Setari Cookie-uri

Pijamale de barbati: uite ce sa-i iei pentru leneveala in doi!

Iarna cu temperaturi scazute ne tine mai mult in casa, la fel si maratonul filmelor de Craciun. Ei bine, profitam de aceasta ocazie si petrecem timp de calitate in cuplu. Tu ti-ai cumparat o pijama noua, dar cu el cum ramane?

Iti zic, nu ai cum sa te bucuri de pijamalele cele noi daca iubitul tau nu se asorteaza cu tine. Asa ca m-am gandit sa vin in ajutorul vostru, al tau si al lui, cu sase recomandari de pijamale pentru el. Fie le cumperi si i le dai acum ca sa va bucurati impreuna de maratonul filmelor de Craciun, fie le cumperi si astepti seara de 24 decembrie ca sa ii faci un cadou dragut.

Oricare consideri ca este momentul potrivit, cautarile e bine sa inceapa din timp. Iata ce modele de pijamale si de pantaloni mi-au atras mie atentia.

Pijamale de barbati cu pantaloni scurti si lungi

Daca e iarna, inseamna ca si pijamaua partenerului tau trebuie sa fie confectionata dintr-un material calduros si confortabil. Nu este insa o regula scrisa, pentru ca sunt multi barbati care, indiferent de temperatura, pantalonii pe care ii poarta in casa trebuie sa fie scurti.

Citește și:

Prin urmare, am ales trei tipuri de pijamale: pijama cu pantaloni lungi si bluza cu maneci lungi, pijama cu tricou si pantaloni pana la genunchi, si pijama cu tricou si pantaloni scurti. Aflate in fata lor, ar trebui sa il vizualizezi si pe el si, in functie de culoarea pielii (alb deschis sau maslinie), culoarea ochilor si a parului, sa alegi culoarea pijamalei care crezi ca l-ar avantaja. O fi el un barbat mai putin interesat de moda, dar atunci cand ceva i se pare in neregula, cauta sa gaseasca problema si rezolvarea acesteia.

Pijamale de barbati

Pijama din bumbac Champions Pijama cu pantaloni trei sferturi Pijama de barbati din bumbac

Pantaloni de pijamale lungi cu imprimeuri

Ca si in cazul nostru, barbatii colectioneaza si ei tricouri de casa, de aceea cadoul poate fi doar perechea de pantaloni din setul de pijamale. Pentru ca ne pregatim sa intram in sezonul sarbatorilor de iarna, zic sa ii faci cadou o pereche de pantaloni in carouri, pantaloni de pijama cu personaje din desene animate (da, barbatii, indiferent de varsta, se dau in vant dupa tricourile si pantalonii cu personajele lor preferate) sau pantaloni cu alte imprimeuri discrete. In plus, eu chiar gasesc atragator un barbat in pijamale. Dincolo de orice alt gand, imi vine sa ma cuibaresc langa el si sa ma bucur de cele mai emotionante momente.

Citește și:

Pantaloni de pijamale pentru barbati

Pantaloni lungi in carouri Pijama cu imprimeu discret Pijama in carouri

Acum nu mai ramane decat sa faceti lista cu filme, sa va aprovizionati cu portocale, ciocolata si alte bunataturi dupa gustul fiecaruia si sa asteptati weekendul.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olena Yakobchuk

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.