Setari Cookie-uri

Scoate ținuta din anonimat cu pulovere cu modele interesante

Sunt Iulia și cât încă mai e sezonul, voi purta tricotaje! Ador tricotajele, cardiganele, puloverele, vestele, rochiile tricotate! Dar sunt și Iulia, adepta trendurilor și a ținutelor propuse de designeri drept fashionable, așa că mă conformez, cu plăcere! Voi purta în această primăvară (pssst! Vor fi șic la toamnă de asemenea!) pulovere cu modele interesante!

Pulovere cu broderie, pulovere cu motive geometrice retro, zigzag-uri, pulovere cu buline sau pulovere în dungi. Condiția este să fie pline de culoare! Se poartă multe pulovere colorate pentru 2018, așa că am adunat și eu la un loc câteva modele ce redau perfect trendurile! Și asta pentru că sunt sigură că poți scoate din anonimat și cea mai banală combinație vestimentară cu ajutorul acestor pulovere cu modele interesante!

Mie, personal, nu mi se pare nimic mai interesant ca o ținută simplă, cu blugi, tricou, pantofi androgini, teniși sau pantofi stiletto, ori sandale cu toc. Nu știu să explic ce mă fascinează la acest mix! Însă, dacă tot e răcoare puțintel dimineața și seara, dacă tot sunt la modă, pe deasupra aleg oricând pulovere cu modele interesante, în locul cardiganelor. Poate pentru că e noutatea sezonului, poate pentru că de ceva ani tot port cardigane și jachete, nu știu.

Citește și:

Însă e ceva de-a dreptul șic în a combina un pulover simpatic cu jeans, pantaloni la dungă, o fustă, o geantă, pantofi și atât! Dacă și tu crezi că această combinație este uber-cool, vezi sugestiile mele de pulovere cu broderie, pulovere cu motive geometrice, pulovere colorate pentru 2018, pulovere cu buline, pulovere în dungi, mai jos! Acestea sunt câștigătoarele la capitolul pulovere cu modele interesante!

Pulovere cu modele interesante, cu broderie sau aplicații

Nu știu dacă anii ’80 sunt de vină, dacă opulența specifică acestui sezon, dacă pasiunea pentru Baroc și Rococo și Romantism a dus la apariția acestor pulovere cu modele interesante, însă, știu că viața fără ele în această primăvară ar fi fost mai seacă! Aceste pulovere cu broderie din dantelă, cu flori cusute sau aplicații de franjuri, cristale, pietre sau macrameu sunt atât de șic alături de orice piesă vestimentară!

Citește și:

Sigur, ador și modelele de pulovere în dungi sau pe cele de pulovere cu buline, mor după acele pulovere cu motive geometrice colorate, în stil retro din anii ’60-’70, însă aceste pulovere cu broderie florală sunt o grădină (de flori, frunze, vrejuri) pe hainele tale. Sunt aproape parfumate, adaugă instantaneu un plus de frumusețe și nu au cum să nu îți transforme ținuta! Poți scoate outfit-ul din anonimat și cu pulovere cu modele interesante, cu inserții sau broderii de dantelă și macrameu, perfecte nu doar la blugi, dar și la fuste și rochii flu-flu! Alege și tu pulovere colorate pentru 2018!

Se poartă puloverele cu broderie sau aplicații

Vezi pulovere cu broderie sau aplicații

Alege piese tricotate cu motive geometrice retro, colorate

Dacă în cazul anterioarelor pulovere cu broderie nu știam sigur care e sursa de inspirație pentru designeri, când vine vorba de pulovere cu motive geometrice, pulovere cu buline, zigzag-uri, pulovere în dungi navy, colorate sau care converg, când vine vorba de pulovere colorate pentru 2018, știu că sursa o reprezintă stilul retro.

Citește și:

Cu rădăcini în moda relaxată a anilor 60 și 70, mai ales cu trimitere la perioada Disco, a anilor ’80 și ’90, aceste pulovere cu modele interesante și țipător colorate sunt must-have acum! Poartă-le cu fuste mini, cu blugi rupți sau blugi mom-fit, poartă-le cu pantaloni la dungă, cu blugi cu talie înaltă sau cu pantaloni Palazzo, fuste sau rochii fluide, eterice, mătăsoase.

Adaugă-le pantofi cu toc kitten sau escarpeni ori pantofi sport sau modele de încălțăminte ce aduce aminte de calapodul bărbătesc și gata, ești exact din filmul retro!

Alege pulovere cu modele interesante geometrice

Vezi pulovere cu modele interesante geometrice

Oricum ai alege să porți aceste pulovere cu modele interesante, poartă-le! Poartă pulovere cu broderie cu rochii romantice, flu-flu! Poartă pulovere cu motive geometrice cu fuste plisate sau pantaloni cu talia înaltă, largi, fluizi! Poartă pulovere cu buline și pulovere în dungi cu fuste mini sau midi și mai ales cu blugi! Poartă și tu pulovere colorate pentru 2018!

Citește și:

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.