Setari Cookie-uri

Rochia aurie de seara: cum o porti

Bronzul de vara asta arata senzational in combinatie cu rochia aurie de seara. Indrazneste si fii vedeta la orice tip de eveniment esti invitata!

Stim deja ca rochia aurie este cea mai cautata piesa vestimentara de la sfarsit de an, cand, odata cu venirea sarbatorilor de iarna, doamnele si domnisoarele pornesc nu doar in goana dupa cadouri, ci si in cautarea rochiei perfecte cu care sa paseasca in noul an.

Dar de ce sa asteptam un an intreg ca sa o purtam?! Rochia aurie inseamna stralucire, extravaganta, eleganta si feminitate. O sa arati fabulos in ea la orice eveniment doresti sa o imbraci, iar modelele pe care ti le voi prezenta in continuare sunt ideale pentru ce se intampla sezonul asta: nunti, botezuri, petreceri sofisticate in aer liber.

Rochie aurie de seara cu decolteu

Asa cum rochia neagra te invaluie in mister, iar rochia rosie te face sa debordezi de seductie, rochia aurie are si ea farmecul ei.

Ea imbina misterul cu senzualitatea, reusind sa te transforme intr-o Jenny from the Block de pe covorul rosu.

Citește și:

Accesorizeaz-o cu o geanta de mana aurie si bratara multipla tot aurie.

Rochie aurie de seara

Mai multe modele de rochii aurii

Rochie aurie de seara lunga

Daca rolul tau la nunta este de nasa sau domnisoara de onoare, iar acest rol implica sa fii cea mai frumoasa si stralucitoare dupa mireasa, opteaza pentru o rochie aurie de seara lunga.

Si pentru ca esti o femeie tanara care-si merita toate complimentele, iti recomand modelul din imaginea alaturata.

Un model tineresc si extrem de provocator, la care tot ce-ti mai trebuie este o pereche de pantofi golden si o bratara dubla (model egiptean).

Rochie aurie de seara

Vezi si alte rochii de seara aurii

Rochie aurie de seara cu paiete

Cea mai cunoscuta rochie aurie de seara este rochia cu paiete.

Acest model este cautat in special in luna decembrie a fiecarui an, auriul fiind asociat adesea cu sarbatorile de iarna.

Rochia aurie de seara cu paiete, varianta scurta si cu un umar gol, se poarta cu sandale negre cu toc sau cu pantofi stiletto si se accesorizeaza cu cercei si geanta plic.

Citește și:

Rochie aurie de seara

Gaseste modelul care ti se potriveste


Una dintre cele mai indraznete si stylish combinatii ale acestui an este auriu si verde smarald. Este un mix des intalnit in tinutele de seara, dar cu putina imaginatie si un strop de curaj, poti sa obtii outfit-uri cool de zi cu zi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.