Setari Cookie-uri

Advertorial Alege ținuta perfectă: alege o rochie de ocazie pe comandă

O rochie de ocazie pe comandă poate fi varianta perfectă pentru orice femeie în căutarea ținutei ideale. Sigur că poți găsi o mulțime de modele de rochii de seară în magazine, însă, pentru un eveniment important în viața ta, nu ai vrea să porți exact rochia perfectă pentru tine?

Ce femeie nu își dorește să fie unică? Să găsească acea rochie perfect croită pe corpul ei? Să îmbrace o rochie care îi flatează silueta? Cu siguranță, toate ne dorim o rochie de seară unică. Sigur și tu îți dorești o rochie în care să știi că vei străluci și pe care să o porți, cu certitudinea că altcineva nu va mai apărea în ea.

În plus, dacă alegi rochii prețioase de damă, realizate pe comandă, vei putea alege exact tiparul ce îți avantajează tipologia de siluetă. Poți găsi soluții, alături de croitor, ca rochia să îți vină perfect. Să scoată în evidență calitățile tale și să mascheze imperfecțiunile corpului.

Tocmai de aceea o ținută de seară personalizată poate fi varianta perfectă pentru orice femeie. Și tocmai de aceea s-a născut Etelle.

Brandul Etelle s-a născut din dorința de a oferi femeilor modele de rochii de seară, de ocazie și nu numai, pe comandă. Adică exact ce își dorește o femeie: o ținută cu o linie ce o avantajează. O ținută feminină, în care să se lase admirată. În care să poată dansa. În care să poată păși mândră și seducătoare. O ținută care să devină o amintire frumoasă a unei seri de neuitat.

De ce să alegi o rochie de ocazie pe comandă?

Îți putem spune că o rochie de ocazie pe comandă Etelle va fi o reprezentare a ta. Va fi prelungirea ta. Și asta pentru că Etelle oferă servicii complete în realizarea unei rochii prețioase de damă.

Modelul tău de rochie de seară unică începe cu schița. De la conturarea modelului de rochie, rochia deja prinde viață. Următorul pas pentru a realiza o ținută de seară personalizată este consultanța privind alegerea materialelor. De aici, micile detalii ce vor construi modele de rochii de seară perfecte încep să se contureze. Se alege o linie care să avantajeze silueta clientei și apoi departamentul de creație oferă servicii personalizate de styling, în ceea ce privește asortarea accesoriilor potrivite ținutei.

De ce să alegi o rochie de seară unică sau o ținută de ocazie personalizată?

Dacă mai sunt necesare motive care să te convingă în alegerea unei rochii prețioase de damă, află că fiecare model de rochie de ocazie pe comandă Etelle este unicat. Poți purta, deci, o rochie de seară unică. O rochie pe care, cu siguranță, o vei purta doar tu. Nici poate fi altfel, întrucât o ținută de ocazie personalizată, marca Etelle, este, fără doar și poate, o extensie a ta.

Fie că alegi modele de rochii de seară din dantelă brodată manual, fie că optezi pentru rochii prețioase de damă avangardiste, din paiete ori în întregime din dantelă. Fie că, visezi la o rochie de ocazie pe comandă cu voal și transparențe misterioase, senzuale sau îți dorești o rochie de seară unică, neagră, cu șliț adânc, sau vrei să cucerești privirile într-o rochie mini strălucitoare. Fie că visezi la o rochie roșie ce îți mângâie formele sau ai în minte o culoare clasică, ori poate un ton intens, o ținută de ocazie personalizată Etelle este soluția ideală.

În plus, pe lângă modele de rochii de seară și rochii prețioase de damă, ideale pentru evenimente și ceremonii, la Etelle poți găsi și un serviciu rental, unde poți închiria rochia la prețuri avantajoase. Desigur, poți găsi și o selecție de accesorii dar și o gamă de ținute de zi, la fel de deosebite, pentru cocktailuri, pentru cununii sau alte ocazii la care o astfel de rochie se pretează. Totul unicat. Totul realizat pentru a te ajuta să fii așa cum îți dorești.

Alege modele de rochii de seară

Alege o rochie de ocazie pe comandă

Sursa foto front page – Etelle


Kudika
1 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.