Setari Cookie-uri

Shopping ca de pe podium: 3 piese statement în 2018 și cum să le porți

Îmi amintesc când erau prezentările de modă pentru primăvară-vară 2018, că îmi luam mental notițe. Ce se poartă, cum se poartă. Care sunt micro-trendurile. Care sunt macro-trendurile. Ce tendințe au șansa să reziste. Și uite-așa am notat trei piese absolut fabuloase, care se poartă și acum, în sezonul cald și care fi-vor la mare căutare ți începând cu toamna.

Păi nu sunt eu fashionista care cumpără eficient și deștept? Păi sunt! Și pentru că sunt, îți spun și ție care sunt acele 3 piese statement în 2018, pe care să ți le cumperi de pe-acum!

Dacă vorbim despre haine în tendințe pentru 2018, nu putem lăsa timpul să treacă, fără să te punem la curent. Aceste piese cheie în garderoba de vară pentru 2018 se vor purta și la toamnă! Sunt feminine, sunt versatile, sunt confortabile! Sunt în topul stiliștilor și marilor designeri. Acestea sunt cele mai șic trei piese la modă în 2018 - și acum, și în sezonul rece care vine – pe care să le alegi și tu!

O opțiune este must-have în toate garderobele, dar acum suferă transformări. Se vede mai mare și mai lung. O alta dintre cele 3 piese statement în 2018 se dă tot mare și tare, maxi, chiar! Și, deși s-a ”născut” în tribul sporty, migrează cu curaj în toate ținutele! Și una dintre ele-i mândră cum nu se poate, că e sexy și e tare strălucitoare! Dar hai să nu te mai fierb! Iată-le pe cele 3 piese statement în 2018. Iată ce piese de vară care se vor purta și la toamnă să cumperi:

Citește și:

Trenciuri lungi: alege aceste piese statement în 2018!

Din tranșee și uniforme masculine, în garderoba feminină. Apoi, din ținutele office sau sobre, către orice fel de mix. De la variante clasice, uni, neutre, la modele colorate sau cu volane. Trenciul a cunoscut și sigur va cunoaște multe variațiuni, fiind o piesă vestimentară ofertantă și versatilă. Și, cu siguranță, și anul acesta trebuie să îl alegi printre acele piese cheie în garderoba de vară pentru 2018.

Trenciul este una dintre acele piese de vară care se vor purta și la toamnă. Și nu mai sunt doar pentru zile ploioase. Este o piesă iconică, perfectă în lunile de tranziție către vară și iarnă. Este pe lista de haine în tendințe pentru 2018, însă nu așa, oricum! Se poartă acum și se va purta la fel la toamnă, în mod elegant, rafinat, feminin, prețios, aproape. Ideal ar fi să îl îmbini cu alte piese la modă în 2018, precum rochițele strălucitoare, rochiile cu transparențe sau rochiile pastelate. Da, poartă-l și cu blugi sau la ținuta office, dar, cel mai bine, în 2018, poartă trenciul lung cu ținute prețioase, ladylike, precum rochiile și fustele. Te sfătuiesc să alegi trenciul uni, în nuanța clasică sau cât mai neutru, pentru a avea multă libertate de combinat layerele colorate sau cu imprimeu, pe dedesubt. De exemplu: blugi cu un top animal-print și un trench-coat maxi!

Citește și:

Alege  piese statement în 2018 de aici

Modele de trenciuri pentru 2018

Jacheta sport lungă, fără glugă este must-have! Este pe lista de piese de vară care se vor purta și la toamnă

De la echipamentul de război trecem la echipamentul sport. Sportswear a migrat în 2018 către toate stilurile: casual, office, business, de party, elegant, de cocktail. Este, dacă vrei, un fel de stil sport de lux. Una dintre cele mai prezente piese statement în 2018 este jacheta sport lungă, sau maxi. Inspirat din modelele de geacă de alergat, stil hanorac, doar că fără glugă, la limita către geaca Bomber sau jacheta Army, poți purta această piesă, cu alte haine în tendințe pentru 2018.

Și vestea și mai bună este că o poți asorta și sport sau casual dar și la ținute elegante, sofisticate. Sau cel puțin cu haine care altădată ar fi fost catalogate drept ”de seară”.

Citește și:

Practic, poți înlocui geaca de blugi sau jacheta din piele cu această geacă sport. O poți purta casual cu fuste sau rochii colorate, cu pattern și imprimeu geometric (chiar cu buline!) sau o poți asorta cu rochii flu-flu, mătăsoase. Adaugă-i pantofi cu toc sau pantofi sport, merge și-așa, și-așa! Cum să nu iubești aceste piese cheie în garderoba de vară pentru 2018?

Haine în tendințe pentru 2018: jachete lungi

Alege jachete lungi

Fusta cu paiete: Uh-la-la! Una dintre cele 3 piese cheie în garderoba de vară pentru 2018

Ajungem la Strălucirea Sa. La cea mai prințesă dintre prințese. La cea mai lucioasă și frumoasă. Este vorba despre fusta cu paiete sau din materiale strălucitoare care este pe lista de piese de vară care se vor purta și la toamnă. Ne gândim la paiete, strălucire, aplicații strălucitoare, materiale cu irizații, argintiu, auriu, culori tari, electrice. Din nou, în acest sezon, poate fi completată de alte haine în tendințe pentru 2018. Asortează una dintre cele mai șic piese statement în 2018 cu articole basic: cămașă albă, sweater uni, tricotaje cât mai simple.

Citește și:

Poți să o combini cu piese la modă în 2018, pentru un stil la limită, contrastant, dacă îi adaugi o geacă din piele. Deși nu ai spune, una dintre cele mai sexy piese de vară care se vor purta și la toamnă, este extrem de versatilă. Și asta grație lui 2018, care nu are limite, nu știe de hotare ale stilului sport, casual, office sau de seară. Și ce bine că nu știe!

Ar fi păcat să nu cumperi și tu de pe acum aceste piese cheie în garderoba de vară pentru 2018, poate le găsești la reducere și le poți purta tot anul!

Piese cheie în garderoba de vară pentru 2018: fusta cu paiete

Fusta cu paiete Alte piese cu paiete găsești aici

De altfel, aceasta e frumusețea acestor piese statement în 2018! Pe cât sunt de versatile, pe cât sunt de spectaculoase, deosebite și altfel, pe atât sunt de interesante în combinații cu stiluri variate. Poartă-le cu haine în tendințe pentru 2018! Poartă aceste piese la modă în 2018, fie în ținute de zi, fie în ținute de seară! Nimeni nu va judeca că ai ales să porți paiete cu teniși! Sau rochii din voal cu bocanci și geci sport!

Citește și:

Aceste piese cheie în garderoba de vară pentru 2018 vor fi o gură de aer proaspăt oriunde vei merge. Și dacă cumperi de acum piese de vară care se vor purta și la toamnă, cumperi deștept!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.