Setari Cookie-uri

Placi de par profi care fac toti banii... de Black Friday!

Nu ma deranjeaza sa imi schimb placa de indreptat parul de la an la an. Atata timp cat parul imi permite, o sa le incerc pe toate. Placa de indreptat parul Remington cu keratina imi protejeaza in prezent parul, insa am de gand sa incerc modelul Braun Satin Hair Colour - special creata pentru parul vopsit.

Ca sa te bucuri de o coafura perfecta trebuie sa investesti timp, rabdare si bani. Bani atat pentru aparatul de coafat, cat si pentru produsele care ajuta la obtinerea rezultatului dorit. Obisnuiesc sa schimb placa cu care imi indrept parul la 3-4 ani, dar nu pentru ca nu as mai fi multumita de cea pe care o folosesc, ci pentru ca imi doresc ceva mai bun. De la an la an apar placi de indreptat parul mai bune, mai performante, iar parul meu merita sa se bucure de beneficiile lor. Sunt sigura ca ma intelegi si ca esti de acord cu mine.

Asa ca de Black Friday intentionez sa imi achizitionez o placa noua. Am aflat de existenta placii de indreptat parul pentru parul vopsit si chiar cred in ea. Mor de nerabdare sa o testez.

Am pus pe lista mai multe modele de placi in cazul in care tu ai alte preferinte:

Black Friday 2017: placi de indreptat parul Remington si Braun

Placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590 este prevazuta cu invelis ceramic superior si un senzor exclusiv de protectie termica. Incorporata in aparat, tehnologia protectoare cu keratina ofera cu pana la 70% mai multa protectie impotriva degradarii firului de par. Senzorul exclusiv de protectie termica detecteaza nivelul de umezeala al parului si optimizeaza temperatura pentru a il proteja impotriva deteriorarii.

Citește și:

Placa de indreptat parul Braun ES3 BK a fost creata special pentru parul vopsit. Aceasta protejeaza firul de par impotriva uscarii si previne decolorarea cu pana la 70%. Sistemul special de ajustare a caldurii se fixeaza in functie de tipul de par (subtire, normal, gros).

Aparatele Braun Satin Hair Colour previn pierderea umezelii in timpul coafarii prin inducerea de ioni unici de satin in firele de par.

Placi de par Black Friday 2017

Placi de indreptat parul in oferta

Black Friday 2017: placi de indreptat parul Philips si BaByliss

Placa de indreptat parul BaByliss I-Pro ST387E Wet&Dry are un invelis fin, puternic, durabil si sofisticat, 6 trepte de temperatura in functie de tipul de par, temperatura maxima (235°C) si element de incalzire i-TEMP: PTC + incalzire instant + repartitie omogena a caldurii. Optiunea wet&dry ofera posibilitatea coafarii pe par umed sau uscat.

Citește și:

Placa de indreptat parul Philips Essential Care HP8320/00 ofera ingrijire cu tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept. Ionii negativi elimina electricitatea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia.

Black Friday 2017: placi de indreptat parul Philips si BaByliss

Placi de par bune la reducere

Avand in vedere ca unii retaileri au furat startul si au inceput deja campaniile de promotii, iti las AICI toate ofertele de Black Friday 2017! Afla-le din timp!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Trifonov Igor

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.