Setari Cookie-uri

Produse de ingrijire personala care nu-mi lipsesc din baie

Nu am baia dotata cu o fereastra mare care sa-mi permita sa privesc natura in timp ce ma bucur de momentele relaxante in cada, dar cu siguranta am o baie amenajata dupa placul inimii mele. Mi-am transformat baia intr-o incapere cu comori din care nu vreau sa mai ies.

Asa se face ca atunci cand intru in camera de baie am tendinta sa raman acolo minute in sir. Stau jumatate de ora in cada si inca jumatate aplicandu-mi produsele de ingrijire personala fara de care pielea mea nu ar mai fi la fel de fina.

Iti las in continuare lista de produse care-mi transforma baia intr-o pestera cu comori:

Au trecut mai bine de cinci ani de cand nu mai folosesc sapunul solid atunci cand ma spal pe corp. Sunt fidela gelului de dus, care-mi lasa pielea mult mai parfumata si mai placuta la atingere decat un sapun obisnuit.

Produse de ingrijire personala pentru baie

Gelul de dus care-mi satisface nevoile este cu extract de lavanda, reusind astfel sa ma si linisteasca in timpul baii.

Pentru ca am pielea foarte deshidratata, mai ales in perioada verii, din cand in cand recurg la ajutorul uleiului de dus cu ulei de masline.

Stiti ca atunci cand vine vorba de igiena intima trebuie sa acordati mai multa atentie decat oricarei alte parti a corpului. Si pentru ca nu avem voie sa folosim sapunurile obisnuite, sapunurile cu parfum si care usuca, este recomandata utilizarea unui gel sau a unui sapun special pentru igiena intima, cum este sapunul cu lapte de bumbac si colagen vegetal.

Citește și:

Produse pentru ingrijire personala

Gel de dus cu lavanda Ulei de dus cu ulei de masline Sapun pentru igiena intima

Produse pentru hidratarea pielii

Face bine ca o data la cateva saptamani sa aplici un exfoliant care sa indeparteze pielea moarta. Si aici am preferinte, asa ca am ales un exfoliant cu iasomie - floarea mea preferata de pe vremea cand ma uitam la telenovela "Inger salbatic" si eram fana Natalia Oreiro, iar ei ii placea iasomia.

Fetelor, nu faceti ca mine! Nu lasati nicio zi sa treaca fara sa nu folositi crema hidratanta pentru corp. Stiti cat regret eu in ziua de astazi ca mi-am lasat pielea sa ajunga in stadiul asta?! O crema de corp cu ulei de cocos o sa va ajute sa va hidratati in totalitate corpul si sa-i oferiti un parfum placut.

Pentru final am lasat deodorantul. Nu ies din baie pana nu ma dau cu el, mai putin seara, cand prefer sa imi las pielea subratului sa respire pe timpul noptii. Imi plac deodorantele roll-on si fara alcool. Recomand deodorantul cu 0% alcool cu flori de lotus.

Citește și:

Produse ingrijire personala

Exfoliant cu iasomie Crema de corp cu unt de cocos Deodorant 0% alcool cu flori de lotus

Tu ce secrete de ingrijire personala detii? Cum arata ritualul tau de ingrijire atunci cand baia te gazduieste ca sa te bucuri de cele mai relaxante tratamente?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Anna Om

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.