Setari Cookie-uri

Prosoape de plaja mari: modele simpatice si utile

Eu stiu ce-mi doresc sa iau vara asta cu mine la plaja: pe el si un prosop mare rotund cu imprimeu boho.

Stiai ca sunt unele persoane care refuza sa stea pe un sezlong confortabil in favoarea unui prosop asezat direct pe nisip?

Iubitul meu este asa, iar eu i-as fi impartasit placerea daca nu as fi fost putin mai mult alergica la nisip. Chiar nu este un moft treaba asta cu nisipul lipit pe corp, doar ca atunci cand il simt uscat pe talpile picioarelor simt ca ma sufoc. In rest nu ma deranjeaza.

Toata copilaria si adolescenta am stat cu prosopul pe nisip si probabil ca atunci mi s-a dezvoltat si o oarecare pasiune pentru prosoapele de plaja.

Ca si in cazul unui outfit, traiesc cu impresia ca prosopul pe care stau transmite multe despre mine celor din jur, nu ca m-ar interesa in mod special acest aspect.

Prosoape de plaja mari si colorate

Bineinteles ca daca ar fi dupa mine mi-as lua un prosop cu papusi Barbie sau cu peisaje de pe alte meleaguri, dar ce ar insemna asta? Ca le-ar confirma celorlalti ca am o varsta frageda in timp ce eu ma chinui sa ma prezint ca o femeie matura si eleganta.

Citește și:

Asa ca cel mai probabil o sa ma vezi stand pe un prosop in dungi multicolore, in ton cu vara. Cu toate astea, am gasit si un model de prosop alb cu imprimeu cu zebre, care pastreaza un echilibru intre elegant si copilaresc.

Totusi, sa nu uitam ca un prosop de plaja nu se alege doar dupa imprimeu.

Prosopul de baie se alege in functie de dimensiune si material. Sa fie cat mai mare si dintr-un material pufos care sa absoarba apa. Mai mult, uneori trebuie sa iti tina de cald cand ai iesit din apa si pe plaja adie vantul.

Prosoape de plaja

Prosop de plaja multicolor Prosop de plaja rotund

Prosop de plaja cu dungi Prosop de plaja alb

Prosoape de plaja rotunde

De cand am gasit o imagine pe Pinterest care sugera o cina romantica pe plaja, la asfintit, si paharele cu picior impreuna cu sticla de vin erau asezate pe o patura rotunda, visez si eu sa ii fac o surpriza de genul iubitului meu.

Citește și:

Si nu ma asteptam sa gasesc pe undeva o astfel de patura. Va dati seama ca pana sa fur produsul din magazin si sa vi-l prezint, am plasat eu prima comanda.

In ceea ce priveste prosoapele de plaja rotunde, acestea nu sunt confectionate din material care absoarbe apa, insa au imprimeuri stil boho si sunt ideale pentru petrecerile pe plaja.

Indiferent de alegerea facuta, tu concentreaza-te pe scopul unei zile petrecute pe plaja: relaxare si incarcare cu energie pozitiva.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By NadyaEugene

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.