Setari Cookie-uri

Ritualul de frumusete de vacanta: ce sa ai in trusa de ingrijire

Evident ca numar de pe acum zilele. Mai este o luna fix pana cand ma voi desfata pe plajele Greciei, intru odihna desavarsita, bronz auriu si sanatos, balaceala cat cuprinde, mancare delicioasa si relaxare. Si pentru ca vreau ca bronzul acela sa reziste si sa nu-mi dea batai de cap mai tarziu, am ales deja cele mai bune produse cosmetice de pus in bagaj.

Nu sunt genul care sa poarta machiaj la plaja. Dar sunt genul care nu renunta la ritualul de frumusete in vacanta. Si sunt genul precaut, care nu uita sa aplice protectia solara cand iese din casa (d-apai, la plaja cu inot toata ziua!).

Asa ca mi-am facut lista cu produsele cosmetice pe care sa le iau in trusa de ingrijire in concediu. In caz ca te-am speriat si te astepti la vreun roman, te anunt de pe-acum ca eu calatoresc cu bagaj mic, asa ca si trusa mea de beauty de vacanta contine esentialele si atat. Ah, ba nu! Si mult zambet, ca e cel mai infrumusetator!

Lotiunea cu protectie solara - de pus neaparat in geanta

Intotdeauna. Vara, iarna, primavara, toamna, lotiunea cu protectie solara nu imi lipseste. Si cu siguranta, mergand la plaja, nu imi lipseste nici din ritualul de frumusete de vacanta.

Eu m-am indragostit de Piz Buin, cu atat mai mult cu cat este pulverizator, deci usor de aplicat, este transparent si este rezistent la apa. Sigur, il reaplic cu religiozitate la fiecare pauza de balaceala.

Citește și:

Ia in geanta lotiunea cu protectie solara

Alege acest spray cu protectie solara waterproof!


Servetelele micelare sunt de nelipsit!

Ca e vorba de o excursie la mare sau la munte, pe langa valiza de haine de vacanta, in trusa de ingrijire am servetelele micelare de la Nivea.

De ce? Pentru ca am intr-un singur pachet trei avantaje: demacheiere. Curatare si hidratare! Ti-am spus ca eu calatoresc cu bagaj mic, da? Noroc cu Nivea ca nu voi avea discutii cu iubitul care sigur imi va spune ca totusi am prea multe cu mine!

Servetelele micelare sunt de nelipsit!

Vezi cele mai bune servetele micelare 3 in 1!


Ingrijirea parului in ritualul de frumusete de vacanta

Pielea capului, umerii, gatul si urechile sunt cele mai neglijate cand vine vorba de aplicarea lotiunii cu protectie solara. Drept care in aceste zone se intampla cele mai rele arsuri solare si cele mai multe cancere de piele.

Si pentru ca a te da cu lotiune solara pe cap nu e tocmai bine (din motive de ingrasare a parului, de exemplu) am cautat varianta perfecta de luat in beauty case! Samponul cu protectie solara cu efect hidratant datorita proteinelor din grau, este perfect! Si pentru ca ajuta parul sa-si revina dupa sarea de mare si nisipul de la plaja.

Citește și:

Ritualul de frumusete de vacanta include ingrijirea parului

Mai multe despre samponul natural cu protectie solara!


Daca mergi la mare, foloseste crema de dupa plaja

Multa lume considera ca daca folosesti crema sau lotiune cu protectie solara nu e necesar sa te dai cu crema de dupa plaja. Multa lume crede ca lotiunea after sun este destinata celor “necuminti”, ce si-au vatamat deja pielea prin expunere prelungita la soare.

Sigur, aceasta lotiune de la Avon, are si efect hranitor si racoritor, numai bun pentru pielea incinsa si sensibila. Insa, inainte de toate ajuta la fixarea bronzului aceluia cu care te vei mandri acasa!

Daca mergi la mare, foloseste crema de dupa plaja

Vezi lotiunea pentru corp dupa plaja.


Ei bine, acesta este ritualul de frumusete de vacanta pe eficienta caruia eu ma bazez. Nici mai mult, nici mai putin. Exact atat cat trebuie ca sa iti protejezi pielea si s-o pastrezi sanatoasa, si cat sa eviti discutiile cu iubi! :)

Citește și:

Sursa foto front page – Nik Macmillan/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.