Setari Cookie-uri

4 placi de par performante in care merita sa investesti

Placa pentru indreptat parul se numara printre cele mai cautate si laudate articole de hair styling. Mie imi place sa spun despre ea ca este cea mai buna si fidela prietena a mea, pentru ca imi este mereu alaturi cand am nevoie de ceva care sa ma ajute sa ma simt mai frumoasa, mai deosebita.

Sa fie clar: eu fara placa pentru indreptat parul nu pot. Chiar daca primesc des laude atunci cand imi las parul natural (gen beach waves), nu pot sa ma simt fermecatoare si seducatoare daca nu am parul perfect intins.

Folosesc placa de par de mai bine de 10 ani, am schimbat trei sau patru firme, dar nu ma pot declara nemultumita de vreuna dintre ele. Toate si-au facut treaba, insa pentru ca eram trei fete in casa care le foloseau, am fost nevoite sa le schimbam la cativa ani.

In prezent ma mandresc cu placa de intins parul Remington S9600, care m-a cucerit de cand am testat-o la o prietena acasa. Parul meu se indreapta repede (in 20 de minute sunt gata, si am parul lung), nu trebuie sa dau de mai multe ori pe suvita, motiv pentru care parul meu se pastreaza sanatos si matasos.

In continuare te las sa te informezi in ceea ce priveste placile de par performante de la Remington, Rowenta si BaByliss in care merita sa investesti:

Citește și:

Placi de par bune de la Remington

Placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590 are placute cu invelis din ceramica superioara, protectie cu keratina si senzor de protectie termica. Incalzirea se face rapid, in doar 15 secunde, cu semnalizare sonora.

Placa de intins parul Remington S9600 este prevazuta cu un display digital care ajuta la indicarea temperaturii optime pentru par, intre 150 si 253°C. Invelisul ceramic avansat Silk este insuflat cu proteine din matase care ajuta placile lungi si subtiri sa alunece usor pe par.

Placi de par Remington

Placa de par Remington Keratin Therapy Pro Placa de par Remington

Placi de par de la Rowenta si BaByliss

Placa de indreptat parul Rowenta SF4412D4 are 11 trepte de temperatura (130 si 230°C), adaptabile tuturor tipurilor de par. Incalzirea se face in 30 de secunde de la cuplarea aparatului la priza. Invelisul placilor - Ultrashine Nano Ceramic - sporeste eficienta indreptarii si stralucirea parului.

Citește și:

Placa de indreptat parul BaByliss I-Pro ST387E are sase trepte de temperatura (maxim 235°C), functie Wet&Dry, element de incalzire i-TEMP: PTC + incalzire instant + repartitie omogena a caldurii si oprire automata, pentru sporirea sigurantei.

Placi de indreptat parul

Placa de indreptat parul Rowenta Placa de par BaByliss Wet&Dry


Iti recomand sa afli mai multe despre "Placa de par cu invelis de ulei de argan: cea mai buna prietena a ta in urmatorii ani.". Sunt absolut convinsa ca o sa devina preferata ta!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By MilanMarkovic78

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.