Setari Cookie-uri

5 reduceri cadou cu care eMAG face cinste de ziua lui

E luna cadourilor, imediat vine Moș Nicolae, dar mai este un moment de profitat pentru cei în goana de cadouri: e ziua eMAG și, ca în fiecare an, retailerul ne răsfață cu reduceri, numai bune acum, înainte de Crăciun. Nici nu mai trebuie să umbli după daruri prin magazine, le comanzi acum ușor online și le ai la ce adresă vrei, sau în showroom ori pick-up point, în cel mai scurt timp posibil.

Azi, 4 decembrie, se împlinesc 17 ani de la prima comandă online pe eMAG și retailerul vrea să sărbătorim împreună cu el evenimentul într-un mod memorabil. De ziua lui, dă cea mai tare petrecere și a invitat pe toată lumea să profite de extrareducerile de 10 milioane de lei! Clienții au la dispoziție o gamă largă de produse, la superprețuri, pentru că eMAG vrea ca toată lumea să se bucure de petrecerea lui!

Reducerile încep de la 5%, ajung până la și se aplică în baza voucherului de discount eMAG17ani pe care să îl introduci la plasarea comenzii, pentru a beneficia de reducerea aferentă categoriilor de produse, conform celor afișate în landing page-ul campaniei de oferte de Ziua eMAG.

Uite ce îți sugerăm și noi:

🎁 Camera video sport GoPro HERO7, 4K, GPS, Black Edition la reducere de ziua eMAG: cadoul excelent pentru un bărbat pasionat de călătorii și de sport sau drone

Citește și:

🎁 Espressor manual Heinner HEM-150BK, presiune de 3.5 bari, capacitate de 240 ml

🎁 Cosmetice și dermatocosmetice drept cadou la reducere extra de ziua eMAG

🎁 Jucării la reducere de ziua eMAG: cadouri excelente pentru copii

🎁 Piese vestimentare la ofertă de ziua eMAG

Camera video sport GoPro HERO7, 4K, GPS, Black Edition la reducere de ziua eMAG: cadoul excelent pentru un bărbat pasionat de călătorii și de sport sau drone

Cea mai apreciată și recentă variantă de cameră video sport GoPro Hero7, Black Edition, este disponibilă la 10% extrareducere de ziua eMAG. Cu siguranță un bărbat aventurier, sportiv sau pur și simplu pasionat de călătorii ori de drone va fi extrem de entuziasmat să primească această cameră de sărbători.

Poate că prețul pentru acest GoPro HERO7, 4K, cu GPS, Black Edition (vezi aici oferta actuală) nu e tocmai cel mai mic vreodată, e mai degrabă prețul real și la producător, dar merită să îl comanzi de la eMAG pentru că îl vei primi mai repede, mai ales dacă alegi livrarea în showroom sau pick-up point eMAG în ziua comenzii sau chiar a doua zi. În plus, în baza voucherului de reducere de 10% care se plasează la finalizarea comenzii, vei mai reuși să scazi costul acestui produs.

Citește și:

cameră video sport GoPro HERO7 Black Edition

Vezi mai multe detalii

Acest GoPro HERO7, 4K, cu GPS, Black Edition este cea mai performantă cameră video sport a momentului. Uite câteva motive pentru care unui aventurier sau pasionat de sport și călătorii îi va plăcea:

  • camera prezice mișcările tale și corectează camera de la mișcări neprevăzute pentru a realiza un film omogen.
  • HERO7 Black este rezistent, subțire, complet rezistent la apă și pregătit pentru orice aventură.
  • Surpinde momentul! Controlează camera ta HERO7 Black cu comenzi vocale cum ar fi:
    "GoPro take a foto" sau "GoPro start recording".
  • Obține automat cele mai tari fotografii. Cu SuperPhoto HERO7 Black aplică inteligent HDR, maparea tonurilor locale pentru a optimiza calitatea fotografiilor pe care le faci.
  • Îpărtășește momentele în timp ce le trăiești, cu Video Streaming pe Facebook Live.
    Iți poti salva videourile la o rezoluție mare pe cardul SD.
  • Înregistrează videoclipuri time lapse super-stabilizate în timp ce ești în acțiune.
    Crește viteza până la 30X pentru a transforma evenimentele mai lungi în unele mai scurte și în momente ușor de împărtășit.
  • HERO7 Black capturează video 4K60
  • Cu un frame rate de 1080p240 poți încetini actiunea pana la 8X pentru a descoperi momente amuzante interesante, chiar epice, în toata gloria lor.
  • Trimite conținut din GoPro în telefonul tău - automat. Partajarea este mai simplă acum.

👉 Despre alte camere video sport GoPro foarte bune, care merită atenția, mai poți citi și în acest material.

Citește și:

Espressor manual Heinner HEM-150BK, presiune de 3.5 bari, capacitate de 240 ml - pentru espresso și cappuccino

Pentru un pasionat de cafea proaspătă, alege cadou acum la reducere un espressor manual Heinner HEM-150BK care funcționează pe bază de cafea măcinată. Oferă espresso și cappuccino. Cu o pompă de presiune de 3.5 bar, acesta asigură extragerea aromei cafelei măcinate, pentru o băutură aromată și cu o textură cremoasă, preparată rapid și simplu.

Capacitatea de 240 ml a rezervorului se va dovedi foarte utilă în special în zilele în care vrei să ai mereu cafea proaspătă la îndemână.

espressor manual cu cafea măcinată Heinner la reducere de ziua eMAG Vezi aici mai multe detalii pentru acest espressor

Filtrul espressorului este confecționat din inox, oferă rezistență și eficiență aparatului, păstrând în același timp aroma, gustul și aspectul perfect al cafelelor preparate.

Citește și:

Cana din sticlă rezistentă va păstra savoarea unică a cafelei proaspăt preparate, pentru ca tu să te bucuri din plin de o băutură delicioasă, asemeni celei pregătite de cei mai pricepuți barista.

Acest espressor la reducere extra de 10% de ziua eMAG este un cadou excelent pentru cei care consumă cafea zilnic și sunt pasionați de aroma acesteia. Pentru ei, mai ai niște idei de cadouri pentru iubitorii de cafea aici.

Cosmetice și dermatocosmetice drept cadou la reducere extra de ziua eMAG

Tot cu reducere extra de 10%, cosmeticele și dermatocosmeticele sunt o soluție excelentă de cadou de sărbători în acest moment, mai ales dacă le iei la oferta de ziua eMAG. De la geluri de duș și șampoane sau alte produse dermatocosmetice de la branduri bune ca Bioderma, Vichy, La Roche Posay sau Avene, până la cosmetice profesionale pentru păr, ten sau corp, ai atâtea opțiuni de cadouri de frumusețe!

Citește și:

Le poți oferi cadou celor dragi sau le poți lua la preț redus acum, pentru sufletul tău. Pentru că și tu meriți un mic dar de Crăciun sau Moș Nicolae, de ce nu? Mai ales după un an de muncă, pe cale să se încheie. ;) Unde mai pui că unele cosmetice sunt deja la discount chiar și de jumătate din prețul inițial! WOW!

cosmetice și pachete cadou la reducere de ziua eMAG Vezi mai multe cosmetice și dermatocosmetice

Vezi că unele cosmetice profesionale la reducere în oferta de ziua eMAG vin gata ambalate în cutii sau pachete tip cadou, ca să nu te mai ocupi și de ambalare aparte. Altele sunt kituri de cosmetice de la branduri care plac tuturor, indiferent de vârstă. Găsești în ofertă chiar și cosmetice de îngrijire personală pentru bărbați.

Jucării la reducere de ziua eMAG: cadouri excelente pentru copii

Jucăriile pentru copii și jocurile chiar și pentru adulți sunt disponibile la reducere la eMAG azi + extra cupon de discount la -30%. Și ai de unde alege ca daruri pentru cei micuți! De la jucării de bebeluși până la copii mai mari și chiar pentru copiii din noi, chiar găsim toate atracțiile copilăriei de oferit cadou de sărbători, în oferta marelui retailer.

Citește și:

jucării și jocuri la reducere în oferta de ziua eMAG Vezi mai multe oferte la jocuri și jucării

Noi îți sugerăm să urmărești oferta eMAG la jocuri LEGO, la jucării pentru bebeluși, la ansambluri de joacă (bucătării de copii, căsuțe de păpuși), jocuri pentru oameni mari (Remy / Rummy, Activity, Twister, Alias, Scrabble, Monopoly, Catan), mașinuțe electrice cu telecomandă - pentru băieței, păpuși interactive pentru fetițe, jucării de pluș.

Piese vestimentare la ofertă de ziua eMAG

Haine și încălțăminte, unele de firmă și de la branduri renumite internațional, te așteaptă la discounturi, inclusiv la extrareduceri de -35%, în oferta de ziua eMAG.

haine și articole de modă la reducere la eMAG Vezi mai multe piese de modă în oferta eMAG

Nu știu dacă știai, dar oricum aceasta este o ocazie numai bună să te bucuri de asta, dar varietatea la haine, încălțăminte și accesorii fashion este foarte mare la cel mai mare retailer online din România, având în vedere că este și marketplace care adună numeroase branduri și firme de modă, multe și românești.

Iar articolele de modă, în special cele de la branduri internaționale, sunt și ele excelente idei de cadouri de sărbători pentru cei dragi, atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

A început cea mai tare petrecere online din an, cu extrareduceri unice și superproduse la ofertă la eMAG! Cel mai mare retailer din România și dorește ca ziua eMAG să fie una de neuitat, o petrecere ce ține din zori și până-n seară, așadar, pregătiți-vă listele de cadouri de Moș Nicolae și Crăciun, pentru că reducerile aniversare sunt generoase!

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.