Setari Cookie-uri

Rasfat de toamna - Sugestii de spa, detox, yoga

Cand m-am intors din concediu, ma prindea visarea si nostalgia peste tot. Dormitam la birou, visam cu ochii deschisi in fata laptopului, uitam sa mai plec de la semafor, cu gandul la mare. Pentru a face tranzitia catre zilele agolmerate la birou, pentru a reveni mai repede la prezent (de intors ma intorsesem, dar nu inca) am cautat cateva solutii!

Am ales pentru mine si pentru multe alte femei ca mine cateva clipe de rasfat de toamna. Ca sa am energie pana la urmatorul concediu, ca sa am productivitate la job si ca sa uit ca afara ploua sau e frig, si ca nu ma asteapta marea de cum ies din casa, am cautat cateva bunatati de toamna.

Am ales pentru femeile care se straduiesc sa treaca peste vremea mohorata de afara cateva experiente sau bunatati ce ne vor inveseli zilele.

Nu ma intelege gresit, gasesc multe motive sa iubesc toamna, insa as prefera sa fac plaja si sa inot de dimineata si pana seara! Pana atunci, am cateva trucuri ce vor cosmetiza zilele friguroase, cateva trucuri ce se vor transforma intr-un real rasfat de toamna!

Rasfat de toamna cu cosmetice de SPA

Desigur, iti recomand sa mergi la SPA sau la masaje pentru un veritabil rasfat de toamna. Si pentru a-ti ingriji pielea solicitata in timpul verii, ce urmeaza sa fie biciuita de vant si ger. Si pentru a-ti pregati corpul pentru urmatorul concediu!

Citește și:

Insa, pe langa masajele anticelulitice sau terapiile de slabire sau remodelare corporala, iti recomand si cateva bunatati de luat “la pachet”. Bunatati pe care sa le ai mereu acasa si care sa aduca un zambet la inceputul fiecarei zile!

Cosmetice pentru rasfat de toamna

Cosmetice pentru rasfat de toamna


Inspira-te din cele mai bune idei de detox

Daca tot am vorbit despre imbinarea unui rasfat de toamna cu o latura eficienta si placuta (in plus utila), precum masajele de slabire, iti recomand “sa ataci” kilogramele ce se vor acumula cu siguranta in timpul iernii de pe acum.

Fii pregatita cu cateva sugestii de detox, asa incat sa fii sanatoasa si frumoasa si pe dinauntru si pe dinafara. In plus, poti sa te gandesti si astfel: faci detox acum, in expectativa concediului de vara, deci ai un scop care va face asteptarea si mai usoara si mai placuta!

Citește și:

Sugestii de detox de toamna

Sugestii de detox de toamna


In toamna asta te regasesti cu yoga

Pentru ca toamna este anotimpul belsugului, ce-ar fi sa fie si belsug emotional? Pentru ca toamna revii din concediu, reincepi munca sau scoala, ce ar fi sa fii pregatita sa stii ce iti doresti?

Ce ar fi sa fii echilibrata, calma, sa te redescoperi? Eu gasesc ca toamna este anotimpul perfect sa meditezi, sa te apropii de tine! De aceea gasesc ca initierea in tehnicile yoga extrem de potrivita in context.

Mai ales ca asta te va ajuta si sa astepti mai cuminte vara si sa te bucuri constient si de toamna, si de iarna, si de orice zi! Si daca nici acesta nu este un rasfat de toamna atunci nu stiu ce ar putea fi!

Initiere in tainele relaxarii si auto-cunoasterii

Dupa cum vezi, clipele de rasfat nu se gasesc cu pretul golirii contului bancar. Ele se bazeaza pe experiente placute, pe ceea ce simti, ceea ce traiesti, ceea ce iti oferi (chiar si lucruri mici) fara sa adaugi extra stres, precum stresul financiar. Alege un rasfat de toamna aproape de sufletul tau si spune-ne si noua ce a functionat pentru tine!

Citește și:

Sursa foto front page – Remy Loz/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.