Setari Cookie-uri

Rame foto deosebite de prins in ele cele mai frumoase clipe

Ma intreb: exista om caruia sa nu ii placa fotografiile? Stiu ca exista oameni care refuza sa apara in fotografii, dar oare este cineva atat de trist incat sa mearga in vacante sau sa ajunga in locuri minunate, sa intalneasca oameni deosebiti, si sa nu simta nevoia sa imortalizeze momentul?

Nu ma intelege gresit, nu sunt de acord sa ne petrecem o vacanta intreaga cu telefonul in mana sau sa privim peisajele doar prin lentila aparatului de fotografiat, nici nu sunt de acord sa postam absolut totul pe retelele de socializare, insa consider ca ar trebui sa nu existe intalniri memorabile sau vacanta fara jurnal foto.

"Fotografia este o oglinda inzestrata cu memorie", spune Hacob Paronian, si are dreptate. Da, pastram amintirile vii in minte si in suflet, pentru ca o fotografie nu reda intotdeauna ce au vazut ochii nostri, dar o sa vina o zi in care nu o sa ne mai putem aduce aminte in detaliu ce am vazut, ce am trait, iar pentru acea zi ne raman fotografiile din album.

Rame foto modele deosebite

Cuier cu rama foto Rama foto de atarnat Rama foto multipla

Rame foto pentru perete

Ne-am bucurat cand au aparut aparatele de fotografiat digitale. Putem acum sa facem sute, mii de fotografii, le descarcam rapid in laptop si raman acolo vesnic. Nu se mai asterne praful pe ele, asa cum se asterne pe un album foto, dar nici laptopul nu este un obiect pe care il poti lua cu tine peste tot ca sa le arati colegilor, prietenilor si membrilor familiei cum a fost vacanta ta. Plus ca, nu imi imaginez o casa fara o fotografie in rama.

Citește și:

De cand ma stiu mi-a placut sa ma pozez si sa am in casa multe rame foto, iar acum visez la un perete mov plin cu rame in care asteapta sa fie admirate cele mai frumoase si interesante fotografii ale mele, ale iubitului, dar si ale pisicutei noastre. Pentru asta am nevoie de rame simple, cum sunt cele care se pot atarna pe perete, dar si ansambluri de rame.

Rame foto pentru perete si birou

Rama foto inclinata Rama foto pentru perete Ansamblu de rame foto

Citate inspirationale despre fotografii

O rama foto nu doar inrameaza cele mai frumoase si dragi amintiri, ci si da stil interiorului unei locuinte. Daca ne uitam la ramele din casa bunicilor sau a parintilor, observam ca o rama, fie ea de poza sau de tablou, nu a fost niciodata simpla, ci materialul din care este realizata, lemn sau metal, are un model cu totul si cu totul deosebit.

Asadar, cand pornesti in cautarea unei rame foto, este important sa ai in vedere decorul casei, culorile care predomina, dar si personalitatea membrilor familiei.

Citește și:

In continuare iti las sa citesti cateva citate ale unor fotografi de exceptie.

Fotografia este o oglinda inzestrata cu memorie. [Hacob Paronian]

Legendele spun ca fotografiile fura sufletul oameniilor. Eu, ca fotograf, dau suflet fotografiilor. [Aurel Rapa]

Cand fotografiezi oamenii color, le suprinzi hainele. Cand ii fotografiezi in alb-negru, le suprinzi sufletele. [Ted Grant]

O fotografie este un secret despre un secret. Cu cat iti spune mai multe cu atat stiu mai putin. [Diane Arbus]

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.