Setari Cookie-uri

5 piese de sezon irezistibile - la reducere de Ziua Fashion Days

FashionDays sarbatoreste astazi opt ani de cand s-a lansat in Romania. Cu acest prilej, clientii magazinului online beneficiaza de reduceri de pana la 70% la piesele vestimentare de sezon si nu numai.

Pe langa calitatea produselor, preturile avantajoase si reducerile sunt cele care ne fac sa ne intoarcem intr-un magazin. Fashion Days este unul dintre acele magazine cu articole de calitate, de la branduri celebre, care vin mereu cu surprize pentru clientii lor fideli.

De aceasta data, insa, ocazia este una speciala. Fashion Days sarbatoreste opt ani de cand s-a lansat in Romania si ofera reduceri de pana la 70%. Propun sa profitam si sa ne mai achizitionam, ca la sfarsit de an, cateva produse vestimentare si de incaltaminte atat pentru noi, cat si pentru cei dragi. E si pacat sa le refuzam daca le gasim la preturi avantajoase.

Rochie de seara cu franjuri

O piesa de sezon este si rochia pe care urmeaza sa o porti la petrecerea dintre ani, asa ca m-am gandit sa iti recomand pentru marele eveniment o rochie eleganta cu franjuri. Este un model simplu care vine bine oricui si se integreaza cu succes oriunde ar avea loc petrecerea de Revelion. E de ajuns sa iti pui pantofii stiletto in picioare si un inel pe deget pentru ca tinuta sa fie completa.

Citește și:

Rochie neagra cu franjuri

Vezi oferta de rochii

Pulover cu insertii stralucitoare

Ma declar fana a hainelor cu insertii stralucitoare, care sunt la mare cautare de cateva luni incoace. In sfarsit nu trebuie sa mai asteptam anumite ocazii speciale ca sa purtam bluze cu paiete sau pulovere cu fire stralucitoare. Momentul este acum. Eu am pus ochii pe acest pulover tricotat, care nu doar ca imi va tine de cald iarna asta, dar ma si va ajuta sa stralucesc la propriu si la figurat.

Pulover tricotat

Mai multe pulovere deosebite

Geaca de iarna matlasata

Sunt sigura ca multe dintre noi inca nu au trecut la geaca de iarna, motiv pentru care m-am gandit sa te ademenesc cu un model nou de geaca. Mi-a placut in mod special geaca lunga si matlasata a carei culoare mi-a furat inima. Simt ca este tot ce imi doresc de la o geaca pe care pot conta la -5 grade Celsius.

Geaca de iarna matlasata

Vezi si alte geci de iarna

Tunica cu guler si buzunare

Tunicile sunt preferatele mele in sezonul rece, iar modelul din imaginea alaturata este fara doar si poate favoritul meu. Imi place atat de mult ca nu m-ar deranja sa o imbrac chiar si in ziua de Craciun, cu o pereche de cizme inalte peste genunchi. Daca nu ti se pare potrivita pentru o ocazie speciala, atunci te poti folosi de ea atunci cand mergi la birou sau la o intalnire cu prietenele.

Citește și:

Tunica de iarna

Alege alta tunica

Cizme pentru echitatie

La reducere putem achizitiona si cizmele pentru echitatie. Fashionistele iubesc acest model de cizme de aceea il vedem tot mai des in picioarele fetelor de pretutindeni. Sunt atat de comode si atat de usor de introdus in tinute incat nu o sa mai vrei sa iesi din ele.

Cizme echitatie

Cizme de iarna elegante


Reducerile incep in aceasta seara, pana atunci poti sa iti pregatesti whislist-ul, asa cum ne place noua sa facem inainte de fiecare campania mare de reduceri.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Zoom Team

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.