Setari Cookie-uri

Cele mai simpatice rechizite pentru Back to School 2018

Desi am terminat de cativa ani buni scoala, la fiecare inceput de toamna pasesc printre rafturile cu caiete, pixuri, stilouri, coperti, radiere, penare si ghiozdane, doar pentru a adulmeca mirosul placut si coplesitor al rechizitelor. Pentru cei mici oferta de rechizite online este mai mare, iar ce conteaza pentru tine este ca le poti achizitiona la preturi mici.

Intr-adevar, pot spune ca am o pasiune nebuna pentru librarii si pentru tot ce gasim in ele (carti si zona de papetarie), in timp ce biroul de acasa si de la locul de munca se aseamana cu cel al unui elev. Elev care profita de orice ocazie pentru a cere diverse rechizite simpatice cu care sa isi aglomereze locul de studiu. Doar ca daca este cat mai atragator, parca si cheful de invatat este altul, nu? Probabil ai observat asta deja.

Prin urmare, fie ca ne-a placut sau nu scoala, rechizitele ne vor rascoli de fiecare data si vor readuce la viata amintiri emotionante. Aceleasi emotii le am si acum, cand scriu acest material. Anul acesta, melancolia m-a apucat ceva mai devreme, asta pentru ca am zarit in magazinele online oferte irezistibile la rechizite. Oferta ca oferta, dar rechizitele in sine sunt atat de simpatice incat vrei sa le comanzi pe toate chiar daca nu mai ai nicio treaba cu scoala.

Citește și:

Eu nu judec, asa ca daca vrei sa iti pui laptopul de munca intr-un ghiozdan cu supereroi, sa scrii cu un stilou roz sau sa iti notezi intalnirile intr-un caiet cu coperta colorata, cu atat mai bine. Cine stie ce randament vei avea.

👉 Ghiozdane pentru scoala - pentru baieti si fetite dragalase
👉 Penare scolare in teme de desene - asortate musai la ghiozdane!
👉 Rechizite atat de dulci ca iti pare rau ca nu mai mergi la scoala
👉 Caiete si agende cu coperti simpatice pentru un inceput de an scolar optimist

Inainte de a incepe sa iti spun care sunt propunerile noastre pentru rechizite de scoala, iti mai dam un sfat. Indiferent ca este prima lui zi de scoala sau ca deja este veteran in stat la careul din fata scolii, fii alaturi de el sau ea. Copilul tau poate fi speriat, chiar daca nu recunoaste. Desigur, face fata cu brio provocarilor, dar daca ii esti alaturi va conta extrem de mult pentru el. Plus ca tu vei pretui pentru totdeauna acea amintire.

Citește și:

Ghiozdane pentru scoala - pentru baieti si fetite dragalase

Tic-tac! A mai ramas atat de putin si incepe panica. Nu din partea copilului, dar tu ca parinte responsabil ai deja o lista de cumparaturi din care tot trebuie sa bifezi diverse rechizite de scoala. Ghiozdanele nu lipsesc si stii ca va trebui sa ii alegi unul colorat.

Din fericire, multe magazine online au propuneri dintre cele mai atragatoare si gasesti rucsacuri de scoala personalizate cu diverse personaje Disney sau Marvel. Ii poti cumpara un ghiozdan cu desene si gata!

ghiozdane pentru scoala

Vezi modele

Penare scolare echipate in teme de desene - asortate musai la ghiozdane!

Ca este in grupa pregatitoare, in clasa primara sau in generala, i se cer din categoria rechizite si diverse ustensile de scris. Cel mai la indemana ni se pare un penar echipat cu tot ce ar avea nevoie de scris - de la creioane colorate, pixuri si gume de sters, pana la rigle si carioci, foarfeca, lupa si ascutitoare.

Citește și:

Si aici poti alege penare personalizate cu personajele sau animatiile preferate - ba chiar le poti asorta cu ghiozdanul ca sa fie cat mai cool. Ii va placea.

penare scolare echipate

Urmareste propuneri

Rechizite atat de dulci ca iti pare rau ca nu mai mergi la scoala

Sa stii ca treaba asta cu rechizitele online nu se termina niciodata. Mereu vei avea de cumparat ceva nou inainte de scoala.

Daca vrei cateva idei, noi am gasit lucruri despre care credem ca nu ar trebui sa ii lipseasca de pe birou: agenda, pixuri, blocnotes, suporturi pixuri, seturi creioane, suport notite, dosare, radiere, hartii adezive, clipsuri, autocolante, cutii depozitare, seturi desen. Si multe altele - ai jos cateva variante.

rechizite scolare ieftine online

Cauta rechizite

Caiete si agende cu coperti simpatice pentru un inceput de an scolar optimist

Imi aduc aminte ca puneam mare accent pe coperta originala a caietelor mele, le cautam pe cele mai colorate, pe cele cu mesaje, animale sau cu artisti.

Citește și:

Copertile cartilor, pentru ca nu le lasam neacoperite ca sa nu se strice, trebuiau sa arate mereu ca noi si sa isi pastreze cat mai mult acel miros intepator pe care atat de mult il iubesc si in ziua de azi.

Rechizite

Vezi aici propuneri

Cu toate aceste rechizite, spune tu, nu asa ca ai vrea sa te intorci pentru o saptamana pe bancile scolii si sa te bucuri din nou de acele emotii? Eh, poate un pic. Dar este fascinant sa il vezi pe el, cum descopera, cu inocenta si naivitate, bucuria unor noi prieteni. Si cum incearca sa inteleaga ce face aceste rechizite atat de frumoase!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Artem Shadrin

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.