Setari Cookie-uri

Frumusete de la natura: produse de machiaj pur organice

Nu am incercat inca produsele de machiaj organice, dar... de ce nu?! Tot ce poate sa imi faca bine si sa aduca un plus sanatatii mele este intotdeauna bine venit.

Asa ca astazi m-am gandit sa pornesc in cautarea unor produse de machiaj naturale care sa ne ajute pe amandoua. Si am gasit de la BB Cream si corector cu extract de rodie la rujuri si palete de farduri cu vitaminele A si E.

Ca sa te convingi de puterea lor, bineinteles ca va trebui sa le testezi pe propria piele, dar asta nu este o problema, pentru ca produsele sunt accesibile la pret si pot fi achizitionate online, metoda de cumparare care ne place noua cel mai mult.

Produse de infrumusetare naturale

Nu ma intereseaza rujurile si fardurile de ochi cat ma intereseaza fondul de ten, corectorul si pudra. Sunt foarte atenta la ce produse aplic pe ten si, chiar daca nu ma lasa inima sa dau 200 de lei pe o paleta de farduri, pe un fond de ten as da in orice moment chiar si mai mult.

Unul dintre marii producatori de produse naturale este Ziaja, existent deja pe piata de 20 de ani. Cosmeticele Ziaja sunt bogate in ingrediente active naturale, cum ar fi laptele de capra, trandafirii, iasomia, castravetii, galbenelele, aloe vera, musetelul si untul de cacao.

Citește și:

Un ruj natural inseamna un ruj care protejeaza si confera un plus de catifelare. Am gasit printre multe altele rujul natural Marry Me, care are in compozitie ulei organic de jojoba, ulei organic de floarea soarelui si ceara de albine organica.

Produse de machiaj naturale

BB Cream SPF 15 Crema iluminatoare cu efect de conturare Ruj natural

Produse cosmetice organice

Ca ne place sau nu, cam avem nevoie in machiajul de zi cu zi de un corector. Opteaza pentru un corector lichid cu extract de rodie si vitamina E, care minimizeaza cearcanele, petele, imperfectiunile si liniile fine.

Cat despre fardurile de ochi naturale, cu vitamina A, vitamina E si coenzima Q10, acestea sunt disponibile atat in culori mate, cat si perlate, ba chiar si cu efect 3D unele dintre ele, si sunt la fel de intense si rezistente ca si fardurile normale.

Produsele naturale nu trebuie confundate cu produsele certificate BIO, chiar daca pe ambalaj scrie "natural". Aceste produse sunt obtinute printr-o metoda clasica de extractie a principiilor active si prin urmare concentratia acestora este foarte redusa.

Citește și:

Ca sa fie declarat un produs cosmetic natural, acesta trebuie sa contina minimum 15 % din ingrediente de origine naturala. Produsele naturale au termenul de valabilitate intre 12-18 luni de la deschidere.

Produse cosmetice organice

Paleta de farduri cu iasomie Fard de pleoape cu vitaminele A si E Corector cu extract de rodie

S-ar putea sa te intereseze si materialul meu despre produsele pentru igiena intima: "Ca de la fata la fata: 6 produse de igiena intima cu adevarat bune".

Sursa Foto Front Page: Pixaby

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.