tip tavă rotundă albă cu margini și decoruri florale și tip arabescuri, această măsuță este numai potrivită pentru o cameră de zi sau o garsonieră intimă. În plus, o primești gata asamblată, nu mai trebuie să te chinui tu. Dimensiunile sale sunt: inaltime 49.5 cm/diametru 41 cm, iar măsuța este ușoară, ca să o poți plasa oriunde, fără probleme că ar fi prea grea.

Citește și:

Este o măsuță de cafea foarte elegantă și simpatică totodată. Plus că se asortează în orice decor, după stilul oricui. Măsuța e la un preț bun, sub 100 lei. Numele său, Florence, este foarte potrivit, chiar trimite la decorurile Florenței, unde, dacă ai fost, sunt foarte multe ateliere de lucru și decor în lemn ca în caz de dantelării baroc.

Vezi detalii și preț pentru această masă

masă de cafea la reducere de Black Friday

Vezi reducerile de Black Sale pe Vivre

Tablou colorat cu fluturaș Stretched Butterfly 40x60 cm

Se știe deja că orice tablou, bine plasat într-o încăpere, schimbă complet aspectul acelei camere, iar dacă vorbim de o locuință veselă, luminoasă, un tablou colorat suficient de mare poate fi sufletul ei. Cum este această minunată reprezentare a unui fluturaș, abstract și senin, colorat și optimist.

Citește și:

Poate fi plasat chiar în camera copilului sau în dormitor ori living, chiar la birou, pentru a-ți oferi good vibe oricând îl privești. Este la un preț foarte bun acum, la reducere de Black Sale, iar dacă de regulă nu erai interesată de tablouri pentru că nu ai fi vrut să cheltui prea mulți bani pe unul care nu reprezintă tocmai o operă de artă, acum ar fi momentul, fiindcă acest tablou cu fluturaș, suficient de mare, este la un preț bun, sub 50 lei (vezi aici prețul din oferta actual pentru acest tablou drăguț cu fluturaș). Iată ce contează:

  • Mărime: 40x60 cm (lungime 60 cm/latime 3 cm/inaltime 40 cm)
  • Greutate: 0,460 Kg
  • Material: canvas imprimat din 100% bumbac, cadru din lemn

Buchet de flori artificiale în stil Romantic Shabby Chic

La fel ca în cazul tabloului, și un buchet de flori este o metodă ideală de a înviora o cameră, indiferent de tipul ei. Acum, pentru că nu ai timp zilnic, și nici resurse de altă natură, să ai periodic un buchet de flori proaspăt în camere, ce zici de un buchet de flori peren?

Citește și:

tablou colorat și buchet de flori artificiale decor la reducere de Black Sale pe Vivre Vezi mai multe reduceri

Chiar dacă e creat din flori artificiale, acest buchet este potrivit pentru orice fire romantică, reușește să aducă o notă delicată în orice încăpere rafinată, elegantă și este creat în culori pastelate, stil Shabby Chic. Așadar, dacă ești adepta unui asemenea stil, desprins din cel vintage, acum ai ocazia să îți iei un asemenea buchet de flori artificiale la reducere de Black Sale, la un preț mult mai OK (vezi aici cât costă acum).

Set de 6 prosoape de baie Spa Silver de dimensiuni diferite

Un set de 6 prosoape groase de 100% bumbac de înaltă calitate, cu o densitate bună de 500 g/mp, de dimensiuni diferite, este foarte util. De fapt, e cazul să investești pentru casa ta în astfel de textile, cât mai calitative.

Iar mai ales în aceste zile ca de Black Friday este șansa ta să profiți de ocazie și să adaugi în coș un set de astfel de prosoape la prețuri bune. Culoarea acestor prosoape (un gri argintiu), împreună cu calitatea foarte bună, trimit la ideea de lux, de aici și numele lor foarte sugestiv.

Citește și:

Prosoapele sunt disponibile pe alb, gri și gri argintiu și vin în set de 6 prosoape de dimensiuni diferite, cate 2 din fiecare dimensiune:

  • 2 prosoape de baie, fiecare cu dimensiunile 30x30 cm
  • 2 prosoape de baie, fiecare cu dimensiunile 50x85 cm
  • 2 prosoape de baie, fiecare cu dimensiunile 70x120 cm

Set de prosoape de bumbac de calitate AICI

Lenjerie de pat pentru două persoane: cu imprimeu geometric modern în două culori King Ranforce Nesto Petrol

Această lenjerie de pat cu imprimeu modern în două culori, pentru două persoane, este ideală pentru a conferi vitalitate oricărui dormitor modern. Cuprinde 4 piese diferite foarte utile pentru orice pat matrimonial:

  • 1 cearșaf de pilotă cu dimensiunile 200x220 cm
  • 1 cearșaf de pat cu dimensiunile 240x260 cm
  • 2 fețe de pernă, fiecare cu dimensiunile 50x70 cm

textile de casă la reducere la preț mic de Black Friday pe Vivre Vezi mai multe textile de casă la ofertă

Cearșaful de pilotă are sistem de închidere cu nasturi.
Fețele de pernă au sistem de închidere tip plic și model precum cearșaful de pilotă. Este o lenjerie de pat calitativă din 100% bumbac ranforce, cu o densitate foarte bună 144 TC.

În plus, această lenjerie este acum la reducere - peste 50%, la un preț foarte bun, așa că s-ar dovedi o investiție excelentă în acest moment și pe termen lung, dată fiind calitatea.

O găsești AICI la preț special

Campania de reduceri de Black Sale pe Vivre se încheie la data de 22.10.2018, ora 12:00. Așadar, ai multe șanse să găsești multe piese de mobilier și decor pentru casa ta, la ofertă în aceste zile de promoții în cel mai mare magazin de home&deco! În plus, ia-l ca pe un antrenament de Black Friday 2018, când vei avea ocazia să găsești orice ai nevoie la reducere.

Sursă front page foto: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.