Setari Cookie-uri

Rochia din in de vara: perfecta in timp de canicula

Inul, satinul si matasea sunt cele trei materiale care-ti asigura o vara racoroasa si plina de evenimente frumoase.

Versatil, inul este poate cel mai racoros, confortabil, dar si saducator material al verii. Poate fi purtat impreuna cu o multime de alte piese vestimentare in trend, pornind de la pantofii sport sau sandalele cu platforma si pana la camasile asimetrice si vestele lungi.

Il poti include si in tinutele de birou, alegand piese in tonuri vesele, cu un croi clasic, precum fustele si rochiile din in si, nu in ultimul rand, camasile din in.

Rochie alba din in

Rochia ideala de vara trebuie sa fie scurta si confectionata dintr-un material subtire in culori deschise, care nu atrag caldura.

Printre ele se numara rochia alba din in, iar modelul gasit in magazinele online este recomandat pentru tinutele de zi cu zi.

Poarta aceasta rochie cu sandale cu talpa joasa sau sandale cu platforma, cu o palarie mare de vara pe cap si bijuterii discrete.

Citește și:

Rochie din in

Modele de rochii din in

Rochie din in casual

O sa-ti multumesti la sfarsitul zilei pentru decizia pe care ai luat-o atunci cand ai ales sa porti rochia din in vaporoasa si usor transparenta.

Modelul prezentat in imaginea alaturata este o rochie casual care se poate imbraca ori la birou, ori cand mergi la plimbare sau la un eveniment de weekend desfasurat intr-o curte cu multa verdeata si flori.

Rochie din in

Modele casual de rochii din in

Rochie din in cu imprimeu

Poti vedea alaturi rochia mea preferata.

M-am indragostit la prima vedere de culorile imprimeului, croiala este exact genul care ma face sa ma simt confortabil cand vine vorba de o rochie, iar materialul este cel pe care-l caut in zilele cu temperaturi exagerate.

Se poarta atat ziua in amiaza mare, dar si la anumite evenimente desfasurate la lasarea serii.

Rochie din in

Alege modelul preferat de rochie din in

Citește și:

Rochie din in cu dungi

Pentru diminetile lipsite de inspiratie tine aproape o rochie din in cu croiala dreapta si o pereche de sandale joase.

Este outfit-ul perfect pentru vara, iar daca se intampla ca rochia sa fie cu dungi, asa cum este cel prezentat, si se poate combina cu o pereche de sandale cu toc, obtii un outfit office-elegant pentru intalnirile de afaceri, interviurile de angajare, prezentari sau alte evenimente la care nu se impune o tinuta sofisticata.

Rochie din in

Gaseste modelul care ti se potriveste

Rochie din in multicolora

Imi place la maxim genul ala de rochie casual care se poate transforma rapid intr-o piesa vestimentara eleganta.

Asa este si rochia din in in clos, unde partea de bluza este bleumarin, iar partea de fusta este in dungi multicolore.

Este suficient sa ii adaugi o geanta plic si o pereche de sandale cu toc sau pantofi stiletto si obtii o tinuta eleganta cu care iti poti face aparitia la orice eveniment esti invitata.

Citește și:

Rochie din in

Modele dragute de rochii din in


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By MRProduction

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.