Setari Cookie-uri

Poșeta croșetată din mărgele: cel mai nou trend în materie de genți

Am descoperit o nouă tendință simpatică în modă: poșetele și gențile ce par croșetate din mărgele! Și nu mă refer la poșetele brodate cu mărgele mici-mici, ci la cele îmbinate în model 3D cu mărgele pur și simplu, de dimensiuni destul de mari și pronunțate, adesea multicolorate și drăgălașe.

Poșeta „IT” a momentului este creată de Susan Alexandra, a fost prezentată în cadrul New York Fashion Week pe străzile metropolei. Acest designer prea puțin cunoscut pare a concepe „raze strălucitoare” de purtat în mână sub formă de geantă. Acestea sunt sinonime ale exclusivității și statutului original, aparte.

Chiar și poșetele de la marile case de modă, pe lângă faptul că sunt prea scumpe, nu ni le permitem toate, sunt și foarte uniforme ca stil, în general, și, după o vreme, devin plictisitoare.

De la bijuterii la poșete-bijuterii din mărgele colorate

Așadar, a venit ca o surpriză plăcută să găsim aceste genți ce par croșetate din mărgele colorate sau strălucitoare, în patternuri elegante sau drăguțe, cu fructe sau flori. Sunt departe bine de ideea de regulă și normă și sunt mai degrabă o opțiune de statement, nu de îndesat prea multe lucruri în ea! Cred că de aceea la lansare au și fost foarte multe doritoare să și le achiziționeze măcar într-un model.

Citește și:

genți din mărgele

Alexandra și-a fondat o linie de bijuterii proprii în 2014, dar noile ei genți cu mărgele sunt în plină ascendență de a fura luminile reflectoarelor — probabil datorită faptului că te fac să te gândești instant la lucruri frumoase, fericite și bune, pe care le făceam, de pildă, în tabără: brățările prieteniei, buchete de flori, fructe proaspăt culese. (Știi tu, cele mai tari lucruri în copilărie.)

Fiecare geantă cu mărgele este concepută în cartierul Chinatown din New York din mai bine de 300 de mărgele; sunt distractive, robuste (au prestanță), sunt strălucitoare - pentru că adesea mărgelele din care sunt create sunt multifațetate și atrag lumina. Aceste poșete din mărgele sunt tocmai ce ai avea nevoie să vezi sau să porți pe timp de ploaie sau zi posomorâtă.

Citește și:

Cum au ajuns gențile croșetate din mărgele să fie atât de căutate

Alexandra a început să creeze aceste genți în aprilie 2017, din întâmplare. „A început cu adevărat totul atunci când am vrut să am o geantă personalizată pentru mine. Am avut ideea, am găsit o peroan să o pun în practică și mi-am făcut o asemenea geantă”. A postat-o în mod natural pe Instagram și, iată, oamenii au început să-și dorească una doar a lor. Astfel, după New York Fashion Week și postarea de astfel de genți din mărgele pe website-ul său de bijuterii, colecția și-a ridicat standardele.

„Lucrul cool e că fetele, influencerițele, au un target global,” spune designerul poșetelor. A fost exact push-ul de care ea și brandul aveau nevoie după ce au ajuns în aproape fiecare magazin de de fashion. „Acum, datorită influencerilor din lumea întreagă, magazinele ajung la mine, iar acest lucru este într-adevăr un vis devenit realitate!”

Citește și:

În martie 2018, brandul a intrat și în zona de comerț online e-Bay cu două stiluri de poșete croșetate din mărgele mari. Astăzi, ambele modele sunt sold out. Gențile variază în preț de la $120 la $315, destul de mult ai spune, dar face mai mult decât suficient să știi că sunt lucrate manual - sunt poșete handmade din mărgele - și că, fără îndoială, îți vor înveseli ziua.

London you are my favorite place in the universe 💐💐💐

A post shared by Susan (@susan_alexandra) on

Mie îmi amintesc aceste modele de poșete din mărgele de gențile în stil retro a la anii 20, din epoca Marelui Gatsby și a jazzului. Doar că nu sunt într-atât de glamour și elegante, pentru că merg mai mult în direcția unui stil postmodern, disco, funky, prin mărgelele colorate și... din plastic adesea.

Citește și:

Sursă info, foto: racked.com, instagram.com/susan_alexandra, Pexels

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.