Setari Cookie-uri

Pulovere lungi și largi purtate cu fuste și pantaloni din piele: super look!

Nu mi se pare să existe ceva mai ”modă confortabilă” și modă sexy precum această combinație de pulovere lungi și largi cu fuste și pantaloni din piele. Tocmai de aceea am adunat câteva piese vestimentare relevante pentru asortări șic!

Ca o mâncare decadentă, mâncată în timp ce ești înfofolită într-o pătură pufoasă. Cam așa mi se pare combinația de pulovere lungi și largi cu fuste și pantaloni din piele. Elementul de pufos, călduros, funcțional și practic pentru un sezon rece care se respectă este constituit de puloverele acestea imeeense. În timp ce elementul de sex-appeal, de modă, de surprinzător, de ”bad girl” este reprezentat de fustele și pantalonii din piele ale acestui sezon!

Cum asortezi pulovere lungi și largi? Cum porți fuste și pantaloni din piele cu pulovere oversize? De e este important să fie puloverele XXL? Se poartă în astfel de combinații și alt gen de tricotaje? Despre ce fel de piele vorbim? Mată, lucioasă, stil latex sau vinilin? Despre toate acestea și mai multe, vorbim mai jos.

Citește și:

pulovere lungi și largi

Alege pulovere lungi și largi de aici

Descoperă cele mai tari sugestii din prezentările marilor case de modă

Pentru că designerilor le-au plăcut mult elementele contrastante, juxtapuse în aceeași ținută, azi vorbim despre pulovere lungi și largi cu fuste și pantaloni din piele. Este doar una dintre cele mai șic asortări ale acestei ierni, însă! Dar, consider eu, este una relevantă, versatilă, purtabilă la mai multe genuri de siluete, vârste și momente ale zilei. Tocmai de aceea, să vedem cum asortezi pulovere lungi și largi cu pulovere maxi, în acest sezon!

Deși foarte mult se poartă rochiile din piele, să nu uităm de modelele de fuste și pantaloni din piele cu pulovere oversize sau layere de paltoane don stofă! Se poartă pantalonii scurți din piele (vezi la Saint Laurent cu pulovere oversize și geci bufante a la anii 80, tot din piele!) se poartă rochiile din piele și fustele din piele (vezi al Stella McCartney). Și se poartă colanții li pantalonii lungi din piele, ba uneori în culori tari, neon (vezi pantaloni oranj cu top din piele neagră la Lanvin). Și pentru că puloverele oversize au fost o altă componentă șic a iernii, hai să vedem ce gen se poartă? Ce modele de pulovere lungi și largi cu fuste și pantaloni din piele poți purta?

Citește și:

fuste și pantaloni din piele

Alege fuste și pantaloni din piele de aici

Combo-șic de sezon: pulovere lungi și largi cu fuste și pantaloni din piele

Ideea este să fie cât mai lălâi. Mda, cuvântul acesta nu este tocmai fashionable și sofisticat dar cam așa s-ar chema puloverele iernii, dacă am fi onești. Ca să nu le spunem lălâi, hai să le spunem pulovere oversize. Le știi și tu: sunt lungi, sunt largi și adesea sunt tricotate amplu, cu modele vizibile, groase. Cel puțin în iarna asta, acest gen de tricotaje văd eu să ”meargă” cu piesele vestimentare din piele, precum fustele și pantalonii, destul de sofisticate, dacă mă întrebi pe mine.

Și pentru că fustele și pantalonii din piele sunt adesea piese dominante, pentru a respecta paradigma sezonului, aceea legată de contrast de sexy și confortabil, ele se poartă numai bine alături de pulovere. Cum se poartă aceste pulovere lungi și largi cu fuste și pantaloni din piele? Pe ce texturi, culori și elemente de croială să mizezi? Cum asortezi pulovere lungi și largi? Cu ce accesorii, genți sau pantofi? Cum poți purta fuste și pantaloni din piele cu pulovere pentru un look la modă?

Citește și:

fuste și pantaloni din piele

  • În ceea ce privește fustele din piele, se poartă mult modelele super-scurte și cele mini, dar și cele midi. Dacă alegi modele de fuste scurte din piele, mizează pe elemente de croială șic: funde, catarame, cordoane, șlițuri, pliuri, cute. Dacă alegi fuste mini, până la genunchi, cusăturile decorative și volanele (adesea asimetrice) sunt detaliile cele mai șic. În ceea ce privește fustele midi din piele, mergi pe modele conice, creion sau pe modele în A, cu pliseuri.
  • Dacă vorbim despre pantaloni din piele, se poartă în continuare leggings sau colanți, dar se poartă mai cu seamă linia confortabilă, mai largă. Alege modele stil culottes, croila dreaptă sau largă. Ca elemente decorative, se poartă pantalonii din piele ” la dungă” și aceia trei sferturi, cu manșete. Un alt detaliu la care să fii atentă: se poartă adesea talia ridicată, a la anii 80-90.
  • În ceea ce privește texturile, spuneam că se poartă atât aspectul de piele naturală, cât și cel de piele întoarsă sau cel de vinilin, sau chiar metalic. Cât despre culori, nu dai greș cu negru, maro, cognac, burgundy, verde, kaky, gri, albastru, roși, tonuri tari electrice.
  • Și pentru că nu putem vorbi despre pulovere lungi și largi cu fuste și pantaloni din piele fără a vorbi despre tricotaje, asigură-te că alegi croiala largă, confortabilă. Despre lungime, recomandabil ar fi să alegi pulovere pnă în talie dacă sunt pe corp sau mulate. Dacă vorbim despre modele largi sau XXL, alege lungimi la coapse, la șold, chiar la genunchi!

Sursa foto front page – Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.