Setari Cookie-uri

Produse profesionale minune impotriva caderii parului

Una dintre problemele principale cu care se confrunta femeile cand vine vorba de podoaba lor capilara este… caderea parului. Nu este nimic mai neplacut pentru o femeie decat sa observe fire de par cazute pe haine sau, mai rau, pe podea, prin casa.

Ce e de facut? Pentru ca e clar ca samponul, balsamul, masca de par si tratamentele pe care le folosesti in prezent nu dau rezultate. Din moment ce problema persista… Iti recomandam sa iti indrepti atentia spre acele produse profesionale de ingrijire a parului pe care le regasesti, in mare parte, in saloanele de coafura. Sa renunti la cele din comert.

Stim din proprie experienta ce bine arata parul dupa o sedinta la coafor, in care acesta isi primeste rasfatul meritat, prin cosmetice de par si hairstyling profi. Doar ca nu in fiecare zi putem sa ne programam la salon pentru terapia pentru par. Plus ca e prea costisitor adesea. In general, din saloane pot fi comandate produse de par profesionale, insa nu la preturi prea convenabile.

Din fericire, avem alternative foarte bune si online acum, la preturi mult mult mai bune. Am gasit produse profesionale de par de la branduri renumite international, in magazine online, la preturi foarte convenabile. Iata mai jos cateva sugestii de cosmetice profesionale impotriva caderii parului. Produse care pot face minuni si utilizate separat, dar mai ales in combinatie. Exact ca la salon. Doar ca la tine acasa. Cu mai putini bani.

Citește și:

Sampon impotriva caderii parului Alfaparf Milano Scalp Care Energizing

Samponul Alfaparf Milano Scalp Care Energizing este un sampon impotriva caderii parului despre care am citit numai lucruri bune. Este produs sub brandul italian de produse de ingrijire capilara profesionale, care se utilizeaza in saloane de coafura si hair styling din intreaga lume.

Acest sampon promite sa stimuleze metabolismul radacinii parului si sa regenereze celulele scalpului. In practica, samponul Alfaparf Milano Scalp Care Energizing pentru caderea parului exfoliaza pielea capului, o elibereaza de celulele moarte, astfel incat sa intareasca foliculii de par, iar parul sa devina mult mai puternic de la radacina si sa nu mai cada.

Actioneaza prin complexul energizant – de aici si denumirea produsului – de vitamine si acizi AHA din fructe. Il gasesti in doua variante: la 250 ml si la 1000 ml. Pana te convingi daca face minuni pentru parul tau, te sfatuim sa testezi inainte de orice varianta mica.

Citește și:

sampon Alfaparf Milano Scalp Care Energizing impotriva caderii parului

Sampon Alfaparf Milano Scalp Care Energizing impotriva caderii parului

Fiole de ser si tratament profesional impotriva caderii parului

O alta alternativa foarte buna este aceea de a acorda periodic parului tau atentie prin shoturi de energizare cu… ser sau tratament profesional impotriva caderii parului. Acestea vin ambalate in fiole practice, care se aplica pe parul ud la radacina. Se maseaza si se clateste.

De regula, pentru obtinerea de rezultate, astfel de fiole de ser si tratament se aplica una de 2-3 ori pe saptamana, timp de cateva luni. O fiola inseamna o doza care e suficienta pentru o aplicare.

seruri si tratamente pentru caderea parului

Vezi mai multe tipuri de ser si tratamente profi impotriva caderii parului

Astfel de fiole sunt ca un cocktail de vitamine si revigorare pentru parul tau. Daca e nevoie, repeta tratamentul dupa o pauza de cateva luni. In mod normal, astfel de tratamente (sau cure de vitaminizare a parului cu probleme de cadere) se efectueaza in anotimpurile de tranzitie: primavara sau toamna. Asadar, acum e momentul sa iti ajuti parul si sa il pregatesti pentru vremea de iarna!

Citește și:

In mod normal, produsele profesionale de ingrijire a parului sunt destinate folosirii pe categorii de sexe, pentru ca organismul are nevoi diferite si pierderi de vitamine distincte. Prin urmare, si problemele de cadere a parului sunt diferite. Asa ca opteaza ca femeie pentru o gama de produse specifice pentru caderea parului, iar ca barbat pentru cosmetice de ingrijire dedicate.

Sursa foto front page: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.