Setari Cookie-uri

Presuri si covorase de intrare cu mesaje simpatice: un bun venit cu zâmbete

Presul de la intrarea in casa ar putea spune multe despre oamenii care locuiesc acolo. Plus de asta, le va fura un zambet tuturor celor care vin in vizita.

Sunt o persoana careia ii place sa primeasca vizite. Si imi place atat de mult incat, de cand am plecat de la ai mei si m-am mutat singura, am preferat sa-mi invit prietenii si colegii acasa decat sa ne intalnim in oras la un suc.

La inceput, casuta mea era ca o hala mai mica in care atunci cand vorbeai urma si ecoul.

A inceput sa capete culoare si caldura in momentul in care a aparut in viata mea, dar si in casa, barbatul visurilor mele. Fiind artist, are imaginatia foarte bogata si face lunar schimbari. As fi facut si eu, dar schimbarile mele ar costa mai multi bani, in schimb el reuseste sa faca toate astea fara prea multa investitie.

Modele simpatice de presuri de intrare

Un lucru de care ma ocup eu in mod special este schimbarea presului de la intrare. Nu rade! Iti recunosc cu mana pe inima ca atunci cand intru intr-o scara de bloc sunt foarte atenta la aceste presulete si zambesc de fiecare data cand vad unul cu model simpatic.

Citește și:

Cand m-am mutat in bloc, apartamentele erau vandute cu pres la intrare. Erau toate la fel: negre si... urate. Eu imi cumparasem deja un pres, asa ca nu l-am tinut prea mult pe cel initial. Pe al meu era scris "Home sweet home", dar pentru ca tentatia este mare, nu am rezistat in fata celorlalte modele care imi ieseau in cale, asa ca acum am o micuta colectie.

Presuri si covorase de intrare

Pres rotund cu mesaj Pres rotund pentru intrare

Covorase cu mesaje simpatice pentru la intrare

Traiesc cu impresia ca usa apartamentului si presul de la intrare ma ajuta sa imi dau seama ce fel de oameni se afla in casa respectiva. Asa cum imi place sa ma uit in casele oamenilor cand trec pe strada, imi place sa-mi imaginez si viata lor dincolo de usa si pereti.

Mi-ar placea sa vad la fiecare usa de apartament un covoras simpatic. "You look nice today" ("Arati frumos astazi") o sa insenineze ziua nu doar celor care pasesc pragul casei tale, dar si vecinilor de palier care trec prin dreapta usii atunci cand se indreapta spre lift.

Citește și:

Gasim covorase cu mesaje simpatice rotunde, ovale, dreptunghiulare, patrate sau in diferite forme asimetrice. Avem covorasul cu model pisicuta, care da de gol familia care locuieste acolo: fie iubeste pisicile, fie animalul lor de companie este o pisicuta dragalasa.

Presuri si covorase de intrare

Pres de intrare cu mesaj simpatic Covoras de intrare in forma de pisica

Pun pariu ca pana acum nu ai acordat asa multa atentie presului de la intrare, nu-i asa?! Dar acum stiu sigur ca ti-am starnit interesul si ca o sa iti achizitionezi unul.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/CVM

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.