Setari Cookie-uri

Pudre-minune pentru ten pur naturale - răsfăț pentru chipul tău!

O înfățișare perfectă este condiționată nu doar de timpul pe care îl acordăm ritualului de îngrijire, cât mai ales de produsele folosite și de calitatea acestora. Dacă vrei un aspect delicat și mat al chipului, lipsit de luciu și cu imperfecțiuni bine ascunse, o pudră de ten cu ingrediente naturale este obligatorie.

Atunci când spunem că interiorul contează, ne gândim în special la calitățile și beneficiile promise de un produs cosmetic. Vorbim în primul rând de eficiență, dar mai ales de ingredientele folosite. Până la urmă, machiajul este un proces repetitiv și de asta trebuie să ai grijă ce cosmetice lași să îți îmbrace chipul. O pudră de față naturală este sănătoasă și cu acțiune fină la nivelul pielii.

Pudra de față este sub formă de pulbere sau compactă - foarte bună în a masca petele, în a minimaliza liniile de expresie și în principiu pentru a finaliza un machiaj fără cusur. În căutarea unei îngrijiri mai simple, am ales pentru tine câteva dintre cele mai bune pudre de ten naturale, selectate în baza unor aspecte care implică puritatea, cele cu ingrediente naturale devenind tot mai populare în rândul consumatoarelor.

Citește și:

Pudre compacte cu ingrediente naturale pentru față: pentru un machiaj glam

Din gama Riviera Mediterranea sau My Color, pudrele de la Bottega Verde aduc un strop din Italia în salonul personal de înfrumusețare, unul care te va face să te simți ca în Toscana.

Pudrele compacte sunt disponibile în trei variante, în funcție de necesitațile chipului tău: pudre cu acid hialuronic (au vitamina E pentru hidratare), pudre mate (conțin ulei de Macadamia, extract de magnolie, ceară de albine) sau pudre bronzante (ulei de migdale dulci și ulei de hibiscus). Acestea sunt multifuncționale (se pot aplica pe față, gât și decolteu).

Se recomandă pentru toate vârstele asigurând un aspect radiant prin textura aerisită.

pudre compacte cu ingrediente naturale

Urmareste aici preturile

Pudră pentru ten cu orez Cinecitta: un efect natural pentru o îngrijire rafinată

Pentru toate tipurile de ten - cu diverse vitamine și minerale - pudra de orez de la Cinecitta Phito-MakeUp marca Polvere di Rosi ar putea deveni secretul tău în machiaj.

Citește și:

Gama profesională de pudră de orez pentru față este disponibilă în 14 nuanțe, ca să îți fie mai ușor să găsești ce ai nevoie, are efect de matifiere, o textură fină și o capacitate ridicată de absorție. Ceara de tărâțe de orez și talcul sunt principalele ingrediente care o fac prioritară în alegeri pentru cele dintre noi cu tenul sensibil sau acneic.

Se poate folosi atât ca bază de machiaj, cât și ca un tuș final pentru a face machiajul mai rezistent tot restul zilei: obții o acoperire perfectă.

Pudra pentru ten cu orez Cinecitta

Desoperă aici propunerile

Pudra profesională de ten: pulbere naturală pentru machiaj

Repechage propune pudra profesională din pulbere minerale Translucenta pentru un machiaj desăvârșit - ideală pentru orice nuanță de ten și ușor de aplicat, cu pensula sau cu degetele.

Citește și:

Pudra profesională de ten din pulbere minerale conține extracte din alge Corallina Officinalis (aport generos de calciu și magneziu cu multiple beneficii asupra tenului - exfoliant gentil care îndepărtează celulele moarte, ajută la menținerea epidermei în condiții normale) și are o textură ușor mătăsoasă și translucentă.

Se asigură aspect mat și îndelungat, fără să încarce, permițând pielii să respire și să fie hidratată.

pudra profesionala de ten

Afla aici detalii

Pe lângă faptul că sunt bune pentru ședințele de make-up, pudrele de ten din ingrediente naturale sunt sigure pentru planetă și durabile, dar și disponibile în ambalaje de lux ceea ce le face să arată extraordinar. Că le cumperi pentru tine sau pentru o prietenă dragă, pudrele profesionale naturale denotă grijă pentru frumusețe.

Citește și:

Fie că vorbim despre sezonul rece sau cald, tenul este supus unor factori dăunători, așa că pe lângă hidratarea cu cremă sau tratamente cosmetice diverse, nu uita să îți protejezi chipul deja sensibil cu o pudră de calitate. Îți va mulțumi.

Sursa foto pexels

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.